İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ynt: Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta
Neden acaba adamlar oynuyor bırakın ya bıraksınlarda ateşlesinlerİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hep Rize'yi savundum sevdim severim amaaaa
fb karsilasmalarinda bile taraftar suspus oluyo, sadece izliyorlar gaza gelmek yok bir sey yok, bu aksam noluyor ? ilk defa Rize stadini böyle coskulu görüyorum
desibel rekoru kiriyorlar resmen# Fırtınam bu yolda hep seninle !
Yorum
-
başka hoca olsa mesaj veriyor derdim de mra nın böyle birşey düşünebileceğini zannetmiyorum.En son danger00 tarafından düzenlendi; 03.02.2014, 21:29.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
çok değil 2 sene önce bu yazı yazıldı mı gülüp geçerdik? savunma mustafaya muhtaç ha.takımın kalitesinin nerden nere geldiğinin durumudur.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım resmen Mustafa Yumlu'yu arıyor.
Yorum
-
Top dizinden carpip koluna degiyor. Penalti degil.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePozisyon net penaltı.TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Adamlar düsmemek icin oynuyor.Bence dogal!İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben hep Rize'yi savundum sevdim severim amaaaa
fb karsilasmalarinda bile taraftar suspus oluyo, sadece izliyorlar gaza gelmek yok bir sey yok, bu aksam noluyor ? ilk defa Rize stadini böyle coskulu görüyorum
desibel rekoru kiriyorlar resmen
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum