İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Lua Lua'yı izlesin Malouda hikaye anlatıyosun kendini neye hazırlıcak orda durarak pas bekleyemezsin, rakip gelene kadar 10 kere paralel orta kesebilirdi. Hala daha anlamsız bir savunma berbat bi orta oraya kesilmez o top öne kesilir varsın yetişemesinler.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
-
Bu futbol mu??? Rize bizi resmen eziyor... Bizim teknik direktörüde izliyor... Futbolcular hakkinda yorum yapmak istemiyorum allah onlari bildigi gibi yapsin.. O formanin hakkini vermiyorlar...
Izle haciosmanogulu izle...albayraktan sonra trabzonspor tarihine gecen en rezil baskanlarindansin1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer
Yorum
-
İlk olarak blues tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf erdogan anlasildigi kadariyla daha gelisimini tamamlamamis.
Girdiginden bu yana yaptigi tek olumlu hareket yok,takim oyunu yok,top sürme saklama hak getire.By takimdan ilk gitmesi gereken kenarda oturan futbolu katleden gordugum en kotu hocadr MRA seen by takmin utanc kaynagi olarak hatirlanacaksin Hemşerim bize say gin yolk anladikta hocayim diye gezerken HIC utaiyomusunİlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildiŞu Colman sahtekar diyorum bir de beğeniyorsunuz her maç 1 kişi eksiğiz paşamızın sayesinde. Bu takımdan defolup gitmesi gereken ilk adam.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Forvet falan hikaye sahada takım yok ya.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Ya kardeşim he ula he tamam kendini haklı çıkardın tamam.İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLua Lua'yı izlesin Malouda hikaye anlatıyosun kendini neye hazırlıcak orda durarak pas bekleyemezsin, rakip gelene kadar 10 kere paralel orta kesebilirdi. Hala daha anlamsız bir savunma berbat bi orta oraya kesilmez o top öne kesilir varsın yetişemesinler.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum