takım resmen rezil.dünya yıldızımız maluda bu haliyle 1461 de bile oynayamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
maluda ılk haftalarda boyle degıldı.dıgerlerının boş oldugunu anlayınca buda salcak kendını dıye endıse edıyoduk burda herkes bu sekılde yazıyodu ve gercek oldu adamın sucu yok alexde aynı olacak bıkac haftaya dıgerlerıne cekecek nasıl kovarız dıye yol arıyacaz takımda eskımıs hıcbısey yapmayan oyuncular var bunlar gıdıp daha kalıtelılerı gelmedıkce aynı tas aynı hamam devam ederız
Yorum
-
izledim evet kötü oynamaları yorulmamaları için bir neden değilİlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen juventus maçını seyrettinmi, eminmisin? ben orada Trabzon un yorulacak bi şey yaptığını göremedim.
çarşamba günü torinodasın perşembe juventusla maç yapıyorsun sonra geliyorsun 3 gün sonra evinde maç yapıyorsun yine 3 gün sonra evinde juventusla oynuyorsun hiç bişi bile yapmasan 8000-9000 koşuyorlar sonra cumartesi konyaya gidiyorlar pazar günü 4 te maç yapıyorlar...
yorgunluk olması doğal bence...İyi oynamasalar bile yorgunluk olur
Yorum
-
Juventus maçını bizimle beraber izlediler, yorulmuş olamazlar.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Özer tü kaka şikeci, fenerde oynadı, Kasımpaşa kovdu, lemiden torpilli. Şuan borceanudan sonra en etkili isim bence. Ön yargıları biyere bırakalım artık. Adam Trabzon'da top oynuyor halen haksız eleştiri yapıyoruz, oynadığı futbolu da değil he.. Neymiş bize değil fenere gitmiş yahu adami almak icin fener kaç para vermiş haberin var mı?
Malaouda çıkıp Emre girebilir çift forvet yaparız. Yada Yusuf sola Özer ortaya veya malouda adrian ama henri ilerde tek çok etkisiz oluyor. Emre girerse daha etkili olur.( ゚д゚)
Yorum
-
mesut bakkalın aklındakileri yazmışsın resmenİlk olarak 3461muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemalouda çıkmalı adrian girmeli
mustafa akbaş çıkmalı yusuf erdoğan girmeli
zokora çıkmalı emre girmeli
bu 3 değişiklik maçı getirir ama nerde bizde böyle yürekli hoca.......

Yorum
-
Malouda ve Henrique'yi 11de görünce ilk yarı maça bakmadım. Yorumlara bakarsak iyi de yapmışım. Emre ve Yusuf girmesin sakın. Kazanırız falan, aman ha."Hakikati bulan, başkaları farklı düşünüyor diye, onu haykırmaktan çekiniyorsa hem budala hem de alçaktır. Bir adamın ‘Benden başka herkes aldanıyor’ demesi güç şüphesiz; ama sahiden herkes aldanıyorsa ne yapsın?" Cemil Meriç
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
dur birde ben sallayim, Aykut ciksin Bosingwa stopere gecsin sag beke de zeki girsin 4-3-7-5 oynuyalim
Yorum