Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bu yönetimin pek dogru bir isini hatirlamiyorum ama Hamiyi gönderirlerse Trabzonsporu
    tanimadiklarini daha iyi ispat etmis olurlar.

ha birde su var, iho ilk geldigi zamanlar, futbolcu gitmek ister, onun gitmemesi icin o zemini
    yönetimler hazirlamak zorundadir diye söylemisti, bakalim söylediklerini yapabilecek mi?
    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ahmet Suat hoca ve Özkan Sümer stajlarini nerede yaptilar acaba?
      Bana göre Hami hoca Senol Günesten bile cesur kararlar verdi, ve
      uykuladida. kesinlile kalmali, eger yönetim macera aramak istiyorsa
      Hamiyi gönderebilirler elbette.
      Bence de acayip cesur kararlar verdi

Oyuna Özer yerine Abdulkadir'i her hoca almaz
      Zeki'yi her mac orta sahada oynatmaz
      Şahin'i nerdeyse her mac 2. yarıda oyuna almaz
      Henrique yerine Soner'i alması da takdire sayandı
      Muhtesem Juventus 11'ini de unutmadım

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abdülkadir dir kadirdir bunların 1461 e geri gönderilmesi gerekiyor. Bunlar Trabzonspor için yeterli adamlar değiller ki.
        Onun dışında beyin adamımız yok ne yazik ki
        Sezon baslayana kadar bu gibi yazilari yazin, fakat bence sezon basladiktan sonra futbolcularin
        üzerine gitmeyin, cünkü bunun hicbir faydasi yok, futbiolcuyu demolorize etmekten baska bir seye yaramaz bu tür seyler.

Yorum

• M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yapsınlar aga hiç bişi olmaz.

Gider cardozoyu alır iho klübün ekonomisini düşünmeden o benim paşkanum diyerek sahip çıkan binlerce Trabzonspor'lu çıkar.

Boş hayallere kapılmayın.

Kurtuluşumuz için boş hayallere kapılmalıyız. Ayrıca İHO'dan memnun olan taraftar varsa Trabzonspor'u tutmayı bırakmalı.

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Zeki Yavru´s nickname LAMPARD in turkey
            Lampard's nickname ZEKİ in england too.
            Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hami hoca ile devam edilmemesi durumunda tüm sezonu kapatıp takımla ilgimi keseceğim. Kimse kusura bakmasın bu takım Hami hoca ile başarıya gidecek ama ona destek vermek şartı ile....
              açıkçası yapılması gereken bence de bu takımla ilişkisini bütün Trabzonsporlular kesmeli ama Trabzonspor bu seyretmeden takip etmeden nasıl duracaz

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence de acayip cesur kararlar verdi

Oyuna Özer yerine Abdulkadir'i her hoca almaz
                Zeki'yi her mac orta sahada oynatmaz
                Şahin'i nerdeyse her mac 2. yarıda oyuna almaz
                Henrique yerine Soner'i alması da takdire sayandı
                Muhtesem Juventus 11'ini de unutmadım
                senin begenmedigin o futbolcularla mac alabiliyorsa demekki dogrulari yapti.
                Adamin elinde zaten müthis bir kadro var, beceripte dogru futbolculari oynatamiyor.

Dogru, juventus macinda Messiyi kenarda oturtmamaliydi, haklisiniz, orada size katiliyorum..

Yorum

• bu kadro kume dusme potasinin az uzerinde yer alir dedim gerci onur olmasaydi yine oralarda olurduk bu yonetim oldugu surece bir daha ilk 5 e dahi giremeyiz
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak salihismet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    senin begenmedigin o futbolcularla mac alabiliyorsa demekki dogrulari yapti.
                    Adamin elinde zaten müthis bir kadro var, beceripte dogru futbolculari oynatamiyor.

Dogru, juventus macinda Messiyi kenarda oturtmamaliydi, haklisiniz, orada size katiliyorum..
                    Hep aynı cümleler, Messi vardı da biz mi oynatmadık.

