Insallah kazaniriz.
Trabzonspor 3 - 0 Gençlerbirliği | STSL 28.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
-
Kazanırsak lig 4. için çok önemli bir avantaj yakalarız.kaybeder yada berabere kalırsak avrupaya gitme ihtimalimiz çok zora girecek.Gazi Mustafa Kemal AtatürkYorum
-
Mac basligina olan ilgi yerlerde geziyor,biz bitmisiz de gömen yok.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."Yorum
-
Simdi Colman ile Henri izinsiz olarak dugune gittigi icin ceza alacak. Bosingwa izinmi alip gitti ? yoksa cifte standartmi var
HEP DESTEK TAM DESTEKYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bu malouda neyin peşindedir ? tamam kulüp ahıra döndü ama en azından giren çıkan belli olsun..
Bu ne kendini bilmezliktir ? bu ne kepazeliktir ? eşim rahatsızlandı diye gidip dönmemek ihanettir. eşinin kimsesi yok mu ? her gün yoğun bakımda mı yatıyor ? bu beni ilgilendirmez. takım zaten gol atamıyor, gol atacak kapasitesi olan da ülke dışında.. paranı alamıyorsan bile bu profesyonelliğe sığmaz. sen önce maçını oyna, takımı ve taraftarı yarı yolda bırakma.. para işi çözülürYorum
-
Birinin eşi hastalanır gider, diğerinin düğünü olur kadroya girmez. Öbürleri izinsiz kamptan ayrılır.. Bu ne disiplinsizlik arkadaş.. Bu kulübü ilk kez bu kadar savruk ve sahipsiz görüyorum. Neresinden baksak bi rezillik var..Yorum
-
STSL 28.Hafta | Trabzonspor - Gençlerbirliği | 7 Nisan Pazartesi | 20:00
Tarihimizin en amatör yönetimine sahibiz ve tarz şeylere hiç şaşırmıyorum artık! Halısıha da bile maç ayarladığımızda haber vermeden gelmeyenleri bir daha çağırmıyorduk!
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...Yorum
-
kulüp resmen sahipsiz. hiç bu kadar heyecansız olduğumu bilmem. ne hale getirildik yazık.
önceden maç biterdi yeni rakibi analiz etmeye başlardık . plan yapardık. şimdi en ufak heyecan kalmadı bende.
bu başı boşluğun en büyük sebebi iho2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum