Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak grigandalf1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bilicaya cezayi kesecek oyuncumuz olmamasi üzücü
    var da cezaliydi.aykut demir orada olsa su an muhtemelen acaba kac mac ceza alacak diye tartisiyor olurduk.olmamasi daha iyi oldu.

maca gelirsek,
    4 attik iyi guzel de macin yildizi yine Onur.topu ayagimizda tutamiyoruz.mac 4-0
    ama pas sayimiz elazigdan dusuk.topa sahip olma da keza oyle.
    karsimizda ligin en kotu takimi olmasina ragmen bu istatistiklerde ustunluk kuramiyoruz.skoru kucumsemiyorum ama her takim elazig degil..

Yorum

• Bence mehmet ali aydınlar kaybetsinde bütün herşeyi açıklasın
      "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• AW: Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Elaziiiiuuuvv kümeyeeee, Billica çayır biçmeyeeee!!! 4-0 yallah bakam.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Gecen sezon $enol Hoca'nin istifa ettigi Elazig deplasmanini hatirliyor musun?
          Durduk yere tüm tribün "Trabzon kümeye!" "Koyduk mu!?" diye bagrirken de savundun mu?
          Tüm Elazig'nin ne alakasi var onu cözemedim...

İşte aynı sezon burada olanları hiçe sayıyoruz biz. Yani hep biz haklı olacağız dimi..

Yorum

• İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tamamda it iti isirmaz bunlar ancak bize en agir cezayi verir
            Olsun abi...yönetim hakkimizi yedirmesin yeter...eli kolu bagli ve umursamaz oturmak daha kötü...
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Hesap görüldü.
              Kümeye bagiranlarin diline yüregine saglik.
              Özellikle Trabzonlu Gençleri kutluyorum, geçen seneki maçi unutmadiklari için.
              Kümeye bagiranlara 4 atip yollamak güzel, bkz Trabzonspor 4-0 samsunspor, Trabzonspor 4-1 orduspor, Trabzonspor 4-1 eskisehirspor.

Yorum

• Kadir artık sürekli oynamalı. Önünde kim oynuyorsa da ona yardımcı olmalı. İyi bir sol bek yetiştirebiliriz.

Aykut Akgün sahaya vakit geçirmek için dahi girmemeli. Soner ise esaslı şekilde uyarılmak zorunda. Batuhan'ın daha uysalı adeta ;sorumsuz ve isteksiz!
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Aziz acik ara farkla önde

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İşte aynı sezon burada olanları hiçe sayıyoruz biz. Yani hep biz haklı olacağız dimi..
                    Ayni sezon burada ne olmu$tu hatirlayamadim...
                    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir şerefsiz yüzünden koca Elazığa yüklenmektir asıl şerefsizlik.. Elazığ halkının ne kabahati var? Bir çok Elazığlı tanıyorum TSlu olan. Yazık değilmi onlara?

Ha sonra dersinizki anadolu takımlar bize zıt. Kardeşim niye zıt onu bi sorsana..
                      Kimse elazığ halkına, Trabzonspor'u tutan Elazığlılara bir şey demiyor. Eleştirilerin, yüklenmenin adresi belli.

Geçen sene 19. hafta elazığ taraftarının bize yaklaşımını unutamam ben şahsen. "Trabzon kümeye" sesleri "oley" sesleri... Bir de kendileri 16. sıradaydı bunları yaparken... İnşallah en ağır şekilde yenilmeye devam edip 1. ligi boylarlar.
                      Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak emre duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yab eyler halk malk blici vs bunlar gelip gider biz nası top oynadık ilerisi içn nekadar umutlanabiliriz bunları konuşsanız
                        Gencler macini fsforisi degiliz,elaxig cok kotu bir takim ,elaziga bile geri yaslanip zorla penalti yaptiran bir garebet durumla karsi karsiyayiz.
                        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 4-0 iyi skor.

Yorum

• Bilica'ya bu ülkede futbol oynatan zihniyete sokayım.Trabzonspor'a olan sevgimizden futbolu takip ediyoruz. Yoksa çekilir dert değil.
                            2010 - 2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Perşembe Kadir'i keserse MRA art niyet ararım..

Bence bu yazdigin yorumda bir art niyet aramalisin

Yorum

• Hoca nediyor 22 25 puan hedefimiz var sacmaliyor resmen
                                Ligde tutunma hedefimiz var bunuda basaracagiz riyor sok ustune sok

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X