Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bize forvet falan değil hoca lazım hoca
    ______________didier zokora___________

Yorum

• Rezil olduk yahu insan bi utanir.Hoca denen birsey yok resmen!

Yorum

• Bu kadar beceriksiz takım olur mu .. Formayı çıkarın .. Rezil Herifler .. Defolunn !!
        McLas was Here

Yorum

• Bizimkileri tespihe diziyorlar resmen.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Lan adamlar atsinda rahatlasin bu ne ya? dakka basi pozisyon veriyoruz
            .

Francesco
            Totti

Yorum

• Atında rahatlayın bari
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yeter çektiğimiz bu işkence.Hiçbir şey yapmıyoruz.Bu nedir ulan?
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu kadar kötü bir Trabzonspor görmedim.
                  Neden yalan söylüyorsun bu takım bu sene hep boyleydi
                  Kahpe Bizans;
                  Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                  Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• şu takımı yenemeyiz biz ortasahayı zor geçiyoruz, takımdan bi b.. olmaz.
                    Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Maçı çalıştığım için radyodan takip ediyorum ne zaman gol yiyeceğiz bekliyorum. Rezalet..

Yorum

• Takım resmen Mustafa Yumlu'yu arıyor.
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Hocanın hatası şu satıcı Colmana bu kadar tahammül etmesi. Hakikatten şu an TV yi kıraçam bu Colman yüzünden. Çıkar şunu ya.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Rizespor - Trabzonspor | 03.02.2014 - 20.00 | STSL 19.Hafta

Vallahi kayınpederim benimle dalga geçiyor artık, yeter lan, yıldım.

Yorum

• Defans tamam da , hücumda bu kadar kötü değildik hiçbir zaman.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X