Adam fantazi peşinde, muhteşem bir final yapıp yıllarca hafızalardan silinmemek istiyor sanırım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
bir de rıdvan köpeğini dinle havlarken salyaları akıyo köpeğin hakemlik ahlak tarafsızlık dersi veriyorİlk olarak ollizvell tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGökhan Gönülun söylediği şeye bak "Değil 10 puan 20 puan önde olsak bu hakemlerle değişen birsey olmaz" ulan 2010-11de 9 puan geriden gelip sikeyle şampiyon olan siz değil miydiniz? Kendi kendilerini dunyaya rezil ediyorlar resmen
https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
bence akhisardan bile korkuyorsak yazık bize..
önemli olan nasıl hucum edeceğimiz..
orta saha sağlam durursa ileriye dönük adamlarımızla gol atacağız gibime geliyor...
Hoca;
biz iç sahada anlayışımızı biraz değiştireceğiz..risk alarak oynayacağız..akhisar sprinter oyun oynuyor..o zaman kendi evimizde maçı kazanmak istiyoruz...Rakibimizin hızlı oyuncuları var....çok formdalar..tehdit edici oyuncuları var.....karşı cvp verirsek galip geliriz....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Ben hocanın farklı arayışlara girmesini olumlu karşılıyorum. Hepimizin kafasındaki 11'in bir halt yiyemediğini kaç senedir tecrübe ediyoruz. Böyle değişik şeyler denemesi hoşuma gidiyor hocanın. Takıntıları yok yani. Olmuyorsa değiştiriyor, başka şekilde deniyor.
Tek sıkıntım Henrique-Emre olayı benim de. Çocuk 1 maç kötü oynadı hemen yedek. Moralini bozacaktır bu. Umarım ikinci yarı girer en azından ve gol atar.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
Türk oyuncu 1 mac kötu oynar hemen kadrodan alinir henri kazmasi hep kötü oynar kadrodan zor kesilir bundan ancak sakatlanirsak kurtuluruz bu arada yeni forvetimiz janko hayirli olsun Allah dan hazirlik macinda 2 gol atti yoksa gereksiz forvet alacaktik!!Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum