Drogbasız, Buraksız, Selçuksuz, ve de Sabrisiz Galatasaray ile aynı puandayız ve avrupada iyi durumdayız. Devre arasında takıma katılacak gerçek bir forvet ve ortasaha transferi ile daha iyi işler çıkarabileceğimizi düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
-
Sevgili Dostum ,İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazılarınızın çoğunu okurum üstat, dosdoğru söyler, yazarsınız genelde. Yalnız bu yazınızdaki iyimserliği bir türlü benliğime kabul ettiremiyorum. Sizi iyimserliğe itecek nedenler aşağıdan gelen gençlerimizin değer kazanmaları ve sonuçlardan başka bir şey olamaz. Onların haricinde gelecek inanılmaz karanlık. Bir Onur un her maçta yaptığı harika kurtarışlarından 1 er adet çıkaralım. Her maç puan kaybı. Bir insana bu denli yüklenilmez. Patlar. Böylesi bir kısmet bu kadar sürmez.
Ne mücadele, ne varyasyon, ne de gombak futbol adına geleceğe dair sizler kadar ümitli konuşmamızı sağlayacak şeyler olmaması bir tarafa Onura bir zeval gelmesi durumunda başımıza gelecekleri hayal bile edemiyorum.
Saygı benden üstat.
Takımın kısa vadede geleceğiyle ilgili bende çok olumlu düşüncelere sahip değilim. Takımın borç yapısı ve kısıtlı kadrosu göz önünde tutulduğunda beklentilerimi çok üst düzeye çıkartmadım. Yani bu sene şampiyonluk ya da Uefa Kupasında çeyrek final yarı final gibi beklenilerim yok..Aksi olursada süpriz olur zaten....
Beklentilerim yüksek olmayınca başarısız sonuçlarda da fazla hayal kırıklığına uğramıyorum öyle diyelim....
Avrupa'da ve ligde şöyle ya da böyle her galibiyet bize maddi anlamda bir ferahlık sağlıyor..Bu anlamda seviniyorum sadece...
Yoksa kimse kusura bakmasın yarım forvetle Fenerbahçe , Gs ve Bjk ile yarışırız demek polyannacılığın nirvanası olur diye düşünüyorum....
bir yanda sow,kuyt, webo,emenike...
bir yanda burak,drgba-umut hatta snejder
diğer yanda henri,janko,emre.... hepsi toplam olarak yarım forvet bile değil....
aynı yer için mücadele edecekler diyenlere sadece gülerim....
yani ne oynanan oyundan, ne de yerimizden memnun eğilim ama ne derler " adım hıdır elimden gelen budur"...
bizimkiside o misal...
umarım meramımı anlatabilmişimdir....
saygılarımla ve hürmetle....En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 13:43.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bence sorun şurada ki; endişe var. Hocanın konulara hakim olup olmadığı, yönetimin hakim olup olmadığı konularında. Taraftar diyor ki bu takıma çok ciddi reform gerek. Eğer Mustafa Hoca ve yönetim burda bazı iyimser kardeşlerimizin olduğu gibi bak oluyor işte Kadir, Zeki, Zeki, Henrique... derlerse o zaman sakata geliriz. Endişe bu. Trabzonspor kötü futbola alıştırılmamalı ve eski günlerine bir an önce dönmeli. Uzun süredir devam eden bu futbol iyidir aldanması altında akut hale gelmemeli!!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu takım ne zaman ki her maç ortalama 110 km koşar ozaman birşeylerin değişebileceğini söyleyebiliriz.
koşmadan,mücadele etmeden rahat maç kazanılmaz, zaten de kazanamıyoruz.
maç 2-0 olmuş ama hala daha diken üzerindeyiz...
Ben mustafa hoca nın gitmesi taraftarı değilim. Ama ligin ikinci devresinde özellikle, ara dönemde kondisyon mu depolar, kondiyonu para ile alıp futbolcularamı satar ne yapar bilmem ama birşeyler yapması şart...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Düşünün bir, bir yarış otomobilinin şöför koltuğundasınız. İki de bir frene basıyorsunuz. Kaza yapmadım diyorsunuz. Yetmiyor sürekli ne kadar kaliteli fren balatalarınız olduğundan söz ediyorsunuz. Siz hız yapmıyorsunuz ki? O zaman fren balatası da işimi iyi yapıyorum zannediyor. Kardeşim bu kadro Trabzonspor'un kadrosu. Trabzonspor'un kadrosu şampiyonluğa oynar. Şampiyonluk için rakiplerinizle (Başa oynayan takımlarla) mücadele edebilecek, sonuç alacak futbolcularınızın olması lazım. Gardını al, ama yumruk çıkartamıyorsan nasıl sonuç alacaksın? Senden zayıf rakipleri bir şekilde geçip avunuyorsun diyelim 3 ukalalara karşı ne yapabiliyorsun?
Bu yüzden reform şartEn son Travelair tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 13:57.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Endişenin ana sebebi kadro değil. Antrenör. Mesela cevabını çok çok merak ettiğim bir soru var. MRA hoca transferde tek yetkili olsa, ve istediğini alabilecek olsa, nasıl bir sisteme göre oyuncu alır ?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sorun şurada ki; endişe var. Hocanın konulara hakim olup olmadığı, yönetimin hakim olup olmadığı konularında. Taraftar diyor ki bu takıma çok ciddi reform gerek. Eğer Mustafa Hoca ve yönetim burda bazı iyimser kardeşlerimizin olduğu gibi bak oluyor işte Kadir, Zeki, Zeki, Henrique... derlerse o zaman sakata geliriz. Endişe bu. Trabzonspor kötü futbola alıştırılmamalı ve eski günlerine bir an önce dönmeli. Uzun süredir devam eden bu futbol iyidir aldanması altında akut hale gelmemeli!!
Takımı taraftarın düşündüğü gibi mi kurar, yoksa kendi mantalitesine göre mi yapar transferi ?
Şöyle bir takım oluruz herhalde. Yine rakibin topla oynamasına müsade eden, ancak rakibin kalemize gelmekte zorlandığı, ve çok iyi kontra uyguladığımız. Bu şekilde sonuca gittiğimiz. MRA hoca ile başka bir varyasyon göremiyorum. Pozitif oyun göremiyorum. En azından kendi endişem bu.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Tabi kendi mantalitesine göre kuracak. Transfer'de ve oyun sisteminde taraftarin beklentilerine bakan hoca derhal istifa etmeli.İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEndişenin ana sebebi kadro değil. Antrenör. Mesela cevabını çok çok merak ettiğim bir soru var. MRA hoca transferde tek yetkili olsa, ve istediğini alabilecek olsa, nasıl bir sisteme göre oyuncu alır ?
Takımı taraftarın düşündüğü gibi mi kurar, yoksa kendi mantalitesine göre mi yapar transferi ?
Şöyle bir takım oluruz herhalde. Yine rakibin topla oynamasına müsade eden, ancak rakibin kalemize gelmekte zorlandığı, ve çok iyi kontra uyguladığımız. Bu şekilde sonuca gittiğimiz. MRA hoca ile başka bir varyasyon göremiyorum. Pozitif oyun göremiyorum. En azından kendi endişem bu.
Yorum
-
AW: Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Hocam öngörülü konuşabilmek veya başka varyasyonlari da görebilmek için reşit hocayi birden fazla değişik kadro yapisinda görmek lazim.İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEndişenin ana sebebi kadro değil. Antrenör. Mesela cevabını çok çok merak ettiğim bir soru var. MRA hoca transferde tek yetkili olsa, ve istediğini alabilecek olsa, nasıl bir sisteme göre oyuncu alır ?
Şöyle bir takım oluruz herhalde. Yine rakibin topla oynamasına müsade eden, ancak rakibin kalemize gelmekte zorlandığı, ve çok iyi kontra uyguladığımız. Bu şekilde sonuca gittiğimiz. MRA hoca ile başka bir varyasyon göremiyorum. Pozitif oyun göremiyorum. En azından kendi endişem bu.
Herhaldelerle farazi konuşarak birşey elde edemeyiz.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Hocam endişe şayet taraftar da ise hangi malzemeyle neyin endişesi var?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence sorun şurada ki; endişe var. Hocanın konulara hakim olup olmadığı, yönetimin hakim olup olmadığı konularında. Taraftar diyor ki bu takıma çok ciddi reform gerek. Eğer Mustafa Hoca ve yönetim burda bazı iyimser kardeşlerimizin olduğu gibi bak oluyor işte Kadir, Zeki, Zeki, Henrique... derlerse o zaman sakata geliriz. Endişe bu. Trabzonspor kötü futbola alıştırılmamalı ve eski günlerine bir an önce dönmeli. Uzun süredir devam eden bu futbol iyidir aldanması altında akut hale gelmemeli!!
Taraftar bence kendinden endişe etmeli ve şayet reform peşindeyseler önce kendi kafa yapilarinda reforma gitmeliler.Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Aslında dikkat ederseniz ben de "Hocanın konulara hakim olup olmadığı, yönetimin hakim olup olmadığı konularında endişe var" diyorum zatenTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
Bende şunu soruyorum. Bu endişeye sahip olan kitle kim?İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslında dikkat ederseniz ben de "Hocanın konulara hakim olup olmadığı, yönetimin hakim olup olmadığı konularında endişe var" diyorum zaten
Bu kitle belirttiginiz gerekli olan reformu gerçekleştirebilecek etkinliğe, güce, kararliliğa sahip mi?
Çünkü ben ortada klavyeden hoca böyle, yönetim şöyle diyenlerin dişinda kimseleri göremiyorumBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Hayat toz pembe değil. İnsan da makine değil, duyguları var. Duygularımızı yenen zorluklar da yaşayabiliyoruz. Yaşlanınca annesini terk eden, ya da bu ay annemiz kimde kalsın diye birbirine düşen evlatlar var mesela. Örnek verdim. Anne en kutsal şey ama fiiliyata baktığımızda insan sevdiğine neler yapabiliyor. Taraftar bu oyunu sevmedi. "Ben Trabzonspor taraftarıyım herkes takımımın önünde eğilecek" seviyesinde bir ifade değil bu 'beğenmemek'. Ortada Trabzonspor var yahu, ama izlemiyor adam maçı işte. Sonunda o noktaya geliyor. Hele de yeneciğimizi biliyorsa, eminse, hiç izlemiyor. Bak özete en rahatı. İzleyip yenilmiş gibi sıkıntı mı çekecek.
Yendik işte daha ne istiyorsun...En son bizim taraftarımız için denmeli. Sağ bek, önlibero, koşu mesafesini falan geçtim artık. Kadro/performans oranı da beni ilgilendirmiyor. Karşımızda Erciyes hangi kadroyla mücadele ediyor, aha yine delirdim. Ziya Doğan döneminde yenilip futboldan soğuyorduk, şimdi yenip futboldan soğuyoruz. Futbolu seveyim, Trabzonspor'dan soğuyoruz.
Taraftar elbette o stadı her ne olursa olsun doldurmalı. Yazmak ne kadar kolay oldu ama. Her maça gidecek taraftar sayısı bellidir. Onlar, bak, zaten gidiyor maça. Önemli olan diğer kesim. Bir hafta, iki hafta, bir sezon, derken hoooopp yavaş yavaş kopmalar başlar.
UEFA'da gruptan çıkmayı garantilemiş bir takım havası var mı şu takımda, Allah aşkına? Stadda var mı? Yok? Bu taraftar başarıya yıllardır doymadığına göre sorun taraftarda mı bence hayır.
Kafamızdaki Trabzonspor bu değil. İstersek ligi 100 sene üst üste kazanalım, bu değil.
Bunlar sorunların %10'u falan. Gerisi canına yandığımın şike sezonu yüzünden. Ondan sonraki sezonlar sanki saçma sapan bir rüya görüp, "hee şimdi berbat bir rüya görüyorum birazdan uyanacağım o zamana kadar izliyim" demek gibi bir şey. Hani böyle gözünüzü ilk açtığınızda kendinizi kötü hissedersiniz. Sonra "Lan benim derdim, sıkıntım neydi ki Allah Allah" der hatırlamaya çalışırsınız ya. O işte.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Burasının internette bir forum sitesi olduğunu düşünürseniz bu normal. Yetkililerin bizi duyarak taleplerimize kulak vermesi gerekir. Pasif kaldığımızdan dolayı eleştiriyorsanız doğru; taleplerimizi, isteklerimizi, sesimizi teknik ve idari yönetimlere iletebilmenin yollarını aramalıyız. Ama dikkate alınmayacağımız, işlerine gelmeyecek olması ya da bana işimi mi öğretiyorsun tavrı ile karşılaşacağımız da muhtemeldir. Çözüm ne? Her kulvarda işin doğrusu için sözle, yazıyla, fiille mücadele etmek. Kimin ne kadarına gücü yetiyorsaİlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende şunu soruyorum. Bu endişeye sahip olan kitle kim?
Bu kitle belirttiginiz gerekli olan reformu gerçekleştirebilecek etkinliğe, güce, kararliliğa sahip mi?
Çünkü ben ortada klavyeden hoca böyle, yönetim şöyle diyenlerin dişinda kimseleri göremiyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
yönetimin ve teknik heyetin öncelikle uzun vadede kazananın sadece iyi futbol olacağını idrak etmesi gerekir. şu dönemde bizim oynamaya çalıştığımız (ben oynayabildiğimizi dahi düşünmüyorum) anti futbol, belli dönemlerde belli takımlar için başarılı sonuçlar vermiş olsa da (en çok yunanistan örneği zikredilir bu konuda) bu başarı kesinlikle sürdürülebilir değildir, pratik olarak olmamıştır da.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüşünün bir, bir yarış otomobilinin şöför koltuğundasınız. İki de bir frene basıyorsunuz. Kaza yapmadım diyorsunuz. Yetmiyor sürekli ne kadar kaliteli fren balatalarınız olduğundan söz ediyorsunuz. Siz hız yapmıyorsunuz ki? O zaman fren balatası da işimi iyi yapıyorum zannediyor. Kardeşim bu kadro Trabzonspor'un kadrosu. Trabzonspor'un kadrosu şampiyonluğa oynar. Şampiyonluk için rakiplerinizle (Başa oynayan takımlarla) mücadele edebilecek, sonuç alacak futbolcularınızın olması lazım. Gardını al, ama yumruk çıkartamıyorsan nasıl sonuç alacaksın? Senden zayıf rakipleri bir şekilde geçip avunuyorsun diyelim 3 ukalalara karşı ne yapabiliyorsun?
Bu yüzden reform şart
ben uzun süredir aynı iddiadayım, hocamızın her defasında sahada oynanan oyundan memnuniyetini dile getirmesi yıllarını futbola vermiş bir teknik adam için temsil ettiği futbol anlayışını ortaya koyan önemli bir referanstır. açıkçası, hocanın eline dünya yıldızlarından kurulu bir kadro da verilse oynatacağı futbol, anlayış olarak sahadakinden öteye gitmeyecektir. daha iyi kadroyla sadece anti futbolu daha iyi oynatacaktır hocamız.İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum