Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eskişehirspor 2 - 2 Trabzonspor | STSL 29.Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Satılmışşehirspor 2 - 2 Trabzonspor | İkinci Yarı Oynanıyor! | STSL 29.Hafta

Maçtan nereden nereye geldi. Bir dogru pas maçı 3-0'a getirecekken.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Satılmışşehirspor 2 - 2 Trabzonspor | İkinci Yarı Oynanıyor! | STSL 29.Hafta

1461'in küme düşmesi hayırlı olacaktır Trabzonspor formasının büyüklüğünü taşıyamayacak herkesi alırsan böyle rezil duruma düşersin...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Rezil olduk ve satilmislar bu maci alacak.

Yorum

• Satılmışşehirspor 2 - 2 Trabzonspor | İkinci Yarı Oynanıyor! | STSL 29.Hafta

Ya hadi hadi bu maçı alın

Yorum

• İşte zurnanın zort dedigi yer oz evlat denen ucube proje sahnede ve bunu sahneleyenlerde Trabzonsporu bitirdiler ulan buyuk takımmmıs hangi buyuk takım kopardıgı macı 2 dakikafa verir biz büyük felan degil acınacak haldeki bir kasaba takımıyız.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bıktım artık bu dangalaklarda Hüseyin Çimsirden bıktık Hasan Üçüncüden bıktık Tayfun Coralardan bıktık yeter bu şerefsizlerden çektiğimiz siktir gitsinler hakketiği 2.liglere.Bu takımda bu salakların işi yok.Zekisidir Kadiridir bunlar acemi ikinci lig bir vasıfı olmayan kafası basmadığı için futbolcu olan gerizekalılardır.Sıfır profesyonellik sıfır yetenek
              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Kadir oyina hiriyor inanamiyorum...zeki bu takimda anca top toplayici olur...ha.mi hoca olamsz

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Bu sigirlarin oynadigi takimi bir daha izlemeyecem dedim izlemiyorum hicte pisman degilim hami geldikten sonra takim toplandi havasi icine girenlere cevap olsun bu. Sen misin colmani zokorayi kesip yerine zeki gibi futbol fakiri bir sigiri oynatan

Yorum

• Emre <> Henrique
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Oz evlat istemiyorum sikeci doldurun takima gorduk ozeri de zekiyi de kadiri de akbasi da

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• futbol ilginc bir oyun
                        ama su yusufun son hareketini gorunce
                        genclerin futbol zekasindan suphe ettim

Yorum

• İlk olarak tamuğ yamtar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Maçtan nereden nereye geldi. Bir dogru pas maçı 3-0'a getirecekken.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Gerizekalı Henrique hepimizden fazla para kazanıyor kaldıramıyorum bu durumu

Yorum

• sizin yuzunuzden bu takima hoca dayanmaz kesin sesinizi ahmaklar

Yorum

• Amatör ligte top oynayamayacak adam sirf kimliginde Trabzon yaziyor diye bu takimin degismezi.
                              Gecti, istemem gelmeni.

Yorum

• Trabzon hocayı linç etme şenlikleri başlamış ucuna yetiştim

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X