Şansımız varsa kazanırız. Onur dışında ne futbolculara güveniyorum ne de MRA'ya..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Geçen sezon Bursa maçında net golümüzü iptal eden İlker Meral'i vermişler.. Hadi hayırlısı...Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İnatla söylüyorum, takımın aksayanı Henry, en kötü forvet bile Henry'den iyi iş yapar:
------------------------------onur------------------------------
----bosi-----------bamba---------------mustafa---------kadir----
----------------------------colman-----------------------------
-----------yusuf-----------malouda------------olcan------------
-------------------emre---------------janko--------------------
Sergenli Antep'i izledim. Atak oynamak istiyorlar sürekli, ortasahada presleri zayıf olmasına rağmen topa hakim olmaya çalışıyorlar. Ancak savunması baskı yiyince şaşırıyor. Eğer biz savunma yaparsak "her zamanki" gibi, Muhammet ile Cenk bizi harcar, aksi taktirde rahat bir maç olur ama herkes biliyor ki, geriye yaslanacaz ve ...En son ucurum tarafından düzenlendi; 06.12.2013, 07:15.
Yorum
-
dönüm noktası 1 maç
kazanırsak 2.lig yolunda büyük bir adım (sistem fenerin şampiyon olmasını istiyor)
2. olan takım hem şampiyonlar ligine katılacak müthiş prestij
+++ kulübe en az 20 milyon euro para girecek@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
uefa da büyük iş başardık,
fener düşür yaşar mı bilinmez ama 9 puan fark kapanması zor
artık tek hedef 2.lik olmalı@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Antep iki hafta kazandı.bu hava Sergen e yeter zaten
Kolay bir maç olmayacak elbette hele ki oynadığımız bu oyun yapısı ile. Ama yeneceğimizi düşünüyorum.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
ilker meral in yönettiği son 6 maç
4 beraberlik 2 mağlubiyet maç kazanamamışız
@tsmustafakemal
Yorum
-
hakem istatistiğine göre maç berabere bitsin isteniyor@tsmustafakemal
Yorum
-
Zor gibi geliyor ama bana kazanırız gibi bir hissiyat veriyor bu maç.. Bu takıma güvenmek zor ama ne bilim erciyes ve elazığ ı yendik.. antepi de yenelim, düşecek olana katkımız olmasın istiyorum biraz da sanırım ondan.. ha bi de genel toplumsal bakışın aksine sergen i sevmem.. kendini beğenmiş, ukala tavırları rahatsız ediyor.. sanırsın futbolculukta zidane dı.. herkese hakkını vermeliyiz bence.. evet yetenekliydi.. ama tembel, koşmayan, canı isteyince oynayan, at yarışı - kumar - içki - kadın gibi kötü alışkanlıkları vardı.. Erkek adamız bazılarımıza bunlar normal hatta güzel veya sempatik geliyor olabilir.. ama ne bilim benim büyüdüğüm terbiyede bunlar ayıplanacak şeylerdi..20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
Bu sene lig ikincisi Sampiyonlar ligine direkt gittigi icin firsat bu firsat mutlaka hedefimiz ikincilik olmali. Onun icin bu maci mutlaka kazanmamiz gerekiyor."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum