Kendi sahasında yenilmeyen az gol yiyen Trabzonspor .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
umarım kaybederiz ve maraton tribününde hacıosmanoğlu'nun satın alamadığı az sayıda taraftar yönetim ve teknik ekibi istifaya davet eder...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Evimizdeki ilk mağlubiyete hazırlıklı olmakta fayda var...
İlk 11: Onur, Bosignwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Soner, Colman, Olcan, Malouda, Yusuf, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut Akgün, Adrian, Emre
Sakat: Kadir
Cezalı: Zokora
Kadro dışı: Fatih, Giray, Alanzinho, JankoTrabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Sonra o taraftarlar burada ve çeşitli sosyal medya ortamlarında yerden yere vurulurİlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleumarım kaybederiz ve maraton tribününde hacıosmanoğlu'nun satın alamadığı az sayıda taraftar yönetim ve teknik ekibi istifaya davet eder...
Yorum
-
Yusuf oynasın artık 2-3 hafta dediler 1.5 ay oldu bu nasıl bi sağlık ekibi arkadaş ya.İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
Lazio macinda kalan tum enerjilerini bitirir yinede maglup olurlar. Bursada bizi rahat rahat yener bu takim buraya kadar bile (avrupa kupasi maclari dahil ) sansa ve onurun sayesinde gelmistir yoksa ligin en ktu top oynayan takimi biziz bizden ne koy nede kasaba olur en az 6-7 transfer şart
Yorum
-
Trabzonspor - Bursaspor | Spor Toto Süper Lig 15.Hafta | 16 Aralık, Saat 20:00
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvimizdeki ilk mağlubiyete hazırlıklı olmakta fayda var...
İlk 11: Onur, Bosignwa, Mustafa, Bamba, Aykut Demir, Soner, Colman, Olcan, Malouda, Yusuf, Henrique
Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Aykut Akgün, Adrian, Emre
Sakat: Kadir
Cezalı: Zokora
Kadro dışı: Fatih, Giray, Alanzinho, Janko
Yahu ne Soneri ya, Aykut Akgün oynasin Abdülkadir oynasin bu kiz kilikli oynamasin, yildim yemin ediyorum.
Sent from my iPhone using TapatalkNo one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum