yetti be bezdim hayattan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
evet ilk 30 iyi oynamistik meger zaten 30 dkloik sarjimiz varmis
2 yari beterin beteri olduk
oyle veya boyle MRA ile olmuyor
maci cevirecek analizler,hamleleri,planlari vs vsvs
hicbirsey yok
Mra gol yemez isek bir sekilde sonuca gidiyoruz
ama gol yersek hic bir sey yapamiyorsakin olun...
Yorum
-
5 fakirde ben doyuracağımİlk olarak Erdem Koltuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu İbrahim denilen başkan bozuntusu, çakma delikanlıyı kim bizim başımıza bela ettiyse allah belasını versin. Bu Mustafa Akçay denilen zavallı ile beraber defolup gideceğiniz gün 5 tane fakir doyuracam.SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.
Yorum
-
Kadir mi kağnı mı belli değil.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
He Bursa iyi kompactinhoİlk olarak Alper Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen izleyemiyorum, kompakt futbol var mı?
ben izliyodum 70den sonra bıraktım.. kafam rahat boşver salla gitsin
izlememmen daha buyuk şans
bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
Çöp kadro işte. Ne bekliyorsunuz? Çok iyi bir forvet, ortasaha, sol bek ve stoper lazım. Forvet ve ortasaha devre arasında, gerisi sene sonunda. O zaman seneye belki başarılı olabiliriz. Ama bu sene avrupaya gidebilecek bir pozisyonda bitirmemiz lazım ligi. kupadan mal gibi elenmesek iyiymiş hakikaten.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum