Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gecen hafta radyosporda dinlemisdim hayrettin hacisalioğlu demisdi maloudayi kandirmislar trabzonda yabanci dil eğitimi veren okul var diye oda öyle imza atmiş .
    Uzak dursun onun da ne olduğunu biliyoruz boş boş konuşmasın
    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Rezil herifler...
      Şu Henrike Olcan ayakta durmayı bilmiyorlar arkadaş..
      Defansın da azıcık iyi forvete karşı ne kadar mahkum kaldığını daha kaç maç göreceğiz...
      Ey gidi oğlum yediniz Trabzonspor'u..
      Seneye nası Uefa'ya gideceksin..
      Kupadan elendin ligde ilk 5 'e mi gireceksin şu futbolla..
      HAHAHA hiç güleceğim yoktu!!!...
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Forvetimiz birakin top almayi hicbir hava topuna cikmiyor. Anlamsiz ve beceriksiz bir şekilde defans adamina yaslanip top istoplamaya calisiyor

Hic futbolcumuz ataga cikan arkadaşinin koşu yoluna veya onüne dogru atmiyor topu. Top atilan futbolcu durup topu tutup hareketlenmek zorunda kaliyor. Kac saniye ediyor bir bakin.

Onur nedense devamli ayakla oyun kuruyor.

Birakin arkadaşina yardima gitmeye, pas attigi arkadaşina bile yanaşmayan futbolcularimiz var. Kanatlardaki adamlarimiz rakip sahanin köşede kendi başlarina terk ediliyor.

Herkes kacak döğusüyor. Rakip oyuncu topu aliyor istop ediyor yuzunu bizim kaleye dönüyor ve hic bir baski görmuyor, gorsede kendisine faul yapiliyor.
        BİZE HERYER TRABZON!!!
        Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Bu oyun sadece hocanın suçu olanaz, bu kadar isteksiz oyun oynannz ki arkadaş....
          İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• takımda kondısyoner yok bıldıgım kadarı ıle...ozellıkle gerıye dustugumuz maclarda oyunu cevırebılecek gucumuz bence bu olaydan dolayı kaynaklanıyor
            Ben Asil Bir Ailenin Evladı Olmakla Değil,
            Asil Bir Milletin Evladı Olmakla Gururluyum.
            NE MUTLU TURKUM DIYENE..

Yorum

• bir takım 200 isabetli pasla maç tamamlıyorsa daha da diyecek bir şey bulamıyorum.

ptt ligi ekiplerinin hepsiyle maç yapalım, hepsi bizden fazla pas yaparlar.

pas yapmadan futbol mu oynanır.

oyuna nasıl hükmedeceksin, rakibi nasıl baskı altına alacaksın, nasıl ekstra işler yapacaksın pas yapmadan.

ne bir organizasyon var ne bir şey, olursa olur olmazsa olmaz tarzı futbol oynuyoruz.
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• "Star Beceriksizliği" dediğimiz hadise yüzünden kaybettik maçı..

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hocaya hak verdiğim konulardan birisini dünkü maçta çok net gördük.
                  Savunma yapmadığımız (yapabildiğimiz söylenemez) 11 kişi topun arkasına geçmediğimiz zamanlarda (Onur'un olağanüstü performansını saymazsak) her takımdan 3 tane yeriz. Bu takımın en iyi oynayabileceği oyun defans oyunudur. Defans yapıp Yusuf, Henri ve Olcan'a boş alan yaratmak hocanın düşüncesi. Hücum futbolu oynamaya çalışsak her maç 8-10 tane pozisyon veririz. 15 dakika tempolu oynamaya kalksak 60. dakikadan sonra takım yürüyemez hale gelir. Bu düşünceyi beğendiğimden değil mecburuz bunu yapmaya. Bu oyuncu yapısı, bu orta saha ve defans bundan ilerisini yapamaz.
                  kesinlikle katılmıyorum.. yenilmemek için oynayıp her önüne gelenden 3 yiyeceğimize yenmek için oynayalım varsın gene 3 yiyelim kabulümdür..
                  Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                  bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kesinlikle katılmıyorum.. yenilmemek için oynayıp her önüne gelenden 3 yiyeceğimize yenmek için oynayalım varsın gene 3 yiyelim kabulümdür..
                    Defans yapalım diyoruz ama her deplasmanda 3 yiyip geri dönüyoruz nasıl bir anlayıştır bende anlam veremiyorum.
                    Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                    https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

• her maç bu kadar silik futbol oynamak zorunda mıyız? bu takım bu sene bir tek lazio maçının ilk yarısında coşkulu top oynadı, onun haricinde bi cacık yok.. her maç enfarktüs geçirebilirz..
                      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sorunda burada zaten. Yenmek için oynayacak, hücum yapabilecek bir oyuncu topluluğuna sahip değiliz. Gönül ister ki rakibi boğalım, adım attırmayalım. Ne yazık ki bu kadro defans yapmaya çalışır onuda yapamaz. Onur devleşir kontra ataktan gol bulursak buluruz.
                        DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• 1 ve 3. golü iyi seyredin ymlu da bu takımın futbolcusu değil bu kaçıncı anlayan anlar ne emek istediğimi yazık forma çok ucuz olmuş
                          Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• 3. golü daha atamadık mı
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Sayesinde forumda ilk ceza aldığım maç!

Seni hiç unutmayacağım sütoğlan ....
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X