Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman kadroda olmadığına göre Bourceanu ilk 11 başlayacak demektir ki bu da dinamik bir o.sahamızın olacağına işaret..
    #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Hala adrian ve malouda yı ilk onbire yazan arkadaşlar var..Şu takımda bu formları ile bunları oynatmak takıma ihanet olur..Bu takım zaten kalite olarak yetersiz...bide adamını kovalamayan ilerde 4 tane adamı kaldırmıyor..Hele deplasmanda hiçkaldırmıyor o yüzden şu onbilrle çıkmalı demiştim....Tekrar yazayım onbirimi...Hami hocam macera arama oku bu satırları...

Onur

Bosingva aykut mustafa olcan

-----zokora alex--------

Henrıque Özer Yusuf

--------emre-----

Yorum

• bu maç bizim için çok önemli eğer kazanırsak 4.olabiliriz bidahaki sene avrupada olma adına iyi bir galibiyet olur...
        haftaya fb maçı öncesi harika moral ve özgüven olur !
        ben seriye bağlarsak bjk yi yakalayabileceğimizi düşünüyorum .
        & ONUR RECEP KIVRAK &
        ^^KELEBEK^^

Yorum

• avrupada olmaliyiz . seri basi olacagiz yine . bu firsati tepersek cok aglariz
          61

Yorum

• cok zor mac beraberlık ıyı sonuc...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Hazır kadir yokken ve yerine orijinal bir sol bekimiz de yokken bence 3-5-2 yi denemeliyiz.. juventus un bizi orta sahasıyla nasıl ezdiği örneğiyle, sağlam bir orta saha kurup ileride basıp topu kalemizden mümkün olduğunca uzak tutmak gerekir.. Acizane bu maç da şöyle bir kadro kurardım;
              ...................................ONUR..............................
              ........bosi....................mustafa................aykut.....
              ....................alex......................zokora................
              ..olcan...............adrian...........özer................Yusuf..
              ...................................emre.................................

Yorum

• ya hala adrianı kadrolara yazanlarn futbol bilgisnden şüphe edıyorum burda. trabzonsporun asıl derdi zaten bu boyle yumusak ıkılı mucadele gırmeyen oyuncuların oynaması bızım derdımız adrian colman falan bu takım oynamaz özer varken hele .. işin kısası zokora borce yapıp önlerıne özer malouda olcan yapmak en mantıklısıdır eldekıler içinde ve en verimli olacak akdroda budur önde de mecburen emre oynucak ve bu karo devamlı ooynarsa oturur zamanla .. adrıan colman janko flan kırılgan kosmayan mucadele etmeyen oyuncular bunları ben olsam direk kadro dısı bırakırım.. bırakın bu colman adrıan sevdasını defolup gıtsınler adamların umrunda dgl ts kacıncı nerde bıtırcek falan

Yorum

• Kesinlikle Adrian bu formuyla Trabzonspor gibi büyük bir takımın 10 numarası olarak sahaya çıkamaz. Keza Malouda da öyle. Zokora Bource. Özer Olcan Yusuf Henri/Emre şeklinde çıkmalıyız sahaya.
                  KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• ----------------Onur------------------
                    Bosingwa---Caner-Yumli-------Aykut
                    -----------Alex B.--Zokora----------
                    Özer-------------Colman---------Olcan
                    ---------------Emre(Henri)-----------

Yorum

• Biletimiz hazir mac saatini bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hazır kadir yokken ve yerine orijinal bir sol bekimiz de yokken bence 3-5-2 yi denemeliyiz.. juventus un bizi orta sahasıyla nasıl ezdiği örneğiyle, sağlam bir orta saha kurup ileride basıp topu kalemizden mümkün olduğunca uzak tutmak gerekir.. Acizane bu maç da şöyle bir kadro kurardım;
                        ...................................ONUR..............................
                        ........bosi....................mustafa................aykut.....
                        ....................alex......................zokora................
                        ..olcan...............adrian...........özer................Yusuf..
                        ...................................emre.................................
                        Üç beş iki bu düzen ve bu seçimle oynanmaz bende bunun denenmedi taraftarıyım düzen ve kadro şöyle olmalı

Onur

Mustafa zokora Aykut

Bosi Özer alex adrian olcan

Emre henriqe

Yorum

• Konuk ekipte Gekas yok. Gol yollarında büyük sıkıntı çekecekler bence. Benim korkum sadece Hleb.

Deplasman karnemiz 10 maç 1 galibiyet 3 beraberlik 6 mağlubiyet. 1 galibiyette son sıradaki Kayseri deplasmanı. Yine taraftarlık duygusunun da yardımıyla bu maç şeytanın bacağını kıracaz gibime geliyor
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak bilgehan83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Üç beş iki bu düzen ve bu seçimle oynanmaz bende bunun denenmedi taraftarıyım düzen ve kadro şöyle olmalı

Onur

Mustafa zokora Aykut

Bosi Özer alex adrian olcan

Emre henriqe
                            renktaş ben ikinci bir forvet bulamadığımdan orta sahaya ağırlık verdim.. açıkçası adrian mı henri mi diye düşününce iki yetersizden adrian seçtim işte.. yoksa benim kadrodan da adrianı al henri yi koy mis gibi 3-5-2 oldu yani..

Yorum

• ......................................................onur...........................................................
                              ...................bosingwa................mustafa..................aykut.................................
                              ............................................bourceanu............................................................
                              .............................zokora...........................özer.................................................
                              ..........olcan.................................................................malouda...........................
                              .................................emre.....................janko........................................................
                              & ONUR RECEP KIVRAK &
                              ^^KELEBEK^^

Yorum

• Adrian , Malouda ve Bosingwa transferinden sonra yokları oynuyor ...Sebep ise kesinliklşe duygusal yani yeni bir Colman sendromuyla karşı karşıyayız...Tipik polonyalı işte.

Yusuf solbek oynarsa hız ve çabukluğuyla belki iş yapar ama kademe anlayışı çok zayıf ve sakarlık üstdüzey malesef, nasıl savunma yapacağını bence bilmiyor. 1461 de bikaç maç bek başlayıp olmayınca eski yerine döndüğü çok maç hatırlıyorum. Solbek zaten dikiş tutmaz önde Malouda denen defanstan bihaber adamın teki var. Kimi koysan açık verir orda ha tabikki yapılan saçma sapan ofsayt hatalarını ve top kayıplarını mazur göstermez beklerin, ama orayı tek adamla savunmak çok zor. Olcan ı sola açığa alsak bi nebze solbekimiz rahatlar , bosi de tecrübesiyle artık MAlouda nın açıklarını kapar sağ tarafta başka çare yok...
                                En son Nihat Güneş tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 12:45.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X