Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 0 - 0 Kasımpaşa | STSL 26.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bourceanu 18'de yok...yine kime söz verdi bu iho ?
    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
    -------------
    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• TRABZONSPOR: Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut, Mustafa Akbaş, Olcan, Colman, Zokora, Adrian, Yusuf, Janko

Yorum

• Borce yoksa işimiz zor.
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Bu kadroyla cok zor yeneriz yine yumusak bir orta sahamiz olmus.Bourceanu neden yok anlamis degilim.

Yorum

• Bourceanu niye yok anlamadım.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yedekler: Zeki Ayvaz , Soner, Şahin, Abdülkadir, Zeki Yavru, Caner,Gökhan.Yedeklere bak
              Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Borce yoksa gerçekten orta sahada zorlanırız.Borce-Zokora-Colman üçlüsü ilk juve maçında oynamış ve çok iyi iş çıkarmıştı.Daha da denenmedi diye biliyorum.insallah kazanırız..
                #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• hami ve iho dibine kadar amatörsünüz...takımda forvet yok henrique kendine gelmiş adamı ligin ortasında 1 haftalık tatile yolluyorsunuz.pazar maçından sonra cuma maçını da bekleseydiniz ve bu maçtan sonra yollasaydınız ya...özer takıma cuk diye oturmuş bir şeyleri değiştirmiş kıytırıktan bir söz uğruna oynatılmıyor...klüp kimler tarafından yönetiliyor Allah sabırlar versin...
                  İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                  -------------

Yorum

• sahaya çıkacak her oyuncu bizim için değerlidir, biz sahaya çıkacak her oyuncumuza güveni......... laaann bırak şimdi, bourceanu niye yok kadrodo yok onu söyle.anca boş laf. ünal hoca da böyleydi, çok kızıyordum.

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hami ve iho dibine kadar amatörsünüz...takımda forvet yok henrique kendine gelmiş adamı ligin ortasında 1 haftalık tatile yolluyorsunuz.pazar maçından sonra cuma maçını da bekleseydiniz ve bu maçtan sonra yollasaydınız ya...özer takıma cuk diye oturmuş bir şeyleri değiştirmiş kıytırıktan bir söz uğruna oynatılmıyor...klüp kimler tarafından yönetiliyor Allah sabırlar versin...
                      Henrique tatile mi gitti?Eğer bu doğruysa tam bir rezillik!

Yorum

• İlk olarak Ogün' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Henrique tatile mi gitti?Eğer bu doğruysa tam bir rezillik!
                        eşi doğum yapmış o nedenle gitti.gitmesine bir şey demiyorum ama birbirine yakın günlere oynanan iki lig maçı arasında gitmesi saçmalık...üstelik formunu bulmuşken...
                        -------------

Yorum

• alex niye yok? sakatmı?
                          elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            eşi doğum yapmış o nedenle gitti.gitmesine bir şey demiyorum ama birbirine yakın günlere oynanan iki lig maçı arasında gitmesi saçmalık...üstelik formunu bulmuşken...
                            Aynen.Bugün maçtan sonra gitsin hemen.Yönetimden,hocasına hepsi amatör.

Yorum

• Yenebilirsek iyi olur.
                              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Trabzonspor Lovers ‏@TS_Lovers 3 dk.
                                TG, 30 kişilik bir grupla "Çıkarın kaskları, bırakın copları, görelim bakalım kim delikanlı" diyerek stada yürüyor (Levent Tan/TrabzonAjans)

Yoğun güvenlik önlemi var. şikebahçe maçının hemen hemen iki katı... (Levent Tan/TrabzonAjans)
                                Hamiş

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X