Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Torku Konyaspor 0-0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta |Maç Sonucu

Arkadaşlar bu hami Akçay'ın yardımcısıydı yani bu takımın aciziyetinin çaresizliğinin mimarlarından biri de hamiydi Akçay gitti yardımcısı devam ediyor fıkra gibi! Onun da takıma vereceği bir şey yok! Bu takım güç bir şey oyanayamaz da en kötü ihtimal çift santraforla oynaması lazım... 3-5-2 en ideali yoksa her maç yaşlanırız! Ayrıca bu futbolcu topluluğunun oynaması için eli maşalı bir hoca lazım öyle bir hoca olacak ki futbolcu ben senden büyüğüm tribine giremeyecek! Eli belinde dolaşan malouda kulübeye artistlik yapıyor çünkü başında daha lisansı olmayan biri var!

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• ilk yarı biterken iki oyuncu fazlasıyla sırıttı. Her aldığı topu kaptıran Malouda ve bugün canı oynamak istemeyen Zokora , ikiside Hami hoca tarfından değiştirildi.
      Konya bana göre 2. yarının en formda takımlarından, son 10dk yapılan değişiklikler sonucu baskı kurduk fazla sahasından çıkamadılar.
      Hücuma yeterince destek veremedik bu maçta, bence gelecek adına 2.yarıdaki kadronun üzerinde durmak gerekiyor, bize fayda sağlamayacak Zokora, Malouda gibi oyuncular yerine koşan mücadele eden oyuncularla devam etmeliyiz.
      Bana göre takımın oyunu Özer üzerine kurulmalı , şu an eldeki oyuncular içinde takıma birşeyler vermeye çalışan tek o var.
      Defansın ortasahaya daha yakın oynamayı öğrenmesi gerekiyor , birlikte öne çıkıp geriye dönmeyi bir türlü öğrenemedik ve sırf bu sebepten rakipler çok kolay pozisyon yakalayabiliyorlar.

Yorum

• Bizim takima gelip bi kac mac iyi oynayan adam bakiyorki burasi ciftlik oynayanda oynamayanda ayni muameleyi goruyor saliyor kendini.

Bosingva bile gevsek gevsek oynuyor nerede chealsedeki bosingva nerede bizdeki bosingva.

Bosingvayi ornek verdim cunku boss en profesyonel oyuncumuz varin gerisini siz dusunun.
        “Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “

Yorum

• bence bu sene avrupa ya da gitmeyelim

iyi bi temizlik yapalim

en 6-7 tane genc oyuncu kadromuza katalim

janko
          henrique
          zokora
          colman
          adrian
          abdulkaldir
          bamba
          belki malouda da olabilir

sonra bize sistem bilen bi hoca ve dortmund ajax liverpool ornek alabilcek bi yonetim lazim

Yorum

• Kazanmamız gereken maçı kazanmak için hiç bir şey yapmadan berabere bitirdik. Ama asıl üzücü olan Malouda. Bu adam tamamen bitmiş. Hani emekliye gelmiş diyeceğim ama emeklilere hakaret olur zira ülkemizde binlerce emekli olmuş insan çalışıyor. Malouda tatile gelmiş. Bu takıma, bu şehre böyle bitik adam getirmek intihar demektir. Getirin Borceanu gibi futbol oynamak isteyen isimsiz oyuncuları yeter. Yazık Malouda'ya verilen o çuvalla paraya yazık...
            2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Maçı izlemedim, biliyordum böyle olacağını. Yorumlardan anladığım kadarıyla çok doğru bir karar vermişim. Bu takım bize futbolu tekrar sevdiremez. Kökten yapılanma şart.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• arkadaşlar hepimiz aynı fikirdeyiz bu takım da başlıca sorun

takım olma noktasında

hami bu işi yapmak istiyorsa öncelikle radikal kararlar alacak

zokora ve maloudayı yedek ve hatta kadroya almayacak

o topçularda çalışırlarsa ikinci yarı sonradan oyuna alınacak ama,,,

malouda ben yedek oturmam diyecek başkana şikayet eder korkusuyla oynatırsa

bizden hiç bir b..... olmaz

Yorum

• arkadaşlar bizim teknik kadro ne iş yapar bu gökhanın bu hali ne 1461 bu böyle oynamıyormuş ki

ey teknik kadro ne iş yaparsınız neden hazırlamıyorsunuz bu topçuları

kim bunlar

emre gökhan mustafa kadir yusuf

hazırlayamadık ne oldu bu adamlara kaldık adamlar ruh olarak hazırlanmamışlar

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bence bu sene avrupa ya da gitmeyelim

iyi bi temizlik yapalim

en 6-7 tane genc oyuncu kadromuza katalim

janko
                    henrique
                    zokora
                    colman
                    adrian
                    abdulkaldir
                    bamba
                    belki malouda da olabilir

sonra bize sistem bilen bi hoca ve dortmund ajax liverpool ornek alabilcek bi yonetim lazim
                    Katiliyorumda bunlari alcak enayiler varmi..yok..ozmn bunlarin alacagi astronomik garanti ucretler verilip gonderilcekler..her turlu elimizde patlayacaklar yani.
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• 10-11 den sonra geçen 3 yıl var ama gelin bakın ki bir arpa boyu yol alamamışız bizden çok daha zor günler geçiren şikeciler şimdi şampiyonluğa oynuyorlar bizse daha ilk 4 e bile giremiyoruz şimdi malum sezondan sonra çok futbolcu kaybettik bu doğru ama yeniden yapılanmada ciddi sorunlar

yaşadık bir anlık taraftar baskıları ve isyanlarıyla yapılan acele transferler sonucunda kadroda gereksiz şişkinlik ve vasat oyuncu topluluğu oluştu şimdi ben şunu merak ediyorum trabzonsporda transferi kim yapıyor kardeşim bu kadroyu kim kuruyor milyon euroların döndüğü trabzonsporda

transferlerin kimin nasıl gerçekleştirdiği belli değil kim bu takımın kadro mühendisi kim bu takımın futbolcu izleme komitesi kim bu takımın geleceğini inşa edecek olan adamlar nerdeler çünkü öle birilerinin varlığı şüpheli her transfer dönemi eşin dostun tavsiyeleriyle topçular alınıyor

yazık koskoca trabzonspor dünyalar kadar mal varlığı ve ekonomik gücü olan trabzonspor 3 senede bir arpa boyu yol alamadı 3 yıl önce yetenekli genç topçuları bu takıma kazandırsaydınız şimdi o çocuklar aslanlar gibi mücadele ediyor olurlardı

şimdi yinede türkiyede kalburüstü sayılacak bir kadromuz var öncelikle takımın iskeletini kurması lazım yönetimin iskelet dediğimiz olay kaleci-iki stoper-iki ortasaha-santrafor şimdi bakıyoru elimizde iskelete koyabileceğimiz kimler var kalede onur iki stoperin birisi mustafa olur yada aykut ama bana göre mustafa aykutttan 2 gömlek daha iyi şimdi buraya bir tane sağlam stoper transferi şart direk katkı sağlıcak , ortasahada ise colman borce normalde yeterli ama colmanın istikrarsız oyunu yüzünden burayada sağlam bir tane orta saha şart ve son olarak kesinlikle santrafor transferi bu 3 transfer yanlarına birde sol bek lazım çünkü takımda solbek yok 4 transferle trabzonspor tekrar ayağa kalkar bunun da toplam maliyeti 10-15m euro olsun

bunlar yapıldıktan sonra zaten takımda oluşan havayla kombine de satarsın lisanslı üründe satarsın transfer ücretinin bir kısmını çıkartırsın

Yorum

• Takımı eleştiriyoruz bende eleştiriyorum ama dozunda eleştirelim arkadaşlar bugün rize (Bu forumdaki çok kişinin küme düşmeye baş aday gösterdiği takım)gs yi nasıl sürklase etti gol yediler ama gs den daha iyi top oynadılar sonuçtada golüde buldular.Bu şu demektir.Bu lig eskisi gibi değil artık şike sadece hakemler üzerinden yapılıyor takımlar vargüçleriyle maçlara asılıyorlar eskiden rakip takımdan 1-2 futbolcuyu ayartıp işi bitiriyolardı ama artık o günler geride kaldı.Dünki şikebahçe maçındaki ilk penaltı pozisyonun birebir aynısı ingiltere liginde oldu hakem tereddütsüz devam dedi.İşte Bu tff yi ve hakemleride dize getirirsek deplasmanda alınabilecek her puana sevinilecek bir lig olacak inşallah...Konyada güzel oynuyor bence kazanmamız gereken bir maçtı ama kötü fotbola ve son 10 dakikadaki baskıya rağmen yinede fena sayılmaz 1 puan...o 10 dakikayı 50- 60 a çıkarığımızda zaten sorunu çözeceğiz..
                        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• konya maçının ikinci yarısı bence göstergedir

bu takımdan hiç bir olmaz diyoruz

oynuyan topçuya fırsat verildiğinde oluyor demek ki

3 orta saha oynayalı farketmez ama onların içinde zokora olmasın

Yorum

• Her geçen gün kan kaybetmeye devam ediyoruz

Yorum

• Korktuğum olay yaşanmaya başladı maalesef. Arkadaşlar Hami hocayı da yerden yere vurmaya başladık. Yapmayın bu kadro, içinde bulunduğumuz pislik düzen varken kim gelirse gelsin fazla bir şey değişmeyecek. Bakıyorum her gelen ve giden hoca futboldan anlamıyor, geri kafalı, kör, cahil vs... Bu aşağılama bu kadar kolay değil. Yapmayın beyler Hami hocayı da yok etmeyelim...
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• biz bu

elazığdan serdar gürleri almamız lazım dı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X