bence umut feneri dagıtacak hatırlarsanız ligin ilk yarısıunda umut bir gol atmıstı fenere bir penaltımızı vermmemislerdi bu defa onları ezecezzzz skor şimdiden soyluyommmm 0-3 yenecezzz unutmadık!!! unuturmayacazzzzzzzzzzzz!!!!!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)
Daraltma
X
-
Allaha güveninİlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam fırsat işte ...Ama kime güveniyim ...
Yorum
-
Bir O'na güveniyorum ki zaten.İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllaha güvenin"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
Simdi bir de söyle bir sey var. Sampiyonluk sayisi bakimindan en yakin oldugumuz kulüp Besiktas. fe-be ile zaten bayagi fark var. Besiktas sampiyon olursa aramizdaki sampiyonluk farkina bir sampiyonluk daha eklenecek. Bunu da ben istemiyorum. Besiktas ile aramizda bir kac sampiyonluk fark var.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Bizim amacımız Beşiktaşı geçmek değil, herkesi geçmek, En çok şampiyon olan 3. takım olmak bizi kesmez .Bizim amacımız En çok şampiyon olan takım olmak, Şampiyonlar ligi şampiyonlukları olmalı. Büyük düşünmeliyiz.İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi bir de söyle bir sey var. Sampiyonluk sayisi bakimindan en yakin oldugumuz kulüp Besiktas. fe-be ile zaten bayagi fark var. Besiktas sampiyon olursa aramizdaki sampiyonluk farkina bir sampiyonluk daha eklenecek. Bunu da ben istemiyorum. Besiktas ile aramizda bir kac sampiyonluk fark var.
Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.
Yorum
-
Güzel söylüyorsun. Elbette amacimiz bu olmali ama malesef mümkün görünmüyor. Besiktas'i tabiki gecmek istemeliyiz ama ben farkli bir seyden bahsetmistim renkdas.İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim amacımız Beşiktaşı geçmek değil, herkesi geçmek, En çok şampiyon olan 3. takım olmak bizi kesmez .Bizim amacımız En çok şampiyon olan takım olmak, Şampiyonlar ligi şampiyonlukları olmalı. Büyük düşünmeliyiz.
Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
fenerli başkanla feneri yenmemiz zor
bildiğim kadarıyla sarı kart sınırında olan 3-4 tene iyi futbolcumuz var SİVAS maçında kendilerine dikkat etmeliler
yada iyi bir hakem olmalıYoksula gülmedim, zenginliğe özenmedim, faşistleri sevmedim, ezilenleri dövmedim, ben Devrimci doğdum, Devrimci öleceğim..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum