İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Oyuncunu sahaya hoca sürüyorsa son kararı hoca verir oyuncu değil.madem oyuncu senin lafını dinlemiyor illa oynayacam diyor bakarsın fizik yeterliliğine sahaya çıkarırsın.30.dakikadan sonra tüm forvetler dahil orta sahada Özer ve Bourceanı dışında herkes Malouda kadar kötü oynadı.bir tek Malouda'mı suçu ilan ediliyor ben işin bu tarafındayım.futbol oynayanlar bilir arkadaş olayı.1 ay sakat kalmış adamı 3-4 günlük antremanlarla futbolcunun kendiside istese sahaya sü-re-mez-sin.hatayıda oyuncuya yı-ka-maz-sın.anlaştıkmı?İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Fatih Bey,Neyi ispatlamaya çalışıyorsun neyin inadını ssürüyorsun anlamadım..Yazmayayım dedim ama milletede cevap yetiştirdiğini görünce dayanamadım..
Malouda kötü oynadı..Hiç mücadele et me di..Bu kadar..Sakatlıktan çıkmış diye sahada yürümesimi lazım?? Yürüyecek kadar enerjisi var o zaman oynamasın hocasınada bunu söylesin..Deneme tahtası mı orası??Bi denedim olmadı diye bir şey mi var ya??
Nike futbol halısaha turnuvası mı orası..Tek galibiyetine dünya kadar para veriyor TFF..Sende yıllık 2.5 milyon euro alıyorsun.Babanın hayrınada oynamıyorsun..EEE?? Hala neyi savunuyorsunuz Malouda için anlamadım?
Tek iyi bir pas..İyi bir asist olmaz mı yahu??Çıkarken de neyin tribi bu?Juventus maçında hami yi oynarım diye kandırdın..Kasmadın..Bu maçta bi çalım bi sorumluluk alma yok..Çıkıyorsun bide tripler yürüyerek gelme takımı sabote etme..Tamam takım barça gibi oynadıda bu sırıtmadı ama baktıgında elınden geleni vermeye çalışsanı yırtınanı görüyorsun..Özer olcan yumlu m akbaş bourceanu evet hatalar yapsa dahi henrique dhi kastı..Ama yani malouda hiç birşey yapmadı ne bir ikili mücadele kazandı ne doğru bir pas verdi..
Sakatlıktan çıkmışsada hazır olunca oynayacaksın..Oynuyorsan sahada yırtınacaksın elinden gelen yapacaksın arkadaş..Olay bu..Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Aklıma MRA'nın sezon başında " rakip nefesimizden bile korkacak" açıklaması geldiİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncularimiza fauller yapiliyor hakem es geciyor oyuncularimizin itiraz etmeye halleri yok sirf bu durum bile durumumuzu aciklamaya yetiyor da artiyor bile.
Nefes alacak güçleri zar zor var
.
Yorum
-
Bu takimin yüzünden futbola sogudum,yanarim yanarim da lig tv yi 1 yil daha aldigima yanarim.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAklıma MRA'nın sezon başında " rakip nefesimizden bile korkacak" açıklaması geldi
Nefes alacak güçleri zar zor var
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
takıma yeni bi hava getircek kan değişimi bosingwa ve belki yeni olduğu için borce hariç tüm yabancılardan kurtulmak ile olur...başka hiçbişe bu takımı değiştirmez havasını eski haline getiremez yeni transferler de kaynayıp gider...ha bi de yönetim tabi ki değişmeli...
Yorum
-
maçın tek güzel hareketi emrenin şutuydy düşünün artık
orta hakem art niyetliydi kesinlikle ilk yarıda henri nin ceza sahası önünde maçın 30 ncu dakikası her tarafından çekilerek düşürülmesine faul veremedi geçtim sarı kartı yan hakemler çok iyi maç yönetti
malouda kesinlikle çok isteksiz oynuyor pişman gibi geldiğine kapının yeri belli değilmi Trabzon da bence bu sene derhal gönderilmeli
henri tam bir duvar ona atılan her top önce onda hemen peşinden rakipte
yumlu adam gibi oynadın helal olsun onur bildiğimiz onur gene süperdin
bosi çok istekli
emre ise bu takımda oynayabilecek tek forvet bi ikinci yok belki şahin yedeği olur ne jankoyu ne henriyi yedek bile oturtmam bu takımda
adrian diyenleri de anlamıyorum haftalardır çok isteksiz belki colman olabilirdi ama bu maçı kartsız bitirmesi imkansızdı konya topla çok oynadı oynamaması isabet oldu haftaya bize çok lazım
borca yıda beğeniyorum yırtıcı bir ön libero
takımlarını ADAM GİBİ DESTEKLEDİKLERİ İÇİN DE KONYA SEYİRCİSİNE TEŞEKKÜRLEREn son kudu_61 tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 20:40.UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Trabzonspor böyle çöküşlerde erken toparlanamıyor hocam , sinir hastası yapar adamıİlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takimin yüzünden futbola sogudum,yanarim yanarim da lig tv yi 1 yil daha aldigima yanarim.
.
Yorum
-
Vaktıdır
Kolay kolay gitmeyecek bak göreceksin ! Sonuna kadar direnecek ! Maalesef çekeceğimiz var!İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönce MRA yı sonrasında Hami yi bu takımın başına getiren İHO'yu bir an önce göndermek gerekiyorİNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!
Yorum
-
Boşuna ligtv aldım diye kendini suçlama, işyerine taşımıştım ligtv yi.Bugün evden işyerine gidip maçı izleyemem dedim.Sonra maç başlarken dayanamayıp evden tek maç satın aldım...İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takimin yüzünden futbola sogudum,yanarim yanarim da lig tv yi 1 yil daha aldigima yanarim.
Almasaydın dayanabilecekmiydin ?Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...
Yorum
-
Yani dostum kadirle kiyaslayinca cok daha iyi. Ama klasik bi bek ile(bosinva)gibi vasatİlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkbaşi begendiniz mi?
Yorum
-
Bu senenin sonunda üyeligim bitiyor iho,bu hoca ve futbolcular devam ederse uzatmayi düsünmüyorum.İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBoşuna ligtv aldım diye kendini suçlama, işyerine taşımıştım ligtv yi.Bugün evden işyerine gidip maçı izleyemem dedim.Sonra maç başlarken dayanamayıp evden tek maç satın aldım...
Almasaydın dayanabilecekmiydin ?
Cünkü takimin oynadigi seye futbol demeye bin sahit lazim."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum