Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar bu bizim soner ne oldu adamın hiç sesini duymuyorum futbolumu bıraktı

sakattı en son sanırsın lifi koptu

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Tüm şartlar oluştu. Üstteki takımlar puan kaybetti. 5.sıraya atabiliriz kendimizi. Ama takım kazanır mı zorr
      Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• alınacak 3 puan takımı puan cetvelinde 5.sıraya çıkartacak değere sahip futbolcularda bunun farkına ise bu maçı galibiyetle kapatırız inşallah.

Yorum

• Sürpriz olmazsa yeniliriz.
          TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Kazanırsak lig dördüncülüğü için iyi bir sonuç almış olacağız. fb gidemeyeceği için üçüncülük değerinde olacak bu sıralama.

Yorum

• Yusufun oynamasını istiyorum

Yorum

• -----------onur
                bosingwa-yumlu-caner-m.akbaş
                ------gökhan-burceanu
                yusuf------özer-------malouda
                ---------emre

zeki-zeki-aykut-zokora-olcan-adrian-henrique

Yorum

• bosingwa-yumlu-aykut-caner
                  borcanu
                  olcan--colman---malouda
                  --------adrian------
                  --------henrige

şu kadroyu bi oturtsak ilk 4 de bitiricez ama işte colman bu maç kadro dışı olması kötü oldu

Yorum

• onuru hiç yazmadım bile

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaşlar bu bizim soner ne oldu adamın hiç sesini duymuyorum futbolumu bıraktı

sakattı en son sanırsın lifi koptu
                      Ayağı falan koptu herhalde.

İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tüm şartlar oluştu. Üstteki takımlar puan kaybetti. 5.sıraya atabiliriz kendimizi. Ama takım kazanır mı zorr
                      Bu tip durumlarda genelde ikramı geri çeviririz. Bir mucize olmazsa yine geri çevireceğiz.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• ben de bir kadro uyazayım

............................................onur.. ....................................

bosigwa...............aykut....................... mustafa.............yusuf(mustafa akbaş)

.........................zokora(gökhan)........... .........alex....................................

olcan............................................. .................................................. özer

..............................................adra in(malouda)....................................... ...........

............................................emre.. ..................................................

mustafa akbaş ve gökhanı tanımıyorum 11 direkt yazmadım

ama gökhan da oyetenek varsa zokoranın yerine oyuna alınmalı

adrian oyundan düştümü malouda alınır oraya

malouda sol kanat özer forvet arkası

özer de düşer se henrique alınır oyuna

Yorum

• Bence..

Bence Özer'i özel Çalıştırılmalı bu çocukta iş var..
                          Uğur BULUT || TWİTTER ADRESİM

Yorum

• İlk olarak Uğur BULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence Özer'i özel Çalıştırılmalı bu çocukta iş var..

zaten yetenekli ancak 1 sene oynamamış açığı var çalıştırılmalı

Yorum

• Soner yanlış hatırlamıyorsam en son Apollon maçında oynayıp 1 de gol atmıştı.

Yorum

• soner halen sakatmı yoksa toparlayamıyormu

Yorum

Yükleniyor...
                                X