Takimin neresi iyi, bazi arkadaslar yonetim hariç takim iyi diyo, inanilir gibi degil. Hem yönetim hemde teknik kadrosu maç sonunda istifa edip gitmeli
Bakiniz .iddia ediyorum bu takim Sivas'. Dan iyi. Yeter mi.
Discovery cihazımdan gönderildi
''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Tolunay Kafkas kalacaktı abicim ama bu çakma mafya başkanın çapı bu işte MRA gibi adamlara kaldık. Ah o 13. sandık yaktın bizi.
Nasıl kalacak. Tolunay Trabzon kütüklü değilki. Siz Hacıosmanoğlu gibi çobanı koskoca kulübe Başkan seçerseniz o kulüb olur sıradan ve o sıradan kulübe trabzon kütüklü amatör getirilir. Bu kulüb ne çekiyorsa hep mikro milliyetcilerden çekiyor. Zeka seviyesi düşük mikro milliyetcilerden.
konumuz hoca olmamalı .ahmet gider mehmet gelir.en büyük sorun yönetimin transfer yapamaması.şenol hoca tolunay şimdide mustafa hoca.hepsi bu işi bilmiyor öylemi ? eldeki malzeme bu.yönetim değişikliği şart oğlu şart.yoksa çok kötü uçuruma doğru gidiyoruz.
Baskani felan savunmuyorum zaten. Demek istediğim burada suçun hocada değil yonetimde olduğunu savunanlarin yanıldığı. Allah aşkına akhisarda ne malzeme var? Hani nerde yıldızları? Ortalama oyunculari Bilal yok, futbolu biraksa sasirmayacagimiz kalecisi yok. Onların sahip olup bizim olmadığımız ne var acaba çok merak ediyorum. Abramovic gelse mustafa hoca yine ayni futbolu oynatir.
Yorum