Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jankoyu bu takıma getirende oynatanda Trabzonspora hainlik yapıyor.

Janko zaten direk gibi. Ama oraya ağaç dikseydik o pozisyonlar gol olmuştu.

Adam resmen Trabzonspora hainlik yaptı. Bu adamın yerine Hami bu ilerlemiş yaşıyla sahaya çıksaydı biz galip gelmiştik.

Yorum

• Janko bamba adrian henriko maluda zokora ve Colman sezon sonu gönderilip 3 tane kaliteli yabancı alınırsa takım düzelir...

Yorum

• Macin ilk 20-25 dakikasi haric sahada rezil,bitik ve yine ruhsuz bir takimimiz vardi.

Yukarda bi arkadasin dedigi gibi futbolcular sanki futbola tepki icin dogmuslar gibi bu kadar ruhsuz ve bitik bir takim olunmaz.

1-2 kisi haric adamlar futboldan zevk almiyor sanki zorla sahaya cikarilmislar gibi.

Ben 2 bin euro aldigim isimde zevkle calisiyorum janko efendi 1.5 milyon aldigi kulüpte sanki zoraki oynuyor.

Bunu da gectik cogu futbolcumuzda yetenek bile yok ayakta duracak halleri yok.

Yusuf icin iyi dedik adamin dengesizlikleriyle kitap yazilir.

Altyapi dedik zeki yavru sakiz cignemeleriyle öne cikiyor futboluyla degil.

Bu ruhsuz,yeteneksiz futbolculardan kurtulmadigimiz sürece basarisizliga mahkumuz.

Tabiiki önce yönetim gidecek,daha sonra da cöpleri.

Alman ve avrupa futbolunu izledikten sonra bizimkilerin profesyonel futbolcu olduguna inanmiyorum.

Bizim oyuncular profesyonel sahtekar olmus taraftari kandirmayi cok iyi biliyor.

Suc onlarda degil para verip onlari izleyende yani bizde.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Janko bir daha milli takım kampından bu tarafa "Beni de oynatın yeeaaa!" diye ağlamasın. Geçsin o işleri...
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• Bu hafta maclarda gol olmayacak herhalde,3.cü macinda ikinci yarisi golsüz devam ediyor.

Bu hafta oyuncular gol atmamak icin birbirleriyle anlasmis olmasin?
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Trabzonspor 0-0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu

Eskişehir beraber kaldı, Bursaspor yenik durumda. Bizim maçta 6 puanlık maçtı.

Ah Janko Ahhhh

Yorum

• alex ve bosingwa hariç tüm yabancılar gerekirse kadro dışı bırakılmalı.. eğer emre güral iyileşmediyse henriqe de mecburiyetten oynatılabilir..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• adrian salosu o golü kaçırınca iki elimi de açıp bildiğim bütün bedduaları yaptım akşam.. hala evine ateşler düşmedi mi
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Adrian başta olmak üzere bu çöpleri bu takıma getirenler Trabzonspor'a en büyük hainliği yapmıştır. Şu kaçan gollerin izahı yok.

Yorum

• Çok kek maçları kazanamıyoruz pişman olacağımız işler yapıyoruz.
                      Lakin 2 sezondur neden böyle kötüyüz bu maçla gün yüzüne iyice çıktı.
                      Ruhsuz, hareketsiz, beceriksiz ve amaçsız futbolcular.
                      Sivas kadrosu mümkün olduğunca oynamalı.
                      En can alıcı şekilde anladığım ise henri şuan forvetler içindeen ideal adam. Dün gözüm onu aradı valla duygulandım. Ha emre bambaşka ama iyi bir forvet kesinlikle lazım kesin kesin...
                      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                      Бургундия синий
                      61

Yorum

• al işte fenerbahçede sampiyon oldu bizi hala avrupaya giderebilirmiyiz iho gidermi adam gibi teknik hoca gelirmi adam gibi yönetim gelirmi adam gibi taraftar gelirmi ve en önemlisi adam gibi futbolcu gelirmi ona bakalım böyle devam etmeye devam ederse trabzonda gizli gizli istanbul takımları tutmaya başlayan gençler çıkacak..
                        gençler başarıya bakar sağ sola tehdit mafya namus kupa şeref 2011 şampiyonuz diyene bakmaz bırakın kendi kendimizi kandırıyoruz bizden ...(halt) olmaz
                        böyle adalete böyle futbola lanet olsun...
                        En son mustafa0661 tarafından düzenlendi; 22.03.2014, 21:08.

Yorum

• Sivasspor maçının iyi oyuncularından Henrique, Bourceanu ve Özer'in 3'ünün birden olmadığı bir maçtan bahsediyoruz. O maçtaki kadro bizim ideal 11'imizdi.

Bu kadar pozisyona girmiş olmamıza bakarak şunu söyleyebilirim ki, bu üçlüden sadece Henrique olsa bile bu maçı büyük ihtimalle kazanmıştık.

Tamam süper bir kadromuz yok, ama berbat da değil. Ve bu kadrodan bir 11 kuracak olsam bu maçta sahada olmayan bu 3 oyuncu kesinlikle bu 11'e dahil olurdu.

Gs, fb, Bjk gibi takımlarda 1 oyuncu olmayınca "vaaay bak xyz eksik bunların işi zor" gibi yorumlar yapılırken, Trabzonspor'un belki en formda 5 oyuncusundan 3'ü sahada yokken bu kadar pozisyona girip galibiyeti kaçıran taraf olmamıza rağmen takımı iflas etmiş gibi konuşuyoruz.

Takım şuan o kadar da kötü durumda değil, ofansif anlamda toparlandık. Defanstaki saçma pozisyon hatalarını daha az yapmamız gerekiyor. En azından bu sezonu öyle ya da böyle iyi şekilde bitirip Avrupa'da kesin yer bulmalıyız.

Bu durum takımımızın toparlanması için en önemli etkendir.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Geldiği günden beri, Adrian adındaki şaklaban halı saha topçusu için ''gözümüze inen perdedir, ipiyle kuyuya inilmez'' dedik... Bu maçla ilgili söyleyeceğim tek şey şu; Adrian, senden nefret ediyorum. Hayatımda bu formayı giymiş kimseden nefret etmediğim kadar. Defol git!!!!

Yorum

• Bitsin artık bu sezon artık dayanacak halimiz kalmadı
                              TRABZONSPOR
                              iyi ki varsın Eren Bülbül...
                              İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• janko mu kim o direk mi nedir kardeşim bu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...