bourceanu 18'de yok...yine kime söz verdi bu iho ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Borce yoksa işimiz zor.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yedekler: Zeki Ayvaz , Soner, Şahin, Abdülkadir, Zeki Yavru, Caner,Gökhan.Yedeklere bakTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
hami ve iho dibine kadar amatörsünüz...takımda forvet yok henrique kendine gelmiş adamı ligin ortasında 1 haftalık tatile yolluyorsunuz.pazar maçından sonra cuma maçını da bekleseydiniz ve bu maçtan sonra yollasaydınız ya...özer takıma cuk diye oturmuş bir şeyleri değiştirmiş kıytırıktan bir söz uğruna oynatılmıyor...klüp kimler tarafından yönetiliyor Allah sabırlar versin...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehami ve iho dibine kadar amatörsünüz...takımda forvet yok henrique kendine gelmiş adamı ligin ortasında 1 haftalık tatile yolluyorsunuz.pazar maçından sonra cuma maçını da bekleseydiniz ve bu maçtan sonra yollasaydınız ya...özer takıma cuk diye oturmuş bir şeyleri değiştirmiş kıytırıktan bir söz uğruna oynatılmıyor...klüp kimler tarafından yönetiliyor Allah sabırlar versin...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique tatile mi gitti?Eğer bu doğruysa tam bir rezillik!İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeşi doğum yapmış o nedenle gitti.gitmesine bir şey demiyorum ama birbirine yakın günlere oynanan iki lig maçı arasında gitmesi saçmalık...üstelik formunu bulmuşken...Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum