Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tribünde kızıyorum, bağırıyorum, eleştiriyorum, geriliyorum ama öyle ya da böyle bu takım kazanıyor.
    Her ne kadar 90 dakika stres dolu olsa da maçtan sonra keyfile stadtan ayrılıyorum.
    Devre arası yapacağımız transferler çok önemli.
    Yerinde 3 transfer ile çok şey değişir bu takımda...
    Hamiş

Yorum

• Kısa süre içinde oynadığımız üç maçtan alnımızın akıyla çıkarak önemli bir özgüven kazandık.Bu bize gelecek haftalar adına pozitif katkı yapacaktır.

Maça gelirsek oyundan daha ön planda olan skordu bizde istediğimiz skoru istediğimiz şekilde fazla yıpranmadan almayı başardık bu önemliydi.Üzerimizdeki yorgunluğun hat safhada olması takım savunması ve bireysel savunmanın direncini önceki maçlara oranla düşürdü rakibe pozisyon versek de kalemizde Onur gibi bir kalecinin olmasının avantajını iyi kullandık.

İlk maçlardakı pozisyona girmekte yaşadığımız sıkıntıyı bazı oyuncuların yükselen form grafiğiyle şuanda aşmaya başladık.Ama bu performans deplasman maçları için hala yeterli değil aslında deplasmanda maç kazanmak iç sahadan daha kolay rakip sana diş geçiremezse senin kaliten o maçı kazanmaya yeter ama biz ikili mücadelelerde biraz yumuşak kaldığımız için deplasmanda maç kazanacak seviyeye çıkamıyoruz.

Bu maçta 3 puandan sonrakı en sevindirici olay 3.golü henrique nin olcana attırmasıydı attığı pasın dozajı biraz fazlada olsa bunu denemesi doğru olandı ve futbolcularımızın doğru şeyler yapmaya başlaması gelecek adına önemli.Hatırlarsanız bu 3.goldeki pozisyonu daha önce iki kez yaşadık biri sivas maçıydı biri kasımpaşa maçıydı.Bu basit golü o maçlarda atsaydık şimdi fazladan 3 puanımız daha vardı.2 puan sivastan 1 puan k.paşa dan 26 puanla ikinci durumdaydık.g.birliği maçında elimizle verdiğimiz 3 puanı saymıyorum bile.

Bu yarışın içine girmek istiyorsak deplasman karnemizi yukarıya çekmek zorundayız.Aksi takdirde bir ileri bir geri giden performansımız devam eder.

Herşeye rağmen ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek elimizde bunu yapabilecek takımdaşlık ruhu da oturmaya başladı.Şu kışı en iyi şekilde geçirdik mi sonrası bahar bizim için.

Yorum

• Hoca iyi guzel Adriani aliyorsun Soneri cikariyorsun da Adriani hangi futbol mantalitesiyle sol acik oynatiyorsun Malouda sahadayken hemde.

Adrian efendi de trip yapiyor.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• her hafta olduğu gibi bu haftada seyir zevki açısından kısır bir maç ama 90 dakika sonunda gülen taraf olduk.
          maçın bazı bölümlerinde güzel paslar yapmaya çalıştı takım.Yaptı da ama bunu genele yayamıyoruz bir türlü.
          Öne geçtiğimiz her maçta rakipten baskı yiyoruz, kaleci faktörü ile faciaların eşiğinden dönüyoruz.
          Eğer buna bir çözüm bulursalar güzel futboldan ziyade galibiyeti daha çok isterim. Ama bu rakibin bize her maç içerde yada dışarda baskı kurmasına bir çözüm bulması gerekiyor hocanın.
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Kaldığımız yerden devam edelim aynı şeyi söylemeye...

Hocam, bakalım Onur kaç hafta daha kurtaracak seni... Kalede normal bir kalecin olsa, 14. sıradaydın ve çoktan Linyitspor'la filan görüşmelere başlamıştın...

Yorum

• İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bulaşmaya bahane arayan biri. Sükût lazım...
              Hocam, meşhur olmak herkesin hakkı... Neden elinin tersiyle itiyorsun arkadaşı?

Yorum

• Hoca ve takım bir taraftarı daha kaybetti. Trabzon tribünlerinin daimi üyesi olan teyze oğlu, dün maç 1-0 ken lanet olsun böyle eziyete diyerek stattan çıktı. Kendi sahamızda son sıradaki takımlara karşı ezik oynamayı artık kabullenmiyorum diyip, bu kafa değişene kadar maçlara gitmeyecekmiş.

Hemen başlayalım, öyle taraftar olmaz olsun, bu nasıl Trabzonsporluluk söylemlerine. Yalnız unutmayın renktaşlar, bu yörenin kimyasında bu ezikliği kabullenmek yok. Ben sonuca bakarım, böyle oynayalım da hep kazanalım yok. Ruhumuza ters. Kırma gurbetçiler kabullenebilir, onlara kimse bir şey demiyor da!
                Oscar CARDOZO
                İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  öyle yada böyle ilerliyoruz, doğru...
                  Olcay Çakır'ın tespitlerinin hepsi doğru...

ama hocanın dedikleri çelişiyor!

erciyes maçı sonrası Mustafa Hoca dediki "Biz disiplinli oyunumuzu, kompakt yapımızı devam ettiriyoruz. Bir dönem Yunanistan Avrupa Şampiyonu oldu. Hiç kimse Yunanistan'ı beğenmedi ama Yunanistan Şampiyon oldu."

şimdi Hocam sen bunu dersen biz de sana sorarız yunanistan ne yaptı biz ne yaptık?

yunanistan 2004 avrupa şampiyonu olduğu zaman grup elemelerinde 8 maç 6 galibiyet 2 mağlubiyet aldı ve sadece 4 gol yedi yani maç başı 0.5 gol yemişler!

rakipleride kukesi falan değildi, ispanya ve ukraynaydı...

şampiyonada ise final de dahil 6 maç oynadılar ve 7 gol atıp 4 gol yiyerek şampiyon oldular. yani maç başı 0.67 gol yemişler! ispanya ile 1-1 kalıp ev sahibi portekizi 2 kez yendiklerini de hatırlatayım.

2004 serüvenlerinde yunanistan toplam 14 maç 10 galibiyet, 3 mağlubiyet, 1 beraberlik almış (galibiyet oranı %71.4) 15 gol atıp 8 gol yemiştir. yani maç başı 0.57 gol yemişler

şimdi gelelim Mustafa hocanın yunanistanı rol model aldığı Trabzonspor'umuza...

ligde 13 maç 13 gol yemişiz yani maç başı 1.00 gol yemişiz

avrupa liginde 5 maç 6 gol yemişiz yani maç başı 1.2 gol yemişiz

avrupa ligi elemelerinde 6 maç 3 gol yemişiz yani maç başı 0.5 gol yemişiz

ligde galibiyet oranımız %46.1

avrupada galibiyet oranımız %81.8

toplamda 24 resmi maç 16 galibiyet 4 mağlubiyet 4 beraberlik ile %66.67 galibiyet oranı
                  44 gol atıp 22 gol yiyerek de maç başı 0,92 gol ortalaması yakalamışız.

yunanistan o dönem ispanya, ukrayna, portekiz, fransa gibi takımlara karşı bu sonuçları almışken biz sadece denk yada güçlü olarak sayabileceğimiz lazio, bjk, fb ile oynamışız.

istatistik herşeyi göstermez doğrudur, ama Hocam eğer bir örnek veriyorsan o örneğin hakkını da vereceksin...
                  Simdi böyle bir hesap yapalim. Takim toplam 13 gol yedi ve 4 kere maglup oldu. O 4 maglubiyetlerde 11 gol yedik. Geri kalan 8 macta sadece iki gol yedik. Bu da mac basina 0,25 gol ediyor.

Bu takim oyun disiplininden düsmedikten sonra zor gol yiyor, ama düsünce gelen giden iki üc tane atiyor. Son haftalardir defansif acidan biraz bocaliyoruz, o da avrupa ligi ve dar kadrodan dolay oldugunu düsünüyorum. Ilk 10 haftayi düsünsek, kaybettigimiz maclar haric, rakip takim hep bizden fazla kostu, hep bizden fazla topa sahipti, ceza sahamiz etrafinda cirit attilar, ama 90 dk boyunca belki 1 yada 2 ciddi pozisyon bulabildi. Hocanin kompakt futbolu budur galiba

Iyi oynayip kazanirsin : Süper mutluluk
                  kotü oynayip kazanirsin: hafif mutluluk
                  iyi oynayip kaybedersin: hafif Üzüntü
                  kotü oynayip kaybedersin: Süper üzüntü

Ben oynanan futbolu begenmiyorum, ama hafif mutlulugu hafif üzüntüye tercih ederim.
                  En son Alika87 tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 20:35.
                  https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak wonderTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca ve takım bir taraftarı daha kaybetti. Trabzon tribünlerinin daimi üyesi olan teyze oğlu, dün maç 1-0 ken lanet olsun böyle eziyete diyerek stattan çıktı. Kendi sahamızda son sıradaki takımlara karşı ezik oynamayı artık kabullenmiyorum diyip, bu kafa değişene kadar maçlara gitmeyecekmiş.

Hemen başlayalım, öyle taraftar olmaz olsun, bu nasıl Trabzonsporluluk söylemlerine. Yalnız unutmayın renktaşlar, bu yörenin kimyasında bu ezikliği kabullenmek yok. Ben sonuca bakarım, böyle oynayalım da hep kazanalım yok. Ruhumuza ters. Kırma gurbetçiler kabullenebilir, onlara kimse bir şey demiyor da!
                    Sevgili Dostum....

Bende geçen yılki 1-0 yendiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ilk kez bir maça gittim dün.....

Oynanan futboluda beğenmedim, taraftarın davranışlarınıda,hocanın hamlelerinide...

ama aldım çayımı elime çayımı yudumlarken maçımı izledim....tezahüratımıda yaptım bolca ama maçın genelinde rahattım...

güzel oynadığımı için değil tabi...

benim için günlük skorlardan ziyade takımın kurumsal kimlik edinmesi ve takımdaşlık duygusunun yerleşmesi daha önemli.....

çünkü bugün yenlirsin yarın yenersin....

1 hafta içinde 3 kritik maç oynadık..3 ünüde kazandık....

borç içinde yüzen klübümüze bu 3 maç sonunda hiç girmediyse 5 milyon tlden fazla para girdi...

Şenol Güneş zamanında Bursaya satılması an meselsi olan Yusufu 11 de oynarken görüyorum....

Kadir Keleş oynamaya başladı....

Mustafa Yumlu oynamadığı zaman eksikliği hissedilir hale geldi...

altyapıdan yükselen Kalecimiz A takımda şimdi.....Abdülkadirde arasıra oynuyor...

Yani altyapıdan oyuncular son 15 yıldır hiç oynatılmadıkları kadar değer görüyorlar.bizi asıl biz yapan altyapımızdır...

Avrupada işler çok daha iyi gidiyor... gruplara kalamaz , gruplardan çıkamaz denilen takım bugün grup liderliğine oynuyor...

Evet çok göze hoş gelen futbol oynamıyoruz bundan kimse memnun değil ama bence iyi yoldayız...

devre arası yapılacak 3-4 takviye ile belki şampiyonluk hayaldir ama ilk3e rahat girebiliriz diye düşünüyorum....

saygılarımla......
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İyide istediğiniz futbolu oynayacak oyuncular bu takımda yok maalesef.
                      Orta sahamızda; Zokora, Colman, Adrian gibi oyuncular olduğu müddetçe bu takım hiç bir rakibine karşı oyun üstünlüğünü sağlayamaz. Elleri bellerinde anca gezip duruyorlar orta sahada. Yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi, Soner oyundan çıkınca orta sahada basan adamda kalmıyor.
                      Hal böyleyken, bu durumda hocayı eleştirmek bana insafsızlık gibi geliyor.
                      Bu adamları takımdan göndermeden kimse iyi futbol beklemesin. Ersun hocanın bir zamanlar tüm kadroya yaptığını, orta saha ve forvet mevkileri için yapıp; bu isimleri artı olarak alanzinho gibi adamları bu takımdan tez def etmeliyiz.
                      efsane tektir;oda TRABZONSPOR'DUR

Yorum

• MRA ve MRA'ın maç sonu demeçleri, futboldan soğumak için yeterli neden...

İlk hedefi puan toplamakmış bu abimizin... Zaten Yunanistan bile öyle yapmış... İyi, toplasın bakalım... Ancak bu basit matematiğin, sadece kendi cebi ve oyuncu kadrosunun cebi için değer taşıdığını anlaması mümkün görünmüyor... Bizleri, sadece toplanan puanların müptelası ''müşteriler'' zannedenler, tribünlere baksınlar... Biz müşteri değil, taraftarız... Puan dilencisi değil, futbolseverleriz... FUTBOLSEVER... Bilmem bir anlamı var mı...

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Simdi böyle bir hesap yapalim. Takim toplam 13 gol ve 4 kere maglup oldu. O 4 maglubiyetlerde 11 gol yedik. Geri kalan 8 macta sadece iki gol yedik. Bu da mac basina 0,25 gol ediyor.

Bu takim oyun disiplininden düsmedikten sonra zor gol yiyor, ama düsünce gelen giden iki üc tane atiyor. Son haftalardir defansif acidan biraz bocaliyoruz, o da avrupa ligi ve dar kadrodan dolay oldugunu düsünüyorum. Ilk 10 haftayi düsünsek, kaybettigimiz maclar haric, rakip takim hep bizden fazla kostu, hep bizden fazla topa sahipti, ceza sahamiz etrafinda cirit attilar, ama 90 dk boyunca belki 1 yada 2 ciddi pozisyon bulabildi. Hocanin kompakt futbolu budur galiba

Iyi oynayip kazanirsin : Süper mutluluk
                          kotü oynayip kazanirsin: hafif mutluluk
                          iyi oynayip kaybedersin: hafif Üzüntü
                          kotü oynayip kaybedersin: Süper üzüntü

Ben oynanan futbolu begenmiyorum, ama hafif mutlulugu hafif üzüntüye tercih ederim.
                          galibiyetleri ve mağlubiyetleri ayırıp yapılan gol ortalaması pek sağlıklı olmaz düşüncesindeyim. yani galibiyette yenilen gol ortalaması pek birşey göstermez. takım atınca iyi kapanıyor mu diyeceğiz ne diyeceğiz

eğer kompak futbol diyorsa Hoca, ki sanırım her bölgede her şartta aynı disiplinle mücadele demek istiyor, bu durumda takım bir gol yese dahi taviz vermemeli. eğer kapanıyorsan hakkını vereceksin, rakip elini kolunu sallayarak pozisyona girmeyecek.

rakiplere pozisyon vermiyoruz tespitinize tek cevabım her hafta maçın yıldızı anketini kontrol etmeniz

son cümlenize katılıyorum, hafif mutluluğu hafif üzüntüye tercih ederim. ama her hafta kabız olmak da sağlığa zararlı
                          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Takımın top çalma anlayışını 'Onur nasıl olsa tutar, bize verir'den vazgeçip, 'doğru zamanda doğru koşular yaparak kazanma' ile değiştirmesi lazım.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sevgili Dostum....

Bende geçen yılki 1-0 yendiğimiz Kasımpaşa maçından sonra ilk kez bir maça gittim dün.....

Oynanan futboluda beğenmedim, taraftarın davranışlarınıda,hocanın hamlelerinide...

ama aldım çayımı elime çayımı yudumlarken maçımı izledim....tezahüratımıda yaptım bolca ama maçın genelinde rahattım...

güzel oynadığımı için değil tabi...

benim için günlük skorlardan ziyade takımın kurumsal kimlik edinmesi ve takımdaşlık duygusunun yerleşmesi daha önemli.....

çünkü bugün yenlirsin yarın yenersin....

1 hafta içinde 3 kritik maç oynadık..3 ünüde kazandık....

borç içinde yüzen klübümüze bu 3 maç sonunda hiç girmediyse 5 milyon tlden fazla para girdi...

Şenol Güneş zamanında Bursaya satılması an meselsi olan Yusufu 11 de oynarken görüyorum....

Kadir Keleş oynamaya başladı....

Mustafa Yumlu oynamadığı zaman eksikliği hissedilir hale geldi...

altyapıdan yükselen Kalecimiz A takımda şimdi.....Abdülkadirde arasıra oynuyor...

Yani altyapıdan oyuncular son 15 yıldır hiç oynatılmadıkları kadar değer görüyorlar.bizi asıl biz yapan altyapımızdır...

Avrupada işler çok daha iyi gidiyor... gruplara kalamaz , gruplardan çıkamaz denilen takım bugün grup liderliğine oynuyor...

Evet çok göze hoş gelen futbol oynamıyoruz bundan kimse memnun değil ama bence iyi yoldayız...

devre arası yapılacak 3-4 takviye ile belki şampiyonluk hayaldir ama ilk3e rahat girebiliriz diye düşünüyorum....

saygılarımla......
                              Yazılarınızın çoğunu okurum üstat, dosdoğru söyler, yazarsınız genelde. Yalnız bu yazınızdaki iyimserliği bir türlü benliğime kabul ettiremiyorum. Sizi iyimserliğe itecek nedenler aşağıdan gelen gençlerimizin değer kazanmaları ve sonuçlardan başka bir şey olamaz. Onların haricinde gelecek inanılmaz karanlık. Bir Onur un her maçta yaptığı harika kurtarışlarından 1 er adet çıkaralım. Her maç puan kaybı. Bir insana bu denli yüklenilmez. Patlar. Böylesi bir kısmet bu kadar sürmez.

Ne mücadele, ne varyasyon, ne de gombak futbol adına geleceğe dair sizler kadar ümitli konuşmamızı sağlayacak şeyler olmaması bir tarafa Onura bir zeval gelmesi durumunda başımıza gelecekleri hayal bile edemiyorum.

Saygı benden üstat.
                              Oscar CARDOZO
                              İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                              Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                galibiyetleri ve mağlubiyetleri ayırıp yapılan gol ortalaması pek sağlıklı olmaz düşüncesindeyim. yani galibiyette yenilen gol ortalaması pek birşey göstermez. takım atınca iyi kapanıyor mu diyeceğiz ne diyeceğiz

eğer kompak futbol diyorsa Hoca, ki sanırım her bölgede her şartta aynı disiplinle mücadele demek istiyor, bu durumda takım bir gol yese dahi taviz vermemeli. eğer kapanıyorsan hakkını vereceksin, rakip elini kolunu sallayarak pozisyona girmeyecek.

rakiplere pozisyon vermiyoruz tespitinize tek cevabım her hafta maçın yıldızı anketini kontrol etmeniz

son cümlenize katılıyorum, hafif mutluluğu hafif üzüntüye tercih ederim. ama her hafta kabız olmak da sağlığa zararlı
                                Tabi saglikli degil, ama üstüne bastigim nokta, bu takim oyun disiplininden düsmedikce, kolay kolay gol yemez, disiplinden düstügümüzde rakipleri davet ediyoruz gol atmaya. Bunu anlatmak icin ayirt ettim.

Onur iki top cikarsin, her zaman macin adami secilir. Mustafa Yumlu iki gol attiginda bile, Onur diyen bir cok arkadas vardi. Onur'u cok seviyoruz, o yüzden o oylama pek tarafsiz degil. Tabi muhtesem oynuyor Onur, ama bu kadar puani getiren sadece Onur degildir, takim cabasidir.
                                https://twitter.com/Alika87

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X