Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 0 Gençlerbirliği | STSL 28.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rezalet futbol, rezalet tercihler... İşin doğrusu şu ki, 4 ya da maksimum 5 oyuncu haricinde alayını postalamak lazım. Ha, bir de kendisini Guardiola zannettiği için Zeki Yavru'dan da Inıesta yaratabileceğini zanneden bir teknik adamımız var ki, o tam facia... Futbol zevkimin içine eden herkese teşekkür ediyorum...
    olurmu abi zeki mücadele ediyormuş,Ha 2 metreye pas atamıyor ama cok onemli degil.

Acıkcası onur,boss,olcan,özer,mustafa,yusuf,emre dısında herkes istedigi yere gidebilir.
    En son Mollasalihoğlu tarafından düzenlendi; 08.04.2014, 22:04.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Her şey bir yana şu Mehmet Özdilek'e o gol sevinçlerini yaşatmadınız ya yeter.

kesinlikle irrite edici o görüntüyü yaşamaktan korkuyordum görmediğim içinde çok mutluyum

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Caner'in oynadigi Rize macini hatirliyorum da cok kotu oynadi. Neresi iyiydi anlamadim. Ptt topcusu...
        rize macını seyrettim.Mac 0-0 bitti.Bariz bir hatasını hatırlamıyorum.Uzerine dusen gorevi fazlasıyla yaptı o acta.

Bu arada 1461 de oynarken ozellikle kupa maclarında cok dikkatli izledim kendisini.Aykuttan cok daha iyi bir stoper oldugunu dusunuyorum.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Maçı seyredemedim, kah BMN kah skor sitelerinden takip ettim.

Hatta Zekiyi kadroda görünce dayanamayıp toplantının ortasında bir iki sallama yaptım Maç başlığına.

Maçın özetini izledim, sonuç Hami belasını aramış ama bulamamış! Gosso ve Jimy olsaydı sonuç pek hayırlı olmazdı, hatta 1-0 sonrası kurdukları baskıdan bir gol çıksaydı farklı yere giderdi maç. Oysa orta saha Alex-Colman-Özer, solda Yusuf sağda Olcan ile etkili bir oyun oynayabilirdik ki zaten Henri ve Yusuf oyuna girip Zeki ve adrian çıkınca top oynamaya başlamışız.

Bizdeki hocaların macera tutkusu ve kompleksleri artık can sıkmaya başlıyor. Yahu Ebue ve Drogba da iki gün önceki düğüne katılıp Pazar günü maça çıkarken, düğüne katıldı diye Henri ve Colman'a yapılan ne? Allah akıl fikir versin!
          Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Maçı seyredemedim, kah BMN kah skor sitelerinden takip ettim.

Hatta Zekiyi kadroda görünce dayanamayıp toplantının ortasında bir iki sallama yaptım Maç başlığına.

Maçın özetini izledim, sonuç Hami belasını aramış ama bulamamış! Gosso ve Jimy olsaydı sonuç pek hayırlı olmazdı, hatta 1-0 sonrası kurdukları baskıdan bir gol çıksaydı farklı yere giderdi maç. Oysa orta saha Alex-Colman-Özer, solda Yusuf sağda Olcan ile etkili bir oyun oynayabilirdik ki zaten Henri ve Yusuf oyuna girip Zeki ve adrian çıkınca top oynamaya başlamışız.

Bizdeki hocaların macera tutkusu ve kompleksleri artık can sıkmaya başlıyor. Yahu Ebue ve Drogba da iki gün önceki düğüne katılıp Pazar günü maça çıkarken, düğüne katıldı diye Henri ve Colman'a yapılan ne? Allah akıl fikir versin!
            Uğur bey düğün Trabzon'da değildi..Ebue ve Drogba örneğini vermeniz pek bi "sakil" durmuş doğrusu..Herif ligin ortasında hem de İstanbul'da izinsiz düğün yapıyor,bizi şabalaklarda izin almadan düğüne katılıyorlar.ne yapaydı hami hoca,Zokora'nın formasına çeyreği takıp sahaya mı süreydi?

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Uğur bey düğün Trabzon'da değildi..Ebue ve Drogba örneğini vermeniz pek bi "sakil" durmuş doğrusu..Herif ligin ortasında hem de İstanbul'da izinsiz düğün yapıyor,bizi şabalaklarda izin almadan düğüne katılıyorlar.ne yapaydı hami hoca,Zokora'nın formasına çeyreği takıp sahaya mı süreydi?
              Zokora Hami'ye 2 ay önce davetiye götürmüş, durum o kadar yeni değil yani! Ayrıca tüm futbolcular Hamiden sadece düğün gecesi için izin isteyerek sonraki antrenmana geleceklerini söylemiş, Hami kabul etmemiş. Bosingwa temsilci atanmış! Olmayan durumdan kriz çıkarmakta üstümüze yok!
              Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• koşu mesafesi olarak bu maçta rekor kırdık sanırım.

114 km ? doğru mu bu?
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Uğur Gündüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olur mu canım... Hami bey, disiplin denen olgunun anayasasını yazan adamdır. Allah bunlara akıl fikir versin... Bazen aklıma, Hami'nin futbolculuk döneminde Bursa'da Ayhan Kızıl'a tedavi olmak için geldiği zamanlar takılıyor. Kimin evinde kalmıştır sakatlık tedavisine geldiğinde?.. Yanında kimler vardır? Ah o evin dili olsa da konuşsa... O yüzden disiplin ayağına yeme bizi Galatasaray'lı Hami... Biz birbirimizi biliriz gadam... Etma, din gardaşıyız...

Yorum

• Mustafa Akbas cok aksiyor...Kadir ile devam ederim tekrardan ben olsam.

Bosingwa bence en iyisidi...Özer zaman zaman iyi isler yapti...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      koşu mesafesi olarak bu maçta rekor kırdık sanırım.

114 km ? doğru mu bu?
                      Dogru.

Özer 12,5 km.
                      Bourceanu 12,4 km.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Takım istekli gözüktü, Gençlerbirliği de organize bir takımdı, bu bakımdan özellikle ilk yarıda pozisyon anlamında zengin olamadık.

Ancak bir beyin kıvamında orta saha, bir de bitirici santrfor ilk şart. Sol bekte gelirse Bosingwa ayarında, seneye şampiyonluğu kovalar bu takım.

Ama oyun kurma işi, Adrian ve Colman gibi oyunculara bırakılmamalı. Yıllardır üretkenlik anlamında bu oyuncularla fazla mesafe kat edemedik. 2,3 transfer ve Hami hoca ile yola devam diyorum. Görünen sorunlar çözülmeden görüşmeyenlere geçmek doğru olmaz zaten.
                        Tuttuğum Değil Tutulduğum Takım; TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak cihayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kim ne dersin Henrique ve Yusuf takima cok buyuk fark katti.
                          Henrike formdayken iyi topcu iş yapar. Ama bazı donemlerde felaket formsuz veya gucsuz oluyor. Sürekli futbola yogunlaşmalı boyle iniş cıkışlar yaşamamalı. Bazen en kral topcu diyosun bazen bir bakıyorsun takıma bela. ortası yok.
                          bize heryer TrabzonSpor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X