Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sezonun daha 3. haftası bağırdı bu takım bende kondisyon yok, sahada yürüyorum diye.
    bu güçteki oyuncu kim olursa olsun, sahada maymun olur! bu kadar kuvvetsiz bir takım olmaz!
    Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
    my name is onur....
    Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Haftaya onur mukemmel oynar yone kolbasti oynalar mac sonu rezil adamlar
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Takke düştü kel göründü ! Mesele budur !
        İNADINA AŞK! İNADINA TRABZONSPOR!

Yorum

• Geçen maçtada Bosingwa'nın önünde Zeki oynuyordu. Bunlar hep soğukluk yaratır. Biz izlerken soğuyoruz. Bosingwa oynarken ne yapsın? Neyse. Herkese iyi geceler
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biri bana anlatsın ya zokora oynamasa da yerine başkası oynasa bjkden2 akhisardan3 antepten3 genclerden3 yemeyip de kac yiyecektik4-5 falan mı. Hayır da ne faydası oluyor boyle bir takozu orda oynatmanın. Sanki ondekiler super işi bitiriyorlar da 5 defans oyuncusuyla oynuyoruz. Elimde olsa başta zokorayı anında kadro dısıbırakırım.

Aynen

________________Onur_________________

Bosingwa_____Aykut____Bamba___Kadir

_________Sissoko_____Colman________

Olcan_________Malouda________Yusuf

___________Papiss Cissé__________

2 yabancı takviye gerisi yalan.
            KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sota arveladze diyorum ben,transfer yapabilecek,yaptirabilecek bir hoca sota ya teklif götürmeliyiz.
              sota icin henüz erken yilmaz vural tecrübeli

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                biri bana anlatsın ya zokora oynamasa da yerine başkası oynasa bjkden2 akhisardan3 antepten3 genclerden3 yemeyip de kac yiyecektik4-5 falan mı. Hayır da ne faydası oluyor boyle bir takozu orda oynatmanın. Sanki ondekiler super işi bitiriyorlar da 5 defans oyuncusuyla oynuyoruz. Elimde olsa başta zokorayı anında kadro dısıbırakırım.
                Allah korudu rakibi ittiği zaman sarısı vardı. 60 dk civarıydı. kırmızı verse hoca ne olacaktı..

Yorum

• Buradaki yorumları(hiçde azımsanmayacak sayıda) okudukça bu taraftara MRA ve İHO'nun yeterli geldiğini düşünmeye başladım.
                  Hocaya bir şans daha vermek isteyenler, Lazio maçı kazanılır veya berabere kalınırsa herşeyin güllük gülistanlık olacağını sananlar, takımın tek sorununun Henrique olduğunu ve iyi bir santrafor geldiğinde futbolumuzun evrim geçireceğini düşünenler, Mustafa Yumlu'ya iyi stoper diyenler(diğerleri varsayım da buna gerçekten inanamıyorum), İHO'nun gerçekten saf bir şekilde klubün hakkını savunduğuna inananlar,ağaoğlu ve zarrab gibi trabzonspor'la hiçbir alakası olmayıp bir anda takıma bağış yapanların klübü sevdiğini ve bunun karşılıksız olduğuna inananlar vs vs.
                  Yönetimi ve hocayı vizyonsuzlukla hatta daha da ileri giderek çapsızlıkla itham ediyorum ama sanırım sorunun asıl kaynağı daha derinlerde...

Yorum

• İlk olarak kelteminar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah korudu rakibi ittiği zaman sarısı vardı. 60 dk civarıydı. kırmızı verse hoca ne olacaktı..
                    aynen bence zokora sırf bu huyu yüzünden gönderilmeli.
                    İnsallah ilk yarıda gönderilir
                    şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• İlk olarak tirol61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sota icin henüz erken yilmaz vural tecrübeli
                      Evet süper olur başkan İH hoca yılmaz vural aynı cümle içinde bile komik oluyor. Böyle giderse bi ara küme düşme potasındaykwn kurtarması için alırız yılmaz vuralı

Yorum

• Trabzonspor çok büyük bir hata yaptı ve bedel ödüyor. Elbirliğiyle takımı paçavraya çevirdiler. Onlarca milyon liralık bir paçavra!

Yorum

• Ben Aykut Demir'den bu hoca yüzünden yararlanamıyoruz diyorum adam Gençlerbirliğinde bu ligin en iyi 5-6 stoperinden biri idi adamı sol bek oynata oynata köreltti.Mustafa'dan da Giray'da daha iyi bir stoper bence Bamba'da şaşırıyor yanında kazma Mustafa varken bir pozisyonda bugün Bamba sol stoper haliyle soldan içe kat eden adamın önüne geldi kademe için Mustafa öküzüde sağ stoperi bırakıp geldi Cenk içeride boş kaldı az kalsın gol yiyorduk Bamba ben burda durcam sen sağda durcan diye işaret etti koptum resmen adam nelerle uğraşıyor bu takımda Bamba'ya en iyi partner Aykut açık ve net bu altyapı klişesinden kurtulalım artık kim iyi ise o oynar açık ve net Mustafa Trabzonspor için çok yetersiz bir stoper.
                          KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR

Yorum

• papis cisse adebayor geçin bunları arkadaşlar akhisar sivas ya da karabük kadar olamıyormu bizimkiler anlamıyorum ya..niasse utaka akpala gibi 1 tane golcümüz olsa top sürebilen süratli bitirici her şey farklı olabilirdi profesyonellik başka bir şey işte adamlar araştırmış bulmuş...sen boş oyunculara 10 katı fazla paralar veriyosun..sıkıntı yönetimden kaynaklanıyor maddi manevi her anlamda iyi ve profesyoneller bu kulübün başına gelirse şampiyonluğa oynarız yoksa mra şenol hoca tolunaya daha niceleri eklenir..
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Adam diyorki deplasmanda konsatre olamiyoruz,ulan seni icerdede ilahlar koruyor sen milletle dalga mi geciyorsun?Yazik Trabzonspor eskiden 2 mac kaybetse yer yerinden oynardi,simdi herkes herseyi kabullenmis durumda.Mustafa Resit Akcay ve türevleri koskoca Trabzonspor a hoca oluyor,iho gibi adam baskan oluyorsa biz zaten bitmisiz.

Yorum

• Tolunay hocanın ahı devam ediyor.
                                Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X