Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adrian , Malouda ve Bosingwa transferinden sonra yokları oynuyor ...Sebep ise kesinliklşe duygusal yani yeni bir Colman sendromuyla karşı karşıyayız...Tipik polonyalı işte.

Yusuf solbek oynarsa hız ve çabukluğuyla belki iş yapar ama kademe anlayışı çok zayıf ve sakarlık üstdüzey malesef, nasıl savunma yapacağını bence bilmiyor. 1461 de bikaç maç bek başlayıp olmayınca eski yerine döndüğü çok maç hatırlıyorum. Solbek zaten dikiş tutmaz önde Malouda denen defanstan bihaber adamın teki var. Kimi koysan açık verir orda ha tabikki yapılan saçma sapan ofsayt hatalarını ve top kayıplarını mazur göstermez beklerin, ama orayı tek adamla savunmak çok zor. Olcan'ı sola açığa alsak bi nebze sol bekimiz rahatlar , bosi de tecrübesiyle artık Malouda nın açıklarını kapar sağ tarafta başka çare yok...
    Sol bek sorununun çözümü en iyi bu şekilde olur..
    www.x.com/zykmda

Yorum

• Kadirin sakatlığına sevindim ne yalan söyleyeyim.. Kasıktan sakatlanması da o yaştaki genç biri için enteresan(!)

3-5-2 ile zokora ve alex oynar gibi..
      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Henriqueyi muhtemel 11de görüyorum, valla izlemem. Yazık emreye yemin ederim
        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala adrian ve malouda yı ilk onbire yazan arkadaşlar var..Şu takımda bu formları ile bunları oynatmak takıma ihanet olur..Bu takım zaten kalite olarak yetersiz...bide adamını kovalamayan ilerde 4 tane adamı kaldırmıyor..Hele deplasmanda hiçkaldırmıyor o yüzden şu onbilrle çıkmalı demiştim....Tekrar yazayım onbirimi...Hami hocam macera arama oku bu satırları...

Onur

Bosingva aykut mustafa olcan

-----zokora alex--------

Henrıque Özer Yusuf

--------emre-----
          Ne yapalım kardeşim Zeki'yi mi yazalım. Malouda sakatlıktan sonra 1 maç oynadı adamı yerin dibine soktunuz. Adrian ile Malouda ne kadar kötüyse Yusuf da o kadar kötü sakatlığından sonra.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Aykut Mustafa tanemi yanlarında olmayan sol bek le her maç gol yedirmeye mahkumlar

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
            Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hazır kadir yokken ve yerine orijinal bir sol bekimiz de yokken bence 3-5-2 yi denemeliyiz.. juventus un bizi orta sahasıyla nasıl ezdiği örneğiyle, sağlam bir orta saha kurup ileride basıp topu kalemizden mümkün olduğunca uzak tutmak gerekir.. Acizane bu maç da şöyle bir kadro kurardım;
              ...................................ONUR..............................
              ........bosi....................mustafa................aykut.....
              ....................alex......................zokora................
              ..olcan...............adrian...........özer................Yusuf..
              ...................................emre.................................
              var ya tam aklımdan geçen takımdı..
              TRABZON bir sevda TRABZONSPOR bir destan..

Yorum

• Aykut Demir in cok kötü bir stoper oldugunu söylüyorduk,burda bazilari siz Fatih Terim den iyi mi biliyorsunuz adam milli takima aliyor demislerdi.Oda gercegi gördü ki, ben bu kazmayi nasil milli yaptim demistir.
                iho istifa.

Yorum

• İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adrian , Malouda ve Bosingwa transferinden sonra yokları oynuyor ...Sebep ise kesinliklşe duygusal yani yeni bir Colman sendromuyla karşı karşıyayız...Tipik polonyalı işte.

Yusuf solbek oynarsa hız ve çabukluğuyla belki iş yapar ama kademe anlayışı çok zayıf ve sakarlık üstdüzey malesef, nasıl savunma yapacağını bence bilmiyor. 1461 de bikaç maç bek başlayıp olmayınca eski yerine döndüğü çok maç hatırlıyorum. Solbek zaten dikiş tutmaz önde Malouda denen defanstan bihaber adamın teki var. Kimi koysan açık verir orda ha tabikki yapılan saçma sapan ofsayt hatalarını ve top kayıplarını mazur göstermez beklerin, ama orayı tek adamla savunmak çok zor. Olcan ı sola açığa alsak bi nebze solbekimiz rahatlar , bosi de tecrübesiyle artık MAlouda nın açıklarını kapar sağ tarafta başka çare yok...
                  sistemi 4*3*3 kurarsan aslında orta sahadakı 3lünün sola yakın olanı beke yardım eder..

sorun sistemde zaten.4.2.3.1 diye saçma sapan bi sistemle oynarsan olacağı sol bekin hep yardımsız kalması olur..

malouda hiç bi zaman sol açık oynamadı chelase de de oynamadı lyon da da..

4.3.3 sol forveti (malouda.drogba.kalou) (malouda.fred.govuo)

ama bizim hocalar dünya futbolundan bi haber oldukları için hala 10 numaları olmadan 4*2*3*1 oynamaya çalısıyo

jaja hagi alex revivo sergen batalla gibi 10 numaran yoksa 4*2*3*1 de başarılı olamazsın yıllardır olamıyoruz da zaten..

.....................zokora

...............alex...........ozer (soner)

olcan.....................................malouda (ozer)

....................emre

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    'bana bir enerji geldi, bir ses duydum.dedi ki sabri sen sıradan bir adam değilsiin.sen seçilmiş birisin.' uçan adam sabri

nedense aklıma bu geldi
                    Uçmuşluğum da var beni şarlatanlarla kıyaslamayın

Yorum

• 3 5 2 bize uymaz da diyelim oynuyoruz boss savunmada değil kanatta oynar anca..
                      ( ゚д゚)

Yorum

• deplasman fobisine bu maçla son vereceğiz inşallah...
                        Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Aykut her kafa topuna çıktığında faul yapmazsa yeneriz. Aykut şu dirseğini bir rakibe geçirmeden dursa da biz de kurtulsak o da kurtulsa. Benim çözümüm Aykut'u takımdan ayırıp deli gömleği giydirip 1 hafta kafa topuna zıplatırım. Başarılı bir sonuç elde edemesek bile konu hakkında bir makale yazabiliriz. Hep filozof teknik direktörümüz oldu bir sefer de bilim adamı olsun.

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sistemi 4*3*3 kurarsan aslında orta sahadakı 3lünün sola yakın olanı beke yardım eder..

sorun sistemde zaten.4.2.3.1 diye saçma sapan bi sistemle oynarsan olacağı sol bekin hep yardımsız kalması olur..

malouda hiç bi zaman sol açık oynamadı chelase de de oynamadı lyon da da..

4.3.3 sol forveti (malouda.drogba.kalou) (malouda.fred.govuo)

ama bizim hocalar dünya futbolundan bi haber oldukları için hala 10 numaları olmadan 4*2*3*1 oynamaya çalısıyo

jaja hagi alex revivo sergen batalla gibi 10 numaran yoksa 4*2*3*1 de başarılı olamazsın yıllardır olamıyoruz da zaten..

.....................zokora

...............alex...........ozer (soner)

olcan.....................................malouda (ozer)

....................emre

Aynen bizi kurtaracak sistem 4-3-3 sağlam bir ortasaha juve maçında olduğu gibi... BAktık o da olmuyor son çare 3-5 - 2 bence ...

....Aykut Mustafa Y. Akbaş

Bosi Zokora Alex Özer Olcan

Malouda Emre
                            En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 13:38.

Yorum

• Yeneceğiz, bundan ötesi yok, en az 2 farkla. Kayseri maçı çıkış maçımızdı artık yükselişe geçeceğiz

Yorum

• --------------------Onur-------------------

--bosingwa-----yumlu-----caner-----aykut--

-----------zokora-----bourceanu-----------

---olcan-----------adrian----------özer---

-------------------emre-------------------

adrian - henrique ikilisinden adrianı seçtim. gadromuz yedersiz napalım

edit: 4-3-3 ler havada uçuşuyor. Durun bakalım bu takım yarım sezon mra'nın elinde kaldı bir anda 4-3-3 ters tepki verir
                                En son Enisc tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 13:49.
                                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X