Sezonun son maçı. Kazanırsak avrupa ligini garantiliyoruz. Onur cezalı bu arada.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
M.P. Antalyaspor 0 - 2 Trabzonspor | STSL 34. Hafta | Maç Sonucu
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....Etiketler: Yok
-
M.P. Antalyaspor - Trabzonspor | STSL 34. Hafta
İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa ligi'ni garantiledik diye biliyorum. en kotu ihtimalle 6. olup ligi bitirsek bile avrupa ligi'ne katiliyoruz.
6. Avrupa ligine katılmıyor.
Yorum
-
Zeki'nin kalede olacağı maçta alacağımız olumsuz bir sonuca şaşırmamak lazım."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
-
İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupa ligi'ni garantiledik diye biliyorum. en kotu ihtimalle 6. olup ligi bitirsek bile avrupa ligi'ne katiliyoruz.
Yorum
-
M.P. Antalyaspor - Trabzonspor | STSL 34. Hafta
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBerabere biter.
Avrupa'ya gidemeyiz yani.
Yorum
-
İlk olarak fyıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZeki ve Kadir döndü. Zeki Ayvaz'da kaleye geçecek. Öz evlat projemiz tavan yapacak.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum