Su henriquenin yaptiklarina bakin hey allahim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Maraton'da oturdugun zaman sol taraf TSClub, bu durumda sag taraf deniz tarafi olmali, yani Antalyaspor'un korudugu kale.İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla etmayin, hanginizinki doğru?
(Eğer sayın hodlu Antalyaspor'u tutuyorsa, o zaman ikisi de doğru
.)
.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Ben bunu kastetmemiştim halbuki.İlk olarak TSercan82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet gorundugu gibi basimiza buyuk is acti golu atarak

Bamba öyle naif bir pas attı ki ordan şut çekmemek imkansızdı.
Bak yine yuvarlandı yerlerde taraftar tepki verince kalktı.10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
iho istifa edecek??O Mahkemeye gider secimi erteletir daha fazla koltukta oturmak icin.İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜzülmüyorum bu sonuca mra kovulur iho da istifa eder belki ama onlarda o duruş yokçalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Olur mu hocam Avrupa Ligi var hedef fınal bazılarına gore ondan turkıye kupasından ve lıge havlu atmısızİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımın amacı yok ki. Sahaya ne için çıktıkları belli değil. Rahatlar. Camiadan tepki yok.
İbb'ye döndük yemin ediyorum.
Dedık kı Turkıye kupasından elenırsenız Avrupa'da da gıdebılecegınız yer bellı oldugundan lıge dondugunuzde tutunacak dal bulamazsınız.Asıl ıkıncı yarı olan olcak hedefsız kalan takımın oyuncularını hazırlamak kolay ıs degıl maclara.
Yeni bir ölü sezona hosgeldik diyelimÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum