Nihayet çocuğu erkenden soktu!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Vallahi ben gülmekten maç bakamıyorum. Böyle adamları Trabzonsporu forse etsin diye Teknik Direktörlüğe getiriyorsanız böyle gülünç durumlara düşeriz.İlk olarak drose61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocam komik değil artık. iki posttan birinde sizin bu gereksiz ,komik olmayan postunuzu okumak zorunda değil kimse.
Ya başka takımların taraftarları bizimle dalga geçiyor. O gerizekalı adamı nasıl takımın başında getire bildiniz diye. Çok yazık.
Adam resmen Trabzonsporu forse ediyor. Taraftardan gık çıkmıyor.Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Isabetli bir degisiklik oldu.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Henrique 17 macta 6 gol 1410 dk sahada kalmıs.
emre 8 macta 3 gol ve sadece 126 dk sahada kalmıs. bu istatistikler bu maca kadar olan lig maclarını içeriyor.
Bu istatistiğe bakarak bu ikisinden hangisi daha iyiBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Her maçımız antrenman havasında.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum