Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadro dedğin sanki amatör küme takımı colman-adiran-zookra-malouda-olcan bsongwası aykut demiri yusufu soneri hep yetenekli adamlar bu kadro dedğin ne dir.daha dandik kadrolar gördük.ama bu kadar aciz durumda bir oyun görmedim
    +1967
    sakin olun...

Yorum

• Özete baktım da şimdi iyi ki maçı izlememişim dedim kendi kendime

Kaptan direniyor resmen tek başına kaç haftadır.
      7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• rezil bir futbol oyuncular ruhsuz hangi taktikte oynadığımız belli değil 90 dakika boyunca oynanan oyundan zevk almıyoruz uykumuz geliyor ama sonuç ligde 5.sıradayız Avrupa kupasında yenilgisiz lideriz bu nasıl bir iştir anlamadım taraftardamı var anormallik yoksa oyunculardamı hayret Vallada hayret kafayı yıyeceğim

Yorum

• eleştirmeyin, takım kazanıyor ya siz ona bakın! bu "akıl dolu" oyun tamamen sistemin parçası!
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bir gun fena patliyacak takim ama du bakalim
            patladı ya gençler maçında
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• bu 3 puan çok önemliydi. biz hariç kafadaki tüm takımlar puan kaybetti. öyle böyle bi şekilde yeniyoruz artık alıştım bu futbola.
              -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• Müzik Yayınımız başlamıştır.

Server 2'dan da yayınımızı dinleyebilirsiniz.

Www.BMNRadyo.Com
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yaw bu ne güzel bir hafta oldu bunun gibi iki hafta daha olsun seneye şampiyonlar ligindeyiz
                  cL için 2.lik yetiyor. sikeciler sampiyon olursa tabi. on eleme iinde 3.lük
                  13 Vitor Hugo

Yorum

• kötü yazacak çok şey var ama helal olsun dediğim;
                    dakika 37; zokora-maluda-henrique ve colman rakip oyuncu yerdeyken orta sahanın ortasında toplantı yapıyorlar el hareketleri ile birbirlerine birşeyler anlatıyorlar.
                    dakika 87 zokoranın ceza sahası dışından çekilen şuta bedenen atlaması.

gerisi, takımın pas yapmaması ve koşmaması MRA'nın yaptığı/yaptırmadığı antremanlarla ilgili, herkes gördü kendisinin de görmesini umut ediyoruz.

Yorum

• Her maç rakibin bize üstünlük sağlamasının en önemli nedeni ortasahamızın saldırgan top kapan ve top yapabilen adamlardan oluşmaması. Top bize geldi mi kırılgan adamlar hemen kaptırıyor colman Adrian a dikkat edin ne bir adama çalım alabiliyorlar ne de bi tane ikili mücadeleyi kazana biliyorlar. Soner desen onlar gibi mücadele gücü zayıf. Bir zokora nın mücadelsi iyi ama oda topu kullanamıyordu e hal böyle olunca top sürekli takipte kalıyor. Ne zaman hızlı cıkarken hata yapmıyoruz veya ortasahada bir kaç olumlu paslaşma yapıyoruz o zamanlar pozisyon bulup gol atıyoruz.
                      Gerçekten bu kadar topu rakibe verip mac kazanan yunanistandan sonra uzun zamandır bir takım görmemiştim. Onur ve zaman zaman stoperlerimizin iyi oyunlarıyla buraya kadar geldik. En az kayıpla devre arasına girip orta sahaya mutlaka mücadele edebilen bir adam ve alınamayan golcü transferlerini yapmalıyız.

Bazen Sevinç Bazen Keder
                      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• olcan ın maç sonrası 3 lü çektirdiği video yok mu????

Yorum

• İlkkez bir maçta Trabzonspor lehine karar veren bir hakem gördüm kaç sezondur.Hakem hakkında kimsenin konuşmamasıda manidar aslında.Böylesi daha iyi bize yapılan adaletsizliklerin yanında 1 maçta yanlış lehimize verilen kararlarda taraftar burda konuşup dururdu...Kendimizi yeterince eleştiriyoruzya hakeme sıra gelmedi herhalde
                          Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• adrian oyuna girdikten sonra hiçbirşey yaptı
                            Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                            bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlkkez bir maçta Trabzonspor lehine karar veren bir hakem gördüm kaç sezondur.Hakem hakkında kimsenin konuşmamasıda manidar aslında.Böylesi daha iyi bize yapılan adaletsizliklerin yanında 1 maçta yanlış lehimize verilen kararlarda taraftar burda konuşup dururdu...Kendimizi yeterince eleştiriyoruzya hakeme sıra gelmedi herhalde
                              Attigimiz 2.gol ofsayt idi 3.golümüzde ofsayt gibi geldi bana ayrica ilk yarida bamba nin kestigi bir top vardi penalti gibi geldi bana hakem yönünden bugün sansliydik gercekten.

Ama henriquenin ayagina basan erciyesli oyuncu da atilmaliydi...
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

3. Gol ofsayt değil. Olcan son anda durdurdu kendini topun gerisinde kaldı.
                                www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X