Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı kaybedeceğimizi 'ben düşünüyorum'.

Yine de çok ufak da olsa içimde bir umut pıtırcığı olduğunu 'ben düşünüyorum'.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• bu mac son 2 gün yaşananların takimi ne kadar etkilediğini görmek acisindan değerlendirilebilirdi ancak takiminda son haftalarda ne oynadigi belli değil.istikrar olmaması herşeyi boşa cikariyor....
      Öylesine bir maç işte..,.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• gaziantep kim la
        # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• Oha stat dolu. Pardon Avni Aker değilmiş!
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

• Böyle şeyleri pek dikkate almam inanmamda ama bu sene beyaz forma istatistiğimiz hiç iç açıcı değil,inşaallah kazanırız bu maçı.
            KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
            Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• bu halede geldik ya mactan once mac yorumunda 600 kisi filan olurdu, herkes galibiyet icin dua ederdi ama simdi maglup olmamıza sevinecek taraftarlar var, IHO bunların hepsi senin sucun, hala daha papagan gibi aynı seyleri tekrarlıyorsun , trabzon sevdalılarıymıs, sevdalımı kaldı, bildigin kene cıktın sen be adam, takımı somuruyorsun sırf baskaları ile iliskini bozmamak adına, trabzonspor ozunu kaybetmeye baslamıstır, ozunu kaybetmesinin nedeni trabzonspora siyaset ve sermayeyi sokmandır, adam gibi baskan yokmu kamu oyunu bilgilendirecek, sikebahceye tazminat davası acabilecek tum haklarımızı alabilecek yıldırım demioreni koltugundan tekme ile indirecek( iho yapamaz bunu basbakanımızın emri ile o topac beyinli orda zaten, ozkan hoca herkez kupayı baska yerde arıyor derken net bir sekilde anlatmıstı olayı zaten) yok arkadas futbolu siyaset sermaye somurdu iligini cıkardı, sırf ligtv zarar etmesin diye sırf turkiye ekonomisine etki etmesin diye sikebahce kume dusurulmuyor. lanet olsun size hepinize, bu igrenclikte emegi gecen herkese...

Yorum

• lazio maçında zokora olmayacağı için onun yerine abdulkadiri hazırlama amacıyla abdulkadirin oynatıldığını düşünüyorum...Yoksa zokora colman soner orta sahası ile çıkardık

Yorum

• Gaziantepspor - Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | 08.12.13 - 19.00

İnsanları bilip bilmeden sınıflara ayırmaya bayılıyor bu forum yok sen fenerlisin yok sen akçaycısın yok sen hükumet yandasısin

Yeteeeeer!
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• tumblr da maç linkleri paylasan bi sayfa var, google'dan "maç linkleri tumblr" diye arattıgınızda ilk başta cıkıyor. 2. sırada verdiği site baş ağrınıza iyi gelebilir. direk link paylaşmadım sadece anlattım yasaksa adminlerden ricam silsinler
                    KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

• bizde daha çok kavruk adam var bizim daha çok kazanmamız lazım.

Yorum

• o değilde bu antep stadı bile bizden fazla seyircili oynanıyor
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• sike olayı tsnin, antalyanın, akhisarın, karsıyakanın herhangıbir baska anadolu takımının basına gelseydi umugunu bile sıkarlardı garibimin. allahın tupcusu kafa kocaman akıl sıfır a.q. cocu. baba paran olmasa kimse yuzune bakmaz topac

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            şikecileri tutacak kadarda serefsiz degilim dogruları söylüyorum senin gibi hoca yalakaları bıraksa takımı cok daha iyi olur senin tarzın nasılmıs acaba cok merak ettimm yediler be Trabzonumu sen ne konusuyorsun...
                            evet takımın yalakasıyım ben Trabzonsporluyum. Anamı keserim diyen ben değilim sensin. Trabzonsporun yalakası olmak şereftir.
                            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Mustafa hoca ile Hami baya benziyormuş birbirlerine
                              McLas was Here

Yorum

• şuna bak antepli oyuncuları nasıl gaza getirdi taraftar...

ah ulan ah bizde şans olsa taraftar yönünden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X