Bu sezon ilk defa 1-0 dan maç çevirdik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
yok bize handikap oynamıştım...3-1 olmalıydı maç.....İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye rakip takima iddaa mi oynadin?
..
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
-
Yusuf formunu kazanıyor
Emre özgüvenini artırıyor
Colman bu maç yoktu ama yükselişte
Henrique bu takımdan derhal gitmeli!!!
Aykut solbek oynamasın
Adrian bu takımda her şekilde oynarHürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
Kuş gelmişİlk olarak DrabzonSpor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞükürler Olsun İnşallah Kaybetmeyiz

Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
mra da ben de süper lig de çalışmayı haketmiyoruz ben ondan çalışmıyorum herkes haddini bilecek....İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSen topu eline alsan bomba zanneder, 25 kişinin karşısına geçsen adını unutursun. MRA kadar hocaymış.. Git süper ligde çalış o zaman...İnsan emeğine, eğitimine saygınız yok ki sizin.. Şenol Hocaya da ağır hakaretler yaptı bu çok bilenler...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Emre için pek bir şey diyemem de Adrian'ın ilk 11 oynadığı günleri de biliyoruz onun için ilk 11' de çıkmaması gayet doğal.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDeğişikliklerden sonra gördük kadroyu. Biz de biliyoruz aman aman kadro olmadığını ama Adrian varken Emre varken Aykut'la Henriyi oynatıyorsan bu işten anlamıyorsun demektir bu kadar basit.
Bayılıyorum şu skor taraftarlarına. Maçta bi şekilde öne geçince pıtrak gibi yapışıyorlar başlığa, başlıyorlar övgüler düzmeye. Aç da bi puan durumuna bak. Aç gözünü de iki maç izle!"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum