Elbet güneş doğacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen ben bilimsel metodlarla hazırlanıyorum Juventus maçına... Doktor arkadaşla görüştüm, 2x500 mg'lık Diazem anca kurtarır seni dedi... Sakinleştirici hapım, kucağımda sevimli bir kedi yavrusu, yeni sevgilim, fonda Vivaldi'nin en klas eserleri ve şömine başı sefasıyla izleyeceğim maçı... MRA'nın dünyaya inen bir iyilik meleği, İHO'nun ise aslında bir yanılsamadan ibaret olduğu konusunda seanslara katılıyorum zaten...SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞahsen ben bilimsel metodlarla hazırlanıyorum Juventus maçına... Doktor arkadaşla görüştüm, 2x500 mg'lık Diazem anca kurtarır seni dedi... Sakinleştirici hapım, kucağımda sevimli bir kedi yavrusu, yeni sevgilim, fonda Vivaldi'nin en klas eserleri ve şömine başı sefasıyla izleyeceğim maçı... MRA'nın dünyaya inen bir iyilik meleği, İHO'nun ise aslında bir yanılsamadan ibaret olduğu konusunda seanslara katılıyorum zaten...Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Şahsen ben bilimsel metodlarla hazırlanıyorum Juventus maçına... Doktor arkadaşla görüştüm, 2x500 mg'lık Diazem anca kurtarır seni dedi... Sakinleştirici hapım, kucağımda sevimli bir kedi yavrusu, yeni sevgilim, fonda Vivaldi'nin en klas eserleri ve şömine başı sefasıyla izleyeceğim maçı... MRA'nın dünyaya inen bir iyilik meleği, İHO'nun ise aslında bir yanılsamadan ibaret olduğu konusunda seanslara katılıyorum zaten...
Salı Konserleri'ne de bekleriz.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
.
Yorum
-
İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet akyüz'ün ayak dışıyla o köşeden ters yaptığı vuruşu Onur kurtarmalıydı....Bence hatalı gol yedi...
Ama kurtardıklarının yanında o kadar az hata yapıyor ki çocuğa birşey diyemiyor insan....7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar masrafa ne gerek var hocam, maçı izlemeyin daha ucuza kurtulursunuz
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Bir Trabzonspor taraftarı olarak şu akhisarsporun bize karşı kurduğu ezici üstünlükten dolayı utanırken İHO ve MRA utanmadan konuşabiliyorlar ya ona şaşıyorum. Belkide MRA'nın gitmesi açısından hayırlı bir sonuç oldu ancak bir teknik adamın gönderilmesi için illaki mahalle takımından fark yememiz mi lazım. "Görünen köy kılavuz istemez" diye bir atasözümüz vardır. Ne olurdu bu adam ilk istifasını sunduktan sonra gitseydi...
Taraftarın boynunu büken bu rezalet sonuçlardan kurtulmak için MRA'dan sonra İHO'da sıra... Şu takımı futbolcu çöplüğüne çevirdiler resmen. Koca Trabzonspor kulübünü ne hale düşürdüler. Allah cezalarını versin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum