Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Su henriquenin yaptiklarina bakin hey allahim
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• eskiden olsa maç boyu hoca istifa, yönetm istifa vs bağıran bi kaç akıllı olurdu.sonra bu yayılıp hocanın bileti kesilirdi.şimdilerde o akıllılar da kalmadı

Yorum

• geçen hafta futbolumuzu beğenen kompakt beyinler nerde
        sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
        Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• Yarabbim suçumuz neydi bizim...
          MRA gibi biri hocamız oldu...
          ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Üzülmüyorum bu sonuca mra kovulur iho da istifa eder belki ama onlarda o duruş yok
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ula etmayin, hanginizinki doğru?

(Eğer sayın hodlu Antalyaspor'u tutuyorsa, o zaman ikisi de doğru .)

.
              Maraton'da oturdugun zaman sol taraf TSClub, bu durumda sag taraf deniz tarafi olmali, yani Antalyaspor'un korudugu kale.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bu henri'nin gözlerinde de sorun yoksa ben bişey bilmiyorum...

Yorum

• Rezil herifler hala karakter koyan yok....
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak TSercan82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet gorundugu gibi basimiza buyuk is acti golu atarak
                    Ben bunu kastetmemiştim halbuki.

Bamba öyle naif bir pas attı ki ordan şut çekmemek imkansızdı.

Bak yine yuvarlandı yerlerde taraftar tepki verince kalktı.
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Trabzonspor 0 - 1 Antalyaspor | Canlı!

Millet yabancilariyla mac alir bizimkiler turist gibi gezinir, el insaf

Yorum

• 5 yesek bile bu hoca gitmez....
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Üzülmüyorum bu sonuca mra kovulur iho da istifa eder belki ama onlarda o duruş yok
                          iho istifa edecek??O Mahkemeye gider secimi erteletir daha fazla koltukta oturmak icin.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• henrique dikine gidiyorsun ama köşe bağrağına doğru niye dikine gidiyorsun hele ki kale önü daha boşken?
                            уαℓηız ƒιкιя∂ιя ναяℓığıη gєяιѕι єт νє кємιктιя вιя уığıη...

Yorum

• İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Takımın amacı yok ki. Sahaya ne için çıktıkları belli değil. Rahatlar. Camiadan tepki yok.

İbb'ye döndük yemin ediyorum.
                              Olur mu hocam Avrupa Ligi var hedef fınal bazılarına gore ondan turkıye kupasından ve lıge havlu atmısız

Dedık kı Turkıye kupasından elenırsenız Avrupa'da da gıdebılecegınız yer bellı oldugundan lıge dondugunuzde tutunacak dal bulamazsınız.Asıl ıkıncı yarı olan olcak hedefsız kalan takımın oyuncularını hazırlamak kolay ıs degıl maclara.

Yeni bir ölü sezona hosgeldik diyelim
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Trabzonspor 0 - 1 Antalyaspor | Canlı!

Rezil futbol devam ediyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X