Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadromuz kesinlikle bu kadar aciz ve kötü oynayacak bir kadro değil.

Hakikaten saçmasapan bir taktik anlayışımız var hatta bir taktiğimiz dahi yok. İlk yarı golü attın attın atamazsan ikinci yarı ceza sahasına gömül bekle.

Rize gibi kötü bir takıma bile mahkum oynamak, herifleri ceza sahamızın önünde pas yapıp pozisyon ararken izlemek çok acı vericiydi. Ya Emre'yi çıkarıp 10dk forvetsiz oynamak hangi kafanın işiydi? O sırada Yusuf bas bas bağırıyordu ben bi bok yapmicam bugün beni çıkar diye!

Yusuf'u çıkarıp Özer'i alsa ve Emre'yi tutsaydı maçı çok rahat alırdık!

Hoca resmen bi 3 puanımızı daha gaspetti!

Ayıptır yahu!

Sana zamanında destek verdiğim için çok pişmanım MRA!
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• yöneticimiz çıkmış penaltımız verilmedi diyor....ayıptır be...verilse ne olur verilmese ne olur...hem vücuttan sekip ele giden topların penaltı olmadığını yüz kere anlattılar...acemiler mangası
      .....

Yorum

• maç özetlerini full syrettim...yemin ediyorum hücum bölgesi bu kadar kalitesiz,bu kadar ısıramayan bir tane takım görmedim..Beğenmediğimiz hasan kabze 3 tane emre güral eder..Akhisarda niyasse var adam 5 henrique...biz ne topçulara ne paralar vermişiz aga...yok kadromız iyiymiş te hoca kötü...uok arakadaş feci yanılıyorsunuz,futbolu az çok biliyoruz...Hocanın iyi kötü olduğunhakkında karar verebilmek için kadro kaliten azıcık iyi olacak...en iyi adamımız güya Colman..satlığa çıkar alan olmaz...hangi kaliteden bahsediyorsunuz...koşunca bacağında topa vuracak mecal kalmayan Adrian a 5 milyon euro vereni meydanda tek ayak üsne 3 gün bekletmek lazım
        .....

Yorum

• Trabzonspor doluyor doluyor doluyor (bu dolum bir kaç hafta sürüyor)
          şansa bi takıma patlıyor. sonra dön başa..
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Bu sezon ezildiğimiz kaçıncı maç oldu bu?
            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• İlk olarak uzungöllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu sezon ezildiğimiz kaçıncı maç oldu bu?
              ben 12 den sonra sayamadım

Yorum

• Bu isin mra ve iho yonetimiyle olmayacagi belli..bunu nedense bu saydiklarimdan baska herkes goruyor..bu arada yusuf ayagina sikiyor farkinda degil hicbir 2 limucadeleyi kazanamiyor o eski suratinden eser yok 5 6 haftadir aklida ayaklarida sahada degil..kendine gel yusuf bu tkimdan senin gibi kimler geldi gecti kimi 2.ligde kimi 3 de simdi..onur olmasa su anda kume hattindaydik dusuncesi bile iho ve mranin istifa atmesine yeterde artsr taktik teknik konulara girmeye gerek yok..bu sene yine bize husran duser..son olarak maludanin ceklerinin odenmefigi ivin kendini riske atmadigi haberleri dolasior buda dogruysa apayri bir skandal..turkiye liglerinin en kotu futnolunu oynsyan ve en amatorce yonetilen klup olduk malesef..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

İlk olarak yavuzbaha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yöneticimiz çıkmış penaltımız verilmedi diyor....ayıptır be...verilse ne olur verilmese ne olur...hem vücuttan sekip ele giden topların penaltı olmadığını yüz kere anlattılar...acemiler mangası

Aynen öyle... Rize bizi dagitti bunlarda penaltinin pesinde..

Bunlar hayal dünyasinda yasiyor soguk bi dus iyi gelir

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• 90+3'teki korneri, pas şeklinde kullanıp zaman geçirimemizi, bu kalp ömür boyu unutmaz !
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Bu maçın bir galibi olacaksa o da Rizespor'un hakkıydı.
                      Hele 2. yarı tamamen rezildik.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• sukur bu haftada puan aldik )
                        İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                        ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Takımda hak eden değil arkası kuvvetli olan oynuyor. Böyle olmaya devam ettiği sürece de başarı hayal olur. Adaleti en çok isteyen taraftar topluluğunun bir ferdi olarak Teknik Heyeti göreve çağırıyorum. Ya hak edeni oynatın ya da istifa edin....
                          2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Takımda hak eden değil arkası kuvvetli olan oynuyor. Böyle olmaya devam ettiği sürece de başarı hayal olur. Adaleti en çok isteyen taraftar topluluğunun bir ferdi olarak Teknik Heyeti göreve çağırıyorum. Ya hak edeni oynatın ya da istifa edin....
                            Teknik heyet hakediyor mu orada durmayı?
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Zokora-Malouda(Yusuf)-Colman-Adrian-Olcan

Su yazdigim oyuncular kalitesiz degil ama neden bu kadar igrenc futbol sergiliyorlar anlamiyorum.

T.D. bunu sorgulamasi lazim.

.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Skor değil de maç sonu hocanın konuşmaları beni bitirdi...

Vizyon sorunumuz var.

Net.
                                "Trabzonspor bir çember gibi,
                                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X