Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Borçanu takım arkadaşlarını tam tanıyamadı
    takımı iyi tanıdığı zaman çok daha faydalı olacak
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Onur - Bosingwa- Olcan harici alayını salıver gitsin.
      .

Yorum

• Adrian'ın defolup gitme zamanı geldi de geçiyor bile ..!
        McLas was Here

Yorum

• Alex nası ?
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Henrique de denedi ters kafa vuruşu
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Ayrica tribune o tudors yazilarini oraya asan zihniyeti de siddetle kiniyorum
              Arkadas ne kadar para veriyolarki de senelerdir asili onlar
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Takimda biraz ruh olsa aslında çok iyi olacağımızı düşünüyorum. Özer'in katkısı pozitif olmuş bence.

Yorum

• Elimizde Kadir varken daha kotu bir sol bek tercihi Aykut

Yorum

• Henrique müthiş bir kafa vuruşu yaptı .. Kalede kaleci olmasaydı kesin goldü ..
                    McLas was Here

Yorum

• Alex iyidir iyi, fizik gucu yerinde masAllahi var.

Oyundanda kopmuyor, topu istiyor durmadan.

HEP
                      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 1 - 1 Akhisar Belediye | CANLI..! | STSL 20.Hafta

Neden Emre-Janko ikilisi değilde Henri-Janko ikilisi mesela.

Yorum

• Bitik Özer'in takımın en canlı ismi olması manidar!
                          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zokora-Borcanu ikilisi orta sahayı hiç geçmeden oynuyor. Buna rağmen adamların her atağı tehlike...
                            Yahu ileride 5 adam hiçbir şekilde geriye gelmiyor.Hiç mi futbol bilmiyorsunuz.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Onur - Bosingwa- Olcan harici alayını salıver gitsin.
                              Ben bunlara Alex -Özer - Emre'yi de ekliyorum. Bunlar iyi oyuncular.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 1 - 1 Akhisar Belediye | CANLI..! | STSL 20.Hafta

İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Henrique müthiş bir kafa vuruşu yaptı .. Kalede kaleci olmasaydı kesin goldü ..
                                Henrikeyi sporting ucagina bindirmekten caydiranin ben...
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X