Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe 2 - 2 Trabzonspor (32. Hafta)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    feneri yenip bjk veya gs nin şampiyon olması bi şey ifade etmiyor bana.onları biz yenip şampiyon olursak intikam almış oluruz öbür türlü çok bi önemi yok diğerleride düşmanımız
    Ya haklısın ama fenere olan kinim daha fazla benim. Feneri yenince aldığım zevki hiç bir takımdan almıyorum. Allah onlarla şampiyonluk yarışına girip kazanmayı tekrar nasip eder inşallah bize. Şampiyonluklarımızda hep onlarla yarıştık. Hababam sınıfında bile şu repliği var Kemal Sunal 'ın. "Zaten biz Bir Trabzonspor 'dan bir de Mahmut Hoca 'dan çekiyoruz." diye.
    Bu seneki yönetim yanlışlarını bir fenerbahçe galibiyeti unutduramaz elbetde. Hem feneri yenelim hem bu yönetimden kurtulalım bu sene.
    En son ÇAĞDAŞ AYDIN tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 13:36.
    Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
    Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
    2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
    Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Kadıköyde Feneri yenmek demek Ziya ile 1 yıl daha 11 defans elemanıyla futbol oynamak demek acaba kimi harcasam diye düşünen biriyle yola devam demek. Bunu da unutmayalım........
        Beklenen gün gelecekse, çekilen çile kutsaldır...

Yorum

Ziyayla zorrrrr maalesef...

Yorum

İlk olarak Portis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ya haklısın ama fenere olan kinim daha fazla benim. Feneri yenince aldığım zevki hiç bir takımdan almıyorum. Allah onlarla şampiyonluk yarışına girip kazanmayı tekrar nasip eder inşallah bize. Şampiyonluklarımızda hep onlarla yarıştık. Hababam sınıfında bile şu repliği var Kemal Sunal 'ın. "Zaten biz Bir Trabzonspor 'dan bir de Mahmut Hoca 'dan çekiyoruz." diye.
            Bu seneki yönetim yanlışlarını bir fenerbahçe galibiyeti unutduramaz elbetde. Hem feneri yenelim hem bu yönetimden kurtulalım bu sene.
            şimdi oldu
            En son BDiler61 tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 13:51. Sebep: düzeltildi
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

İlk olarak efemehmet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kadıköyde Feneri yenmek demek Ziya ile 1 yıl daha 11 defans elemanıyla futbol oynamak demek acaba kimi harcasam diye düşünen biriyle yola devam demek. Bunu da unutmayalım........

Allah korusun!
              Ziyayi bu maca ve bir maca göre degerlendirmemeleri gerekir.
              Ziyanin Bileti kesilmesi lazim eger cokdan kesilmediyse.

Bu macda beni Yönetim ve TD ilgilendirmiyor.
              Bu mac icin duygularim bambaska :tsmeşale:
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

İlk olarak madheart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şimdi Oldu
                Oldu Oldu
                En son ÇAĞDAŞ AYDIN tarafından düzenlendi; 29.04.2007, 17:01.
                Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

bu macı alsakta almasakta ziyanın ve yönetimin yaptıklarını unutma unutturma !!

Yorum

İyide oynadığımız futbol ortada. Bunları oynadığımız futbolla yıkamayız.

Gökdeniz ve Yattara'nın kişisel becerileriyle yıkarız.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Çok iyi olurdu ama bu hakemlerle(Ziya faktörünü de unutmamak lazım) zor be.Fenerbahçenin her hafta bir penaltısı olduğunu da düşünürsek!!!
                      Fenerbahçeye şampiyonluktan edersek 100. yıllarında bir asır daha sürer yankısı hafızaları hep taze kalır Bize yapılanların unutulmadığı gibi
                      HİÇKİMSEDEN FAYDA BEKLEME,FAYDAYI KENDİNDE ARA
                      istediğini söyleyen,istemediğini işitir.

Yorum

İlk olarak İlhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

O macda Futbolcular yüreklerini sahaya koymalari lazim!
                        Birileri onlara bu macin önemini anlatsin
                        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

bu başlığı okuduktan sonra acaba haberim yoktuda ziya istifa mı etti diyerek bir baktım ama böyle birşey yoktu. bilmem anlatabildim mi...
                          Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

Unutmadık!Unutmayacağız...!

bekle bizi ezikbahce

(UEFA)

Yorum

Ona bakarsan kardeş febeninde oynadığı futbol ortada..Yeterki bizimkiler inanarak oynasınlar yenerler.Ama kesinlikle bu kelle yürümez bu iş!!!Saçlı biri şart

Yorum

Büyük maclarin sonuclari önceden pek kestirilmez.
                                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X