96 dersen fener dersen bir de intihar dersen o dönemde yaşanmış olan gerçeklikler akla gelir. İfade ederken bunlara önem vermek gerek diye düşünüyorum. Bilmem haksızmıyım...
kardeşim hakkın var ma böle alıntı yaparak arkadaşımızın ceza almasına ,
katkıda bulunursun illla ceza almasını istiyosan rapor et
böle uğraşmaaaa
Ben bu maçın önemini Beşiktaş fener maçında beşiktaş kazansaydı dahada bi arttıracağını düşünüyorum ama öyle olmadı fener kazandı ve beşiktaş artık bizden ve galatasaraydan umut dilenmeye başladı. Bu maç Trabzonspor tarafındanda çok önem arz ediyor belkide fenerbahçeye takacağımız bir çalım bizim için uefa yolunda atılacak en büyük adımlardan biri olur. Bir taşla iki kuş vurmuş oluruz o sebepten çok önemlidir.
kardeşim hakkın var ma böle alıntı yaparak arkadaşımızın ceza almasına ,
katkıda bulunursun illla ceza almasını istiyosan rapor et
böle uğraşmaaaa
Ben kimsenin ceza alması için uğraşmıyorum. Size kalsa bu forumda bir şey yazamayacağız. Yanlış bulduğum bir şeyi eleştirdim. eleştiri kültürümüz o kadar alt seviyelerde ki sanıyorsunuz ki ceza istiyorum onun için. Bana ne ceza işinden. Bu sitenin adminleri var moderatörleri var. Beni ne ilgilendirir...
Oğuzcuğum sayın arkadaşım yapman gereken sadece ben yanlış ifade ettim. Aslında böyle böyle değil şöyle şöyle demek istemiştim. Olay bu kadardı yani...
Yorum