14 maçın 6'sını kazanmısız oyle ahım sahım bi durum da yok ortada
                    Kaldı ki futbol filan oynamıyoruz
                    Onur'un kurtardıgı mac sayısını hatırlamıyorum bile
                    Evet kadro sıkıntılı onda hem fikiriz ama zihniyette sıkıntı var

İlk once bi td lisansı alsın sonra bakarız

Allah korusun Hami ile filan yapılanmayı denemeyız insallah

Yorum

• tolunay hocanin ne söyledigini kimse yazmiyor sadece helal tolunay hoca diyorlar,-)

Yazin da biz de bilelim ne demis adam.

Yorum

• M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        tolunay hocanin ne söyledigini kimse yazmiyor sadece helal tolunay hoca diyorlar,-)

Ne dediğini bilmiyorum, ama maç içinde çok hırslıydı hatta maçın sonlarına doğru yoğun itirazdan tribüne gönderildi.
                        Yenmesine helal olsun demem, çünkü görevi o ama hırsı gerçekten helal olsun dedirtti.

Yorum

• İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tolunay hocanin ne söyledigini kimse yazmiyor sadece helal tolunay hoca diyorlar,-)

tolunay hoca şike hakkında bişi demedi.Zaten muhabbet oradan geliyor.

Şenol hocanın istifasından sonra Tolunay hoca geldiğinde ilk toplantısında kendisine şike soruldu.Benim işim değil ben takımla ilgilenicem dedi.

Şenol hocanında gidişini kabullenemeyen bazı romantikler vay efendim Trabzonspor'luyum diyen adamın işi olucak bu işle diye üzerine gittiler.

Her maçından sonra bu lafları yensede yenilsede sürekli olarak hatırlatıldı forumda.Sevilmeyen adam oldu bazıları için.O zamanlar mra nın bir kaç afilli lafına kanıp onun sempatizanlığı oluşturdular Tolunayın kovulup onun gelmesini istediler.Nitekim istedikleride oldu.

Sonra mra takımın başına gelince bu 18-35 yaş arası taraftarlar şampiyonluk göremedi dedi aynı romantikler fena kapağa oturdu En başta biraz kıvırdılar ama sonra ısrarla böyle laflar etmeye devam ediyor bu seferde mra ya aynı lafları etmeye başladılar

canna52 tolunay hocanın gitmesini istemiyordu şenol hocanında en büyük eleştirenlerindendi.Dolayısıyla bu dediğim romantiklerle çok kapıştı şimdi o günleri hatırlatıyor yaptığı ironi ile.

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hep aynı cümleler, Messi vardı da biz mi oynatmadık.

14 maçın 6'sını kazanmısız oyle ahım sahım bi durum da yok ortada
                            Kaldı ki futbol filan oynamıyoruz
                            Onur'un kurtardıgı mac sayısını hatırlamıyorum bile
                            Evet kadro sıkıntılı onda hem fikiriz ama zihniyette sıkıntı var

İlk once bi td lisansı alsın sonra bakarız

Allah korusun Hami ile filan yapılanmayı denemeyız insallah
                            Trabzonsporu Trabzonspor yapan degerleri iyi bilerek konusmalyiz bence. Yabanci hocalardan
                            urbaininden sarhos Sundermannina kadar denedik ve olmadigini herkes gördü, cok iyi td istiyorsaniz
                            iyi bütceniz olmasi lazim, o da bizde olmadigina göre. Ben her konuda genc insanlara mutlaka
                            sans verilmesinden yanayim, lisans konusunda süphen olmasin onu alir.

Yorum

• Trabzonsporun formasi dorduncu oldu.

Bide takimda kaliteli futbolcu olsa bu sene rahat sampiyonlar ligine giderdik.

10milyon yatirim yapabilseydik sezon basinda, simdi bize 20-25milyon olarak geri donecekti.

HEP
                              DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• geçen haftaki rezillikten sonra avrupaya doğrudan gidebilmek iyi oldu . 4. lüğe sevindirecekler yakında bizi.
                                Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

Yükleniyor...
                                X