Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Elbet güneş doğacak.
    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Yağmuru tercih ederim.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şahsen ben bilimsel metodlarla hazırlanıyorum Juventus maçına... Doktor arkadaşla görüştüm, 2x500 mg'lık Diazem anca kurtarır seni dedi... Sakinleştirici hapım, kucağımda sevimli bir kedi yavrusu, yeni sevgilim, fonda Vivaldi'nin en klas eserleri ve şömine başı sefasıyla izleyeceğim maçı... MRA'nın dünyaya inen bir iyilik meleği, İHO'nun ise aslında bir yanılsamadan ibaret olduğu konusunda seanslara katılıyorum zaten...
        Ya abi sen çok yaşa
        SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
        SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• Bu nasıl maç skorudur arkadaşım yaa

Yorum

Şahsen ben bilimsel metodlarla hazırlanıyorum Juventus maçına... Doktor arkadaşla görüştüm, 2x500 mg'lık Diazem anca kurtarır seni dedi... Sakinleştirici hapım, kucağımda sevimli bir kedi yavrusu, yeni sevgilim, fonda Vivaldi'nin en klas eserleri ve şömine başı sefasıyla izleyeceğim maçı... MRA'nın dünyaya inen bir iyilik meleği, İHO'nun ise aslında bir yanılsamadan ibaret olduğu konusunda seanslara katılıyorum zaten...
            Bu kadar masrafa ne gerek var hocam, maçı izlemeyin daha ucuza kurtulursunuz
            Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• akhisarspor'un forvet oyuncu mehmet akyüz topa sağ dış vurarak şık gol atıyor ama senin forvetin ayak içi bile topa vuramıyor

Hacıosmanoğlu denen rezil insan da utanmadan o koltukta oturuyor

Yorum

Üstad;

Salı Konserleri'ne de bekleriz.

.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• mehmet akyüz'ün ayak dışıyla o köşeden ters yaptığı vuruşu Onur kurtarmalıydı....Bence hatalı gol yedi...

Ama kurtardıklarının yanında o kadar az hata yapıyor ki çocuğa birşey diyemiyor insan....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                  Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Maçın Öyküsü;

.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mehmet akyüz'ün ayak dışıyla o köşeden ters yaptığı vuruşu Onur kurtarmalıydı....Bence hatalı gol yedi...

Ama kurtardıklarının yanında o kadar az hata yapıyor ki çocuğa birşey diyemiyor insan....
                      bence çok güzel net bir vuruş yaptı çıkaramazdı onu
                      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu kadar masrafa ne gerek var hocam, maçı izlemeyin daha ucuza kurtulursunuz
                        Kardeşim o dediğin gibi olmuyor işte... Hastalık bu, çaresi de yok... Yıllar önce düğünümden kaçtım maçı izleyeceğim diye. Kaçtım da ne oldu anasını satayım; 7 tane yedik... O evlilik yürümedi zaten... İlk günden ölü doğmuştu... Ulan, gerdekten 3 saat önce bize 7 tane sallayan vicdansızları hayatım boyu affetmeyeceğim! Puşt herifler.

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üstad;

Salı Konserleri'ne de bekleriz.

.
                          Hocam, gizli gizli girip dinliyorum... Ancak, klasınıza uyacak seviyede bir klasik müzik dinleyicisi olmadığımdan sesimi çıkarmıyorum, hepsi bu...

Yorum

• Bir Trabzonspor taraftarı olarak şu akhisarsporun bize karşı kurduğu ezici üstünlükten dolayı utanırken İHO ve MRA utanmadan konuşabiliyorlar ya ona şaşıyorum. Belkide MRA'nın gitmesi açısından hayırlı bir sonuç oldu ancak bir teknik adamın gönderilmesi için illaki mahalle takımından fark yememiz mi lazım. "Görünen köy kılavuz istemez" diye bir atasözümüz vardır. Ne olurdu bu adam ilk istifasını sunduktan sonra gitseydi...

Taraftarın boynunu büken bu rezalet sonuçlardan kurtulmak için MRA'dan sonra İHO'da sıra... Şu takımı futbolcu çöplüğüne çevirdiler resmen. Koca Trabzonspor kulübünü ne hale düşürdüler. Allah cezalarını versin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                            Yükleniyor...
                            X