Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Süper oldu...Maçı İstanbul Olimpiyatta istiyorum...80.000 Fenerli olsun...Bir Yattara bir Gökdeniz istiyorum...Ha bir de Ceyhun...Bu mesajın altına not düşsün herkes...Ceyhun o maça 100. YILIN DAMGASI nı vuracak...

Zaferimizi şimdiden kutluyorum...

Trabzonspor...Sade ve sadece...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• istanbulda olur inşallah maç özellikle olimpiyatta olsun.. güzel olur canlı görüntüde bu yıl hiç izleyemedim takımı inş fb macına kısmet olur istanbulda olursa
      Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• ne istanbulu arkadaslar mac muhtemelen Antalya yada ankarada olur. Izmirde Kupa finali Oynanmasa kesin izmir olurdu.
        13 Vitor Hugo

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programları

5. Fenerbahçe Spor Kulübü'nün E.2007/171 numaraya kayıtlı dosyası, ekte mevcut mürafada ortaya konan savunmalar çerçevesinde incelendi. Yapılan müzakere sonucunda, dosyada mevcut raporlara göre her ne kadar olayların saha olayı boyutunda olduğu ve bu açıdan PFDK kararında subut ve hukuki tavsif bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşılmakta ise de olayların oluş biçimi, yoğunluğu dikkate alındığında orantılılık ilkesi çerçevesinde cezanın saha kapatma olarak tayini gerekmekle itirazın kısmen kabulü ile cezanın 1 MAÇ SAHA KAPATMA olarak belirlenmesine, (Üye Doç. Dr. Ümit Kocasakal'ın Kurulun önceki uygulamaları da dikkate alındığında sahaya atılan yabancı cisimlerden birinin rakip takım antrenörünün alnına gelmesi kanamaya yol açması ve doktor müdahalesini gerektirmesi karşısında gerek subut gerekse hukuki tavsif ve cezanın tayininde bir isabetsizlik ve orantısızlık görülmemekle itirazın reddi ile PFDK kararının onanması gerektiği yönündeki karşı oyu ile) P.F.D.K.'nun 2006-2007/1110-1485 sayılı ve 01.05.2007 tarihli kararının bu şekilde oyçokluğu ile değiştirilerek onanmasına, (K.2007/159)

Yorum

• buyrun işte taraftar falan yok
            Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• Ankara olur inşallah
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• olimpiyatta olma sansı hiç mi yok ya.gerci olimpiyatı fnr için taraflı saha sayarlar ama bizim kabülümüz ist olsunda,bizide görsün istanbul
                Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• maç kesinlikle ist da olmaz arkadaşlar...
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İzmir de olacaktır, fenerin saha ne zaman kapansa orada oluyor...

Yorum

• www.hurriyetim.com.tr

11 futbolcu sarı kart sınırında
                      3 Mayıs 2007

ŞAMPİYONLUK yarışına doğrudan etki edecek yarınki Beşiktaş-F.Bahçe derbisi öncesi her iki takımda da sarı kart alarmı verildi. Beşiktaş’ta 9, F.Bahçe’de ise 2 futbolcu sarı kart cezası sınırıda bulunuyor. Siyah beyazlılarda Burak, Nobre, Ricardinho, Fahri, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Koray, Serdar ve Mehmet Sedef; F.Bahçe’de ise Appiah ile Kezman sarı kart görmeleri durumunda takımlarının 1 hafta sonraki maçlarında forma giyemeyecekler.
                      --------------------------------------------------------------------

Insallah hem Kezman hemde Appiah Kart görür
                      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• www.hurriyetim.com.tr

Fenerbahçe'ye Tahkim Kurulu müjdesi

hurriyet.com.tr

Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, PFDK'nın Fenerbahçe Kulübü'ne verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasını "saha kapatma"ya çevirirken, teknik direktör Zico'nun 1 maçlık cezasını da kaldırdı.

Kurul, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile yapılan yarı final rövanş maçında taraftarının kötü tezahüratı nedeniyle Fenerbahçe'ye PFDK'nın verdiği cezalara yapılan itirazı görüştü.

Fenerbahçe'nin 1 maç seyircisiz oynama cezasını, 1 maç saha kapatma cezasına çeviren Tahkim Kurulu, teknik direktör Zico'ya, maç sonrası açıklamaları nedeniyle verilen 1 müsabakadan men cezasını da "Açıklamaların eleştiri kapsamında kaldığı, eleştiri sınırlarını aşmadığı, sportmenliğe aykırı hareket olarak nitelenebilecek yoğunluğa ulaşmadığı" görüşüne vararak, kaldırdı.

Kurul, özel otoparkta Beşiktaşlı oyuncu Ricardinho'ya yumruk atan Mehmet Aurelio'ya verilen 2 maç cezaya yapılan itirazı ise reddetti.

Öte yandan, Vestel Manisaspor Kulübü'nün, 3-0 hükmen yenilgi kararına yaptığı itiraz ise gelecek hafta yapılacak toplantıya bırakıldı.
                        ______________________________________________________________

Tahkim istedigini yapsin. Ezikler yinede Sampiyon olamayacak!
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İzmir de olacaktır, fenerin saha ne zaman kapansa orada oluyor...
                          Ağzından bal damlıyor İzmir olsun tabi

Seyircilerinin önünde yenmek süper olucak Fenerbahçeyi.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• evet evet izmir cok iyi br seçim bence de
                            KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• Bence mac Almanyada olsun

Yorum

• mesleye ik açıdan bakıyorum...

1- fener he rtürlü kepazeliği yapmasına rağmen hala cezası indiriliuyor. işte olumlu yada olumsuz lobilerinin gücü....

2- bizimkilerse bize verilen cezaları neredeyse oynayarak karşıladıkları için cezalar inmiyor. işte bizimkilerinde gücü...
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X