Hocamızın dahiyane taktiği işliyor. SÇMK (Saldım Çayıra Mevlam Kayıra) taktiği.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 3 - 1 K. Erciyesspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Merak ediyorum şu takımdan ne bekliyorsunuz ? Tüm rakipleri sürklase mi edecek ? Şampiyon mu olacak ? Çok ciddi soruyorum sana renktaş beklentin nedir ?İlk olarak zaferyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMra hoca değildir
tesaduftur
ama şimdi bahane ovguleri başlar gol geldi ya
Yorum
-
Bu forumda her zaman sorun vardı zatenİlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ayrıca dün akşamdan beri forumda sorun var bi tek bendemi oluyor anlamadım.
Yorum
-
A'sını yazmaya erindim, A.kadirİlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadir oyunda 99 numaralı olan.Kayıp Geçmişin izinde...
Ozzyfast52
Yorum
-
2 hafta önce gosso, geçen hafta ndyane şimdi de fraore'nin temposuna bakın. birde bizim ortasahaya. topla kateden orta saha elemanımız yok.3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
bendede var ayni sorum bir virus problemi veriyor sonra hata veriyorİlk olarak Ayhan Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa ayrıca dün akşamdan beri forumda sorun var bi tek bendemi oluyor anlamadım.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
-
hocanın bi nane bildiği yokİlk olarak Togrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca bu işi biliyor.
Kimseyi de takmıyor.
ilk yarı 3-1 bitecek maçı Onur aldı getirdi buralara
Yorum
-
Mra nın balımı diyelim sermayeyi her seferinde onura yüklememi diyelim bilmiyorum ama ligin en kötü futbol oynayan takımıyız..
Bu oynanan oyunun adı futbol filan değil bi şikecilerin hırsına bakın birde bizim bu ruhsuzlara..
ömür umuttan önce bitmeli
Yorum
-
3 gol de tesadüf.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Rakibe ezilmemekİlk olarak Adnan Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak ediyorum şu takımdan ne bekliyorsunuz ? Tüm rakipleri sürklase mi edecek ? Şampiyon mu olacak ? Çok ciddi soruyorum sana renktaş beklentin nedir ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum