ayrıca pozisyon bence penaltıda değildi,ayağından sekip eline çarpıyor top.bu takımda emeği olan mra,iho ve sadri izleyin keyiflenin eserinizle...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Pozisyonun penaltıyla alakası yok. Hem mesafe çok kısa, hemde vücuttan sekiyor top.
Malouda her zamanki gibi vasat. Yusuf desen ortalıkta yok. Aykut Demir kırmızı yemeye ant içmiş. Henrique'den bahsetmiyorum bile. Olcan yine bazen parlıyor. Zokora o.sahada top alıp veriyor.
Nereye kadar be hocam, nereye kadar ?● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Yusuf yanlış oldu galiba Fatih abiİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim adımıza sahanın en iyisi Aykut Demir.
Henrique,Yusuf,Zokora yerlerde sürünüyor."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Eline carpiyorsa penalti, cünkü o kural degismisti sanirim. Eller acik zira..İlk olarak ofluhalit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrıca pozisyon bence penaltıda değildi,ayağından sekip eline çarpıyor top.bu takımda emeği olan mra,iho ve sadri izleyin keyiflenin eserinizle...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
h.avni akeede
bağıran
150 -200 kadar traftara teşekkür ediyorum.
sağolsun var olsunlar
ben onların yerinde olayım
geri pas yan pas yapanı ıslıklarım.
adrian diye tempo tutarım.
maraton da oturanlara birazcık sitemde bulunurum.
ben ankarada
tv izliyorum
onlar trübünde
hiç bir farkımız yok.
aramızda
Yorum
-
Nasıl ağlıyor. Total algı oluşmasın. Kompakt oynayarak oyunu feci bir şekilde forse ediyoruz....İlk olarak Enes Ünal Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKoşu Mesafeleri Ağlıyor Yine
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Yazıklar olsun böyle takıma,teknik direktöre,tepkisiz taraftara.Yeter bu kadar işkence.1 maç iyi futbol görelim sadece 1 maç!!!Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Yusuf bence çaba gösteren nadir oyuncularımızdanİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf yanlış oldu galiba Fatih abi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum