İlk olarak aykırı_adam tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
rezil bir futbol oyuncular ruhsuz hangi taktikte oynadığımız belli değil 90 dakika boyunca oynanan oyundan zevk almıyoruz uykumuz geliyor ama sonuç ligde 5.sıradayız Avrupa kupasında yenilgisiz lideriz bu nasıl bir iştir anlamadım taraftardamı var anormallik yoksa oyunculardamı hayret Vallada hayret kafayı yıyeceğim
Yorum
-
patladı ya gençler maçındaİlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir gun fena patliyacak takim ama du bakalimYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
cL için 2.lik yetiyor. sikeciler sampiyon olursa tabi. on eleme iinde 3.lükİlk olarak CRICK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaw bu ne güzel bir hafta oldu bunun gibi iki hafta daha olsun seneye şampiyonlar ligindeyiz13 Vitor Hugo
Yorum
-
kötü yazacak çok şey var ama helal olsun dediğim;
dakika 37; zokora-maluda-henrique ve colman rakip oyuncu yerdeyken orta sahanın ortasında toplantı yapıyorlar el hareketleri ile birbirlerine birşeyler anlatıyorlar.
dakika 87 zokoranın ceza sahası dışından çekilen şuta bedenen atlaması.
gerisi, takımın pas yapmaması ve koşmaması MRA'nın yaptığı/yaptırmadığı antremanlarla ilgili, herkes gördü kendisinin de görmesini umut ediyoruz.
Yorum
-
Her maç rakibin bize üstünlük sağlamasının en önemli nedeni ortasahamızın saldırgan top kapan ve top yapabilen adamlardan oluşmaması. Top bize geldi mi kırılgan adamlar hemen kaptırıyor colman Adrian a dikkat edin ne bir adama çalım alabiliyorlar ne de bi tane ikili mücadeleyi kazana biliyorlar. Soner desen onlar gibi mücadele gücü zayıf. Bir zokora nın mücadelsi iyi ama oda topu kullanamıyordu e hal böyle olunca top sürekli takipte kalıyor. Ne zaman hızlı cıkarken hata yapmıyoruz veya ortasahada bir kaç olumlu paslaşma yapıyoruz o zamanlar pozisyon bulup gol atıyoruz.
Gerçekten bu kadar topu rakibe verip mac kazanan yunanistandan sonra uzun zamandır bir takım görmemiştim. Onur ve zaman zaman stoperlerimizin iyi oyunlarıyla buraya kadar geldik. En az kayıpla devre arasına girip orta sahaya mutlaka mücadele edebilen bir adam ve alınamayan golcü transferlerini yapmalıyız.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
İlkkez bir maçta Trabzonspor lehine karar veren bir hakem gördüm kaç sezondur.Hakem hakkında kimsenin konuşmamasıda manidar aslında.Böylesi daha iyi bize yapılan adaletsizliklerin yanında 1 maçta yanlış lehimize verilen kararlarda taraftar burda konuşup dururdu...Kendimizi yeterince eleştiriyoruzya hakeme sıra gelmedi herhalde
Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Attigimiz 2.gol ofsayt idi 3.golümüzde ofsayt gibi geldi bana ayrica ilk yarida bamba nin kestigi bir top vardi penalti gibi geldi bana hakem yönünden bugün sansliydik gercekten.İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlkkez bir maçta Trabzonspor lehine karar veren bir hakem gördüm kaç sezondur.Hakem hakkında kimsenin konuşmamasıda manidar aslında.Böylesi daha iyi bize yapılan adaletsizliklerin yanında 1 maçta yanlış lehimize verilen kararlarda taraftar burda konuşup dururdu...Kendimizi yeterince eleştiriyoruzya hakeme sıra gelmedi herhalde
Ama henriquenin ayagina basan erciyesli oyuncu da atilmaliydi..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum