Bence fazla pas yapmamız ve topla oynama yüzdemiz bizi aldatmasın. Bu tamamen Bursa'nın kontraatak felsefesinden kaynaklanıyor...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Adam yoklugunda Henriqe oynatilir, Malouda herseye ragmen sahada tutulur, zokora veya aykut akgun birsekilde istemeye istemeye sahaya surulur ama arkadas aykut demir sol bekte oynatilmaz, hicbir sekilde olmaz. Adam top suremiyo, topla bu kadar yetersiz adam ancak stoper oynar, yazik gunah valla, ne zaman bitecek bu cilemiz.
Onur, olcan, mustafa, bosingva, colman, yusuf hermac ilk onbir digerlerine gecici bakip rotasyon yapmaliyiz.
Yorum
-
Aynenİlk olarak Berat Akçay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın 40. dakikasında yetişebildim. Herkes takım iyi oynuyor diyor. Zaten biz izlerken hep kötü oynar bu takım. Şans yok
Bende ilk yarı izleyemedim. Şimdi izliyorum kesin tam tersine döner oyun.
Yorum
-
3 maçtır izledigim Henrikeden kotu olması imkansız o derece yani. En azından kendi kalesine çalışmaz. Bu adamdan golcu falan olmaz. TS'da bu adam anca yedegin yedegi olabilir. Ama cok bilmişbaşkan yaz boyu ... gibi zırladı elde var HENRİKE. Buyuk takımın golcusune bak ya şaka gibi.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre girsin diyenler hiç emre yi izlememiş sanırım. henriq kötü ama kötü hali emre den iyidir. şakamısınız arkadaşlarbize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
ya anlamiyorum ya hic mi 18 yasinda forvet yok trabzonda sans hak edecek hem Trabzonsporda hem 1461 ya su forvetlerin yaptiklarini ayni oyunu 18 yasindaki genclerde oynar iddia ya bile girerim ya artik yeter ya kacsene oldu adam gibi forvet yok olanida kacirdik teo yuYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
AW: Trabzonspor 1 - 1 Bursaspor |İlk yarı sonucu | Canlı!..
Hüseyin sen bunu diyosun. Sonra burda gelip bu adam sol acik oynar mi deniliyo.İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaloudanın kötü oynamasının sebebi MUSTAFA REŞİT AKÇAY'dır...
33 yaşındaki sol kanat oyuncusunu forvet arkası oynatamazsın...Adamın kimyasına aykırı arkadaş...
Yusuf Adrian Değişikliği yapılmalı...Malouda sol kanata geçmeli....O zaman performans değerlendirmesi yapabilriiz onun hakkında
En sonunda suclu hoca ilan ediliyoBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum