Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor 2 - 2 Trabzonspor | STSL 29.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Re: Eskişehirspor 2 - 2 Trabzonspor | STSL 29.Hafta

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bünyamin Gezer Galatasaray-Trabzonspor maçında Lincoln köşe gönderiyle dans ederken onu görüp ikinci sarıyı vermemek için arkasını dönüp giden, kulaklığına gelen yardımcı hakem uyarılarını da dünyadan habersiz, bir türlü anlamaz ifadelerle, mimiklerle geçiştirmeye uğraşan hakem değil miydi?

Ligde yanılmıyorsam 1 tane Trabzon bölgesi hakem var. Çoğu İstanbul bölgesi hakemi. 1 tane Trabzon bölgesi hakeminden bu kadar midesi bulanıyorsa 50 İstanbul hakemi var. O zaman istifra etmekten vefat etmesi gerekir. Ya da işler böyle yürüyorsa 50 hakeme neden ses çıkarmıyor?
    Olurmu hic istanbul bolgesi hakemler hepsi serefli iyi niyetli hic biride takim tutmaz. Simdi ulkede yuzde 85i istanbuldaki uc takimlari destekliyor, peki cuneyt cakirin , bulent yildirimin veya herhangi bir hakem bu takimlardan bir tanesini tutmasi ne malum ? Hepside bu takimlarin maclarini surekli yonetiyor. Ozaman bizim maclarada ara sira Baris Simsek atanmasi lazim yanlismiyim ?

Yorum

• Penaltiymis degilmis hepsi hikaye. Macin hakem gozlemcisi Metin Tokat - 6. hakemde amcasinin oglu ise bitmisiz biz. Turkiye'de futbol bitmisti, boyle birsey uzerine mum dikti...
      Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
      You'll Never Walk Alone...
      https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• adamlar şike yapan takıma cezasını vermiyor ve bundan dolayı mağdur olan klüp de biziz. bünyamin bey bıraksın da biraz paranoyak olalım.

Yorum

• Ilk pozisyon penaltiyla en ufak ilgisi yok..zeki arkasini donuyor pozisyon geregi eli istemeden aciliyor arkasini donerken aslerde yanasik duzen egitimimi yapiyorki kollar yapisik doncek topun siddetide goz onune alindigindan alakasiz..gelelim 2.penaltiya cok net penalti kadir denen adamin bidaha bu takimda isi yok bukdr gereksiz penaltimi yapilir pozisyon yokken rakibin arkasi donukken..kadirdende akbasdanda bek olmz ts ye malesef tam bir hayal kirikligi 2 side..
          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Penaltiymis degilmis hepsi hikaye. Macin hakem gozlemcisi Metin Tokat - 6. hakemde amcasinin oglu ise bitmisiz biz. Turkiye'de futbol bitmisti, boyle birsey uzerine mum dikti...
            Absürt bir durum olduğu açık ama Bünyamin Gezer de maalesef haklı.Sen Trabzon-Kayseri maçında aynı duruma ses çıkarmayıp şimdi konuşursan senin de samimiyetin sorgulanır,o maçta da Olcanın Kayserili oyuncuya yaptığı net penaltı verilmemişti.O gün hata lehimize olunca hiç sesimiz çıkmamıştı.Üstelik bugün 6.hakemin orta hakemi uyardığı pozisyon bariz penaltı.Sıkıntı hakeme yüklenip sahadaki rezaleti örtmeye çalışmaları.Yöneticilerimiz bu durumu 'manidar' bulmuşlar,ben de kalemize 22 şut atılırken 7 şut atabilmemizi,63e 37 oynama oranlarını 'manidar' buldum.

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Absürt bir durum olduğu açık ama Bünyamin Gezer de maalesef haklı.Sen Trabzon-Kayseri maçında aynı duruma ses çıkarmayıp şimdi konuşursan senin de samimiyetin sorgulanır,o maçta da Olcanın Kayserili oyuncuya yaptığı net penaltı verilmemişti.O gün hata lehimize olunca hiç sesimiz çıkmamıştı.Üstelik bugün 6.hakemin orta hakemi uyardığı pozisyon bariz penaltı.Sıkıntı hakeme yüklenip sahadaki rezaleti örtmeye çalışmaları.Yöneticilerimiz bu durumu 'manidar' bulmuşlar,ben de kalemize 22 şut atılırken 7 şut atabilmemizi,63e 37 oynama oranlarını 'manidar' buldum.

Bahsettiginiz macin kunyesi. Gozlemci ile hakemler arasinda akrabalik mi varmis?
              Penaltilar dogrudur yanlistir, meselem o degil. Meselem bir hakemin degerlendirmesi akrabasi tarafindan yapiliyor. Hic etik ve tarafsiz bir eylem degil...
              Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
              You'll Never Walk Alone...
              https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• Şöyle bir göz attım yorumlara... Meğer hakem yüzünden puan vermişiz... Meğer sahada her şeyi doğru yapmışız, Zeki Yavru aslında Inıesta imiş. Akbaş bir sol kanat virtüözü imiş, disiplin abidesi Galatasaray'lı Hami müthiş hamleler yapmış, öz evlat Aykut tam bir tank imiş de, olmamış... Neymiş efendim, top Zeki beyin eline gitmiş, penaltı değilmiş... Ahı gitmiş vahı kalmış bir Eskişehir önünde iki farkla öne geçtiği anda bile çift forveti aklına getiremeyen, korkak teknik adama laf yok... Hatta ateşleyici imiş... Kör topal Eskişehir takımının orta sahasındaki bir Lawal'ı durdurmaktan aciz, çalım manyağı olan ''düldül'' saçlı adama laf yok... Otobana dönen sol kanadımız için laf yok... Goller hariç 7 pozisyon verip, goller hariç şut atmadan maç bitirişimize laf yok... Varsa yoksa hakemler... Neymiş, hakemin biri, gözlemcinin amcasının oğlu imiş... Geçiniz efendim... Geçiniz... Oraları geçip, büyük resmi görünüz... Yoksa, rüyalarımıza girecek ak sakallı bir dededen medet umar hale geleceğiz... Yakındır... Hem de çok yakın...

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Futbol izlemek isteyenler acsinlar Ligtv3 Liverpool-City macini alinan paranin hakki bu kadar verilir,futbol nasil hizli oynanir nasil izleyene zevk verir en buyuk ornegi var su anda.
                  He yaw ne maç oldu. Bildiğin duygulandım maçın sonunda. Sanki Trabzonspor'um ligin son dönemecinde ezeli rakibini yeniyor Trabzon'da (3-2) maç sonu Gerard ağlıyor, tribünler "you'll never walk alone" söylüyor felan. Tüylerim diken diken oldu.

Kaçıranlar tekrarını felan bulsun izlesin derim. Tempo var. Heyecan var. Gerilim ve baskı var. Gidip gelen oyun var. Goller var. Film gibi maç.

O değil de bu yıl Atletico ve Liverpool şampiyon olsalar bari. Biz olamıyoruz bari onlar olsunlar.
                  İnadına Trabzonspor !

Yorum

• Eskişehirspor 2 - 2 Trabzonspor | STSL 29.Hafta

Maçta doğru düzgün pas yapamayan 2-0 öndeyken bile rakibine üstünlüğü veren ve pas yaparak oyunu soğutamayan, hatta 3-0 ı yakalama şansın varken Henrique Dino sunun veremediği pas yüzünden maçın bu noktaya gelmesine sebep olan, Aykut kazmasından stoper, Mustafa Kadir yetersizinden solbek yaratmaya çalışan, Zeki den 2 yönlü ortasaha keşfetme gayretinde olan, Adrian güçsüzünden takını öne taşımasını bekleyen ve Henri den futbolcu olmasını uman aciz bir takımız. 2-2 iyi skor bence...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• 4 dakikada 2 penaltı...
                      Hamiş

Yorum

• Penaltilar bence dogruydu

Yorum

• İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Heyyyyyyyyt bevistatistlige bak gotu boklu edkisehirden yedigimiz baskıya bak yuzde 63 e 37 bu ligde kume dusmeye oynayanlarda dahil bu kadar az topla oynsyan baska tskım vsr mı?Bunlar hakem kararını manidar buluyorsa bende bu takımda forvet diye henrikeyi ve emreyi,defans diye yumluyu,aykutu,zekiyi,kadiri,akbaşı,maluda gibi vosili çıkmış adamı bu takımda oynatanları muhtar olamayacak adamı bu takıma baskan yapanları lanetliyorum,yuzbinkere lanet olsun diyorum erbanın dedigi gibi hadi ordan ,hadi ordan ,hadi ordan,hadi ordan
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• topa sahip olmada,pas sayilarinda,baski konusunda eskisehire surklase olmussun,aleyhine verilen iki penalti da cok temiz ama sen kalkip yok 15.hakemin amcasinin oglu metin tokatin anne tarafindan akrabasiymis gibi son derece kimik argumanlarla buna kilif ariyorsun..
                            ya bir birakin allah askina.dun ne galibiyeti ne de beraberligi haketmistik, sansimizin yardimiyla az kalsin uc puan alacaktik ama yok yere istihdam ettigimiz
                            kazma oz evlatlar yuzunden puanlar gitti.bu kadar basit.hakem makem hikaye.kendinizi kandirmayin.
                            zirveye oynasak neyse de bu halimizle hakemlerin bile dikkatini cekemeyiz.takim zaten sefilleri oynuyor hakemlerin bir sey yapmasina gerek yok.

Yorum

• lawalın zekiye attığı çalımı koyabilecek olan var mıdır?
                              Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                              bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bu arada lawal iyi topçuymuş.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X