Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Adaş önümüzdeki takimlar önümüzdeki 2 hafta birbirleriyle karşilaşacak keşke genclerbirligini yenseydik suan cok avantajlidik
    Önümüzde oynayacağımız takımlar pek formda değil adaş.Erciyesi yenip seri başlatacağımızı düşünüyorum.ilk yarıyı en kötü 30 puanla kapatmalıyız.
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

İlk olarak Aykırı_adam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İhtimallerrrrr.umut fakirin ekmeği devam edin
      İhtimalde olasılığın bir parçasıdır.fakir ekmek buldumu gayet tabi mutlu olacaktır.kötü oyuna kabulüm fakat Bosingwa,Aykut,Yusuf gibi oyuncuların geri dönüşleri beni heyecanlandırıyor.

Yorum

AW: Trabzonspor - K. Erciyesspor | Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | 1 Aralik Pazar 15:3

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Önümüzde oynayacağımız takımlar pek formda değil adaş.Erciyesi yenip seri başlatacağımızı düşünüyorum.ilk yarıyı en kötü 30 puanla kapatmalıyız.
        Adaşim bende senin gibi hep olumlu düşünüyorum ama genclerbirligi maci insani karamsarliga itiyor ne yazik ki.gercek hedefimiz 2.olmak ve sikecilerin yerine CL ye gitmektir...

Yorum

Biraz rotasyon yapmalıyız. Yusuf dönüyorsa Malouda dinlendirilebilir. Zokora da dinlendirilmeli. Adrian zaten kadro dışı olmalı. Limasol ve Erciyes maçlarında Janko'ya şans verip çifr forvet deneyebiliriz. Maçın gidişatına göre de Zokora ve Malouda yine oyuna girebilir.
          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
          - Eomer -

Yorum

İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Adaşim bende senin gibi hep olumlu düşünüyorum ama genclerbirligi maci insani karamsarliga itiyor ne yazik ki.gercek hedefimiz 2.olmak ve sikecilerin yerine CL ye gitmektir...
            G.Birliği maçını Legia maçı bitimi 64 saat sonra oynadık.bu takımın 3 günde 1 maç çıkaramayacağını herkes biliyor.kadro derinliği hepimizin bildiği üzere zayıf.Apollon maçından alacağımız en kötü bir beraberlikle oyuncuların mental olarak rahatlayacağını,lige daha rahat konsantre olacaklarını umuyorum.

Yorum

kazanmamız şart.
              İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              umarim yasin oynamaz
              alisigiz eskilerimizden yemeye
              Ne hikmet ise eskiler bize karşı artı hırs yapıyorlar.
              Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
              NORTHERNER
              RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM

Yorum

AW: Trabzonspor - K. Erciyesspor | Spor Toto Süper Lig 13.Hafta | 1 Aralik Pazar 15:3

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                G.Birliği maçını Legia maçı bitimi 64 saat sonra oynadık.bu takımın 3 günde 1 maç çıkaramayacağını herkes biliyor.kadro derinliği hepimizin bildiği üzere zayıf.Apollon maçından alacağımız en kötü bir beraberlikle oyuncuların mental olarak rahatlayacağını,lige daha rahat konsantre olacaklarını umuyorum.
                Insallah kardesim.

Yorum

İlk yarıyı en az kayıpla bitirip ara transferde 2 kaliteli oyuncu takviyesiyle ikinci yarıya başlamamız lazım. Bir ortasaha ve bir santrafor almalıyız.

K. Erciyes - G.Antep - Bursa - Ğs - Antalya maçları kaldı. Minimum 10 puan toplamamız lazım. Gençler maçını 2-0dan vermeseydik tablo çok daha iyi olacaktı şimdi...
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

Erciyes tempolu oynamak isteyen; bunun yanında çok açık veren bir takım. İleri uç oyuncularımız dün yaptığı gibi her topu bilinmezliğe oynamazsa rahat kazanırız.

Diğer ihtimalde kaybederiz. Berabere biteceğini sanmıyorum.
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

Rahat kazanacağımız bir maç diye düşünüyorum. F.OZDEM kardeşimin dediği gibi gençler maçını vermeseydik çok daha farklı şeyler düşünebilirdik.
                      Her zaman önce''TRABZONSPOR''diyeceksin.
                      https://twitter.com/MhmtcnMangan61

Yorum

janko oynasa keşke henrikeyle
                        特拉布宗冠軍

Yorum

15.30'da maç mı olur ? Bu takım Perşembe günü Avrupa ligi maçı oynayacak.
                          Bu nasıl utanmazlıktır ? 19.00'a alsınlar maçı bir zahmet..

Yorum

Saati skandal.

Ama önemli bir hafta.

fb-bjk, kasimpasa-gs oynuyor...

galibiyet sart.
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

K.Erciyes bu ligin en kotu 3 takimindan biri, maci rahat aliriz demiyorum ama yinede net skor olur 2-0 / 3-1 gibi.
                              Ic sahada 6 macin 5 galibiyet 1 beraberlik aldik , 10 atik 1 yedik.
                              Bunun yaninda K.Erciyes deplasmanda en az gol atan takimlardan birisi 6 macta 2 gol atip 5 yediler.

Yorum

Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç.

Devre arası adam gibi santrafor gelene kadar her galibiyet önemli.
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X