Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sezon ilk defa 1-0 dan maç çevirdik.
    You Will Never Walk Alone
    Liverpool F.C

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye rakip takima iddaa mi oynadin?

..
      yok bize handikap oynamıştım...3-1 olmalıydı maç.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
      Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Yusuf formunu kazanıyor
        Emre özgüvenini artırıyor
        Colman bu maç yoktu ama yükselişte
        Henrique bu takımdan derhal gitmeli!!!
        Aykut solbek oynamasın
        Adrian bu takımda her şekilde oynar
        Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak DrabzonSpor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şükürler Olsun İnşallah Kaybetmeyiz

Kuş gelmiş
          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ikinci yarı tek kale maç yaptık, bastırdık, kaçırdık, sonunda attık. İşbilir bir orta saha elemanı ile kaliteli bir forvet takıma çok şey katar. Sol bek , orta saha,forvet şart.
            Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen topu eline alsan bomba zanneder, 25 kişinin karşısına geçsen adını unutursun. MRA kadar hocaymış.. Git süper ligde çalış o zaman...İnsan emeğine, eğitimine saygınız yok ki sizin.. Şenol Hocaya da ağır hakaretler yaptı bu çok bilenler...
              mra da ben de süper lig de çalışmayı haketmiyoruz ben ondan çalışmıyorum herkes haddini bilecek....
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• 1461 ,basket takımından sonra 3 te 3 yapmak güzel oldu.emre ye teşekkür ve geçmiş olsun.ayküt akgün,sol bek ayküt demir ve henriqe ısrarını sürdüren hocaya da teessüflerimi gönderiyorum.bu tercihleri başını yiyecek bakalım ne zaman.
                from BOGAZIÇI

Yorum

• MRA çok başarılı diyen yok. Körü körüne onu savunan da yok. Ama her hocayı beşinci maçında yerden yere vurmak kimseye yarar getirmez...
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İkinci yaridaki oyun affettirdi...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                    ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Değişikliklerden sonra gördük kadroyu. Biz de biliyoruz aman aman kadro olmadığını ama Adrian varken Emre varken Aykut'la Henriyi oynatıyorsan bu işten anlamıyorsun demektir bu kadar basit.

Bayılıyorum şu skor taraftarlarına. Maçta bi şekilde öne geçince pıtrak gibi yapışıyorlar başlığa, başlıyorlar övgüler düzmeye. Aç da bi puan durumuna bak. Aç gözünü de iki maç izle!
                      Emre için pek bir şey diyemem de Adrian'ın ilk 11 oynadığı günleri de biliyoruz onun için ilk 11' de çıkmaması gayet doğal.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Takimi katleden akgun ve henrique cikti futbol oynamaya basladik ve kazandik.emreye helal olsun
                        Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Ulan Henrique en faydalı oldugun zaman sahada olmadıgın zaman
                          You Will Never Walk Alone
                          Liverpool F.C

Yorum

• gollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Emre Helal olsun sana

Yorum

• Henrique olcağına, olmasın 10 kişi oynasak daha iyi oynarız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X