Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yürüyerek top oynuyoruz. Soner malesef bu takımın oyuncusu değil...beklemekten canımız çıktı...ayrıca 70 lere kadar bu takıma dayanabilen hocaya da birşey demiyorum

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Gençlerbirliği - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 11. Hafta 10.11.2013 16:30
      Trabzonspor - Eskişehirspor Spor Toto Süper Lig 12. Hafta 24.11.2013 19:00
      Trabzonspor - K. Erciyesspor Spor Toto Süper Lig 13. Hafta 01.12.2013
      Gaziantepspor - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 14. Hafta 08.12.2013
      Trabzonspor - Bursaspor Spor Toto Süper Lig 15. Hafta 15.12.2013
      Galatasaray - Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 16. Hafta 22.12.2013
      Trabzonspor - MP Antalyaspor Spor Toto Süper Lig 17. Hafta 29.12.2013

kalan maclarimiz
      bana göre gs ve eskisehire karsi zorlaniriz

digerlerini akilli oynarsak yeneriz
      15 puan ideal olur - en az 12 almamiz lazim
      Forvete: Tencere Hill
      Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Temkinli olmak iyidir, bence hoca politik konuşuyor. Galibiyet çok iyi geldi. Bilica denen dallama namını yürütmeye devam ediyor, öpüyorum kendisini; en içten sevgilerimi ve saygılarımı sokuyorum, pardon sunuyorum.
        Fanki tonki zonki...

Yorum

• Helal olsun Onura Helal olsun Kadire
          Emrede en sonunda gol attı çok Sevindim

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocanin akli falan karisik degil.
            Populizmden uzak, ezber bozan aciklamalar yapiyor sadece.
            sene basi bu takimi ligte dusmemeye oynatan zihniyet bu laflari hocadan duyunca bi acayip oluyo...
            hoca dil sürçmesi yasayabilir belki kafası karısıktır yanlıs demcte verebilir . vermemesi gerek ama verebilir .
            işin acı tarafı bunu ısrarla elestiren kişiler hoca boyle konusmasaydıda legia macında mac gunu beraberlik bu kadroyla cok iyi sonuctur seklınde yorumlar atacaktı bunu hepimiz biliyoruz
            61

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hocanin akli falan karisik degil.
              Populizmden uzak, ezber bozan aciklamalar yapiyor sadece.
              sene basi bu takimi ligte dusmemeye oynatan zihniyet bu laflari hocadan duyunca bi acayip oluyo...
              Düşmemeye oynayan tkaımdan oyun olarak ufak bi fark var.. O da Malouda ve Bosingwa'nın etkisi zaten.

Hocayı ben de seviyorum, başarılı olmasını istiyorum ancak yanlışına da yanlış demek lazım.. Aklı karışık dğeilse bana bu maçtan sonra yaptığı "ezber bozan" 22-25 puan açıklamasını yapabilir misin?
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• güzel ve moralli bır galıbıyet oldu..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yine ONUR sayesinde kazanılmış bir maç ama nereye kadar böyle devam edeceğiz bilmiyorum. Bu maçın en sevindiğim yanı Kadir Keleş'in performansıydı. Umarım hoca önümüzde maçlarda bir aptallık yapıp onu yine yedeğe çekmez.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• Trabzonspor 4-0 yapınca mra. en iyi takım benim takımım, en iyi total futbolu oynayan takım benim takımım, gollerin hepsi barcelona işi. mra bir snickers versem. mra: çok iyi geldi. hedefimiz lige tutunmak
                    hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Macin genis özetini nerde bulabilirim ?
                      Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!

Yorum

• İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor 4-0 yapınca mra. en iyi takım benim takımım, en iyi total futbolu oynayan takım benim takımım, gollerin hepsi barcelona işi. mra bir snickers versem. mra: çok iyi geldi. hedefimiz lige tutunmak
                        Bukadar guzel anlatilirdi.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Olcan bana gore bu takimin iskelet oyuncularindan biridir eksikligi her turlu hissedilir ve bence en iyi oyuncularimizdan da biridir mevcut kadro icinde olcan'i elestirenleri anlamakta zorlaniyorum !!!!
                          Saygilarimla,

Yorum

• Colman şart bu takıma.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Avrupa ve lig maçları toplamı 22-25 dedi adam
                              "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• İlk olarak Berat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Düşmemeye oynayan tkaımdan oyun olarak ufak bi fark var.. O da Malouda ve Bosingwa'nın etkisi zaten.

Hocayı ben de seviyorum, başarılı olmasını istiyorum ancak yanlışına da yanlış demek lazım.. Aklı karışık dğeilse bana bu maçtan sonra yaptığı "ezber bozan" 22-25 puan açıklamasını yapabilir misin?
                                yalan mi? sene basi zaten beklenen buydu. Teknik ekibin ozverisiyle takim bu noktaya geldi.
                                bu takimi sampiyonlar ligine sokucam mi deseydi
                                yada gercekten kotu oynuyoruz, ne yapacagimizi bilemiyoruz mu deseydi? bu sefer de hocayla dalga gecilecekti.
                                hoca bilerek beklentileri dusuk tutuyo. tutmakta zorunda trabzonun yapisi geregi.
                                her zaman diyorum bu takimi ancak ve ancak yerli bi hoca sampiyon yapabilir. Turkiyede denemedigimiz yerli hoca kalmadi.
                                bu yuzden resit hocaya hatalariyla da olsa destek cikilmali.
                                benim itirazim takimdan kovulsun diyen zihniyete...
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X