HAYATIMIN ANLAMISIN BORDO MAVİ:http://www.youtube.com/watch?v=0fHYOEy70s4
BİR ŞARKI ANCAK BU KADAR GÜZEL ANLATIR BİR TAKIMI TAKIMDAN ÖTE BORDOMAVİYİ
HER ZAMAN SENİN İÇİN SENİNLE ATACAK BU YÜREK
Bir aylık forvet rüyasından sonra artık gerçeklerle yüzleşme zamanı.
Geçen hafta beceke maçında iyi bir forvet ve orta saha olsaydı iddaa ediyorum en az iki fark atmıştık.
Bugün sanırım Colman oynar. Normal şartlarda rahat kazanmamız gerek, umarım MRA geçen haftaki gibi anormal şartları oluşturmaz...
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
aykut akgün nerde ? yanlışlıkla madde falan mı koydurduk ?
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Eski takımında en son 3.5 ay önce 5 dakikalığına şans bulan ve daha sonra kadro dışı kalıp takımıyla birlikte idmana çıkmayan Özer'in gelir gelmez kadroya alınması acziyetimizi gösteriyor. Gerçi Şahin için de benzer şeyler yaşandı. Ha Özer bu akşam sonradan oyuna girip gol de atabilir asist de yapabilir. Ama bu acziyetimizi değiştirmez...
Bu arada hani yedek kaleci olarak 1 hafta Zeki diğer hafta Fatih kulübede olacaktı. Fatih sakat mı yoksa başka problemleri mi var?
Yorum