Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oğuzhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Topa vurmayı bilse demek bir de.

Hiç beğenmedim ben iyi ki almamışız adı geçiyordu bir ara. Her topu dağlara taşlara attı. Kuvvetli adam lazımsa Mehmet Yıldız'ı alalım o da onun iki katı kuvvetli top tutar önde.
    Onu yapsa zaten Rizesporda olmazdı
    Çok güçlü iyi servis yapıyor arkadaşlarına.
    LuaLua ile çok iyi ikili olur.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu yapsa zaten Rizesporda olmazdı
      Çok güçlü iyi servis yapıyor arkadaşlarına.
      LuaLua ile çok iyi ikili olur.
      Abi söylemek istediğim şey bize yetmez. Kuvvetli olacaksa top tutup servis yapacaksa Mehmet Yıldız var daha iyi bence.

Bize Emenike tarzı adam lazımdı bir tane zaten kontra oynatacak vazgeçemiyor sistemden.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• bunlar daha iyi günler.

kümede kalma mücadelesi, avrupa kupalarına katılma hesapları kızıştıkça ligin sertlik seviyesi de mücadele seviyesi de artacak.

bizim takım gibi ruhsuz amaçsız takımlar bu mücadele ortamında ancak figuran olur.

avni aker'de de zor günler yakın. rize karşısındaki mahkum oyun sadece rize'ye değil tüm rakiplere cesaret veriyor. içeri dışarı farketmeden can havliyle saldıracak takımlar. biz o zaman nasıl direnç göstereceğiz bu rezalet halimizle?

Yorum

• Ben de oyuncularin hocayi istemedigini dusunuyorum. Hocayi gonderin bu futbolcularin performansi 2 kat artar. Her hafta ezilmekten biktim. Resmen ezik, pisirik, korkak bir takim olduk.

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben de oyuncularin hocayi istemedigini dusunuyorum. Hocayi gonderin bu futbolcularin performansi 2 kat artar. Her hafta ezilmekten biktim. Resmen ezik, pisirik, korkak bir takim olduk.
            Abi hep aynısını söylüyoruz. Şenol hoca gitti olmadı, Tolunay gitti olmadı, MRA gitse yine olmayacak. Kökten yapılanma şart.
            7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Koşmayan futbolcu istemiyorum İnşallah Avni akerde bununla ilgili bir tepki olur...
              2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• neyi tartışıyoruz ki beyler....

aciz bir yönetim

işi bilmeyen bir hoca

kalitesiz topçular...

biz mutsuz

HERKES MUTLU....

ÖZELLİKLE HOCA 1 PUANA

BAŞKAN YENİLMEDİĞİMİZE....

ne konuşuyoruz ki biz.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bence hoca sesını cıkaramadıgı ıcın forvetsız oynadı yonetıme tepkıydı bu ve bırılerı bunu anlayana kadar bu tepkıye devam edecektır bence hocanın bu tepkısını gorup destek verıp burdan ıho yu elestırelım sonra araları bozulur bıseyler degısebılır))

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    neyi tartışıyoruz ki beyler....

aciz bir yönetim

işi bilmeyen bir hoca

kalitesiz topçular...

biz mutsuz

HERKES MUTLU....

ÖZELLİKLE HOCA 1 PUANA

BAŞKAN YENİLMEDİĞİMİZE....

ne konuşuyoruz ki biz.....
                    Zokora maç sonu 2 maçta 1 gol yedik fena gitmiyoruz bu maçtan da 1 puan fena değil demiş. Cidden dalga geçiyorlar bizle.
                    7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Rize deplasmanında alınan bir puan iyidir.....

ama düşmemeye oynayan bir takımsanız eğer.......
                      En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 05.02.2014, 11:19.
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak juliant tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence hoca sesını cıkaramadıgı ıcın forvetsız oynadı yonetıme tepkıydı bu ve bırılerı bunu anlayana kadar bu tepkıye devam edecektır bence hocanın bu tepkısını gorup destek verıp burdan ıho yu elestırelım sonra araları bozulur bıseyler degısebılır))

yahu bırakın bu işleri hocam....

ne alakası var...beğenmiyorsa çeker gider....

Gitmesi de lazım zaten bu saatten sonra durduğu her gün kulübe zarar..

Şu takım Fatih Terim'in elinde olsa çok farklı yerlerde olurdu...

Takımda en azından bir hırs olurdu Mra'ın hiçbir zaman anlayamadığı KAZANMA HIRSI.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                        Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Özetini izledimde, ikinci yari baya bir ezilmisiz. Sanirim ilk yarida korkak Trabzonspor'u gören Riza Calimbay, ikinci yari saldirin demis.

Bu tür maclarda en azindan yapman gereken sey kontra ataklari ile 0-2 veya 0-3 kazanip dönmek. Özellikle ikinci yari Rize o kadar yüklenmisken bunu degerlendirebilmen gerekir. Hocanin oynattigi Futbolun kötü oldugunu zaten kimse inkar etmiyor, ama yeni gelen Hocanin da bu Yönetim ile ziyan olacagi cok acik.

Yönetim'e de sanirim malum sürec bitene kadar sabretmemiz gerekecek.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                          Yükleniyor...
                          X