Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Bir "me" eksik kaldı galibaİlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
MRA 'nın en büyük şansı kendi sahamızda yenilmemiz.
.
.-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
(Gel 7 Eylül 2026 gel)
Yorum
-
BEnde yeri çok ayrı Yusuf'un belki o yüzden böyle görüyorumİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBak şimdi Hamdi'de bana katılıyor
TAnımıyorum,görmedim ama içimde çok büyük bir sevgi var
"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon haklısın. Sahada dik duruşumuz önümü kapatmış da ondan görememişim
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
hocam komik değil artık. iki posttan birinde sizin bu gereksiz ,komik olmayan postunuzu okumak zorunda değil kimse.İlk olarak HH_52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyunu kompakt bir şekilde forse ettiğimiz için görüntü öyle gözüküyor....
Yorum
-
o kadar boktan bir futbol oynuyoruz ki şu zayıf eksik kadrosuyla antalya takımına bile cesaret veriyoruz.
bu maçı antalya alır. hem de şu rezil kadrosuyla alır. kontra montra araya bi tane sıkıştırıp alırlar maçı.
en kıçı kırık maça bile çift ön liberoyla başlayan hocayı da artık Allah'a havale ediyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum