Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi olcan karşılık vermedi.en beğendiğim hareketi de bu oldu
    Bence yemedi gibi geldi

Yorum

• Penaltı kesinlikle doğru. Giray direkt adama gidiyor affı yok!
      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bu takim hicbir rakibe niye baski kuramiyor.2-0 kadar 3 pas neden yapamadik.Onur o pwnaltiyi kurtarmasa ne olacakti?İkinci yari baslar baslamaz niye takimi geri yasliyoruz?Soner harbiden kotu oyuncu.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu Bilica itinin görüntülerini Disipline yollamamiz lagzim...
          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bence yemedi gibi geldi
            NE yemedisi orda o kadar oyuncu var ayrıca bizim evimiz
            "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• Bir şerefsiz yüzünden koca Elazığa yüklenmektir asıl şerefsizlik.. Elazığ halkının ne kabahati var? Bir çok Elazığlı tanıyorum TSlu olan. Yazık değilmi onlara?

Ha sonra dersinizki anadolu takımlar bize zıt. Kardeşim niye zıt onu bi sorsana..

Yorum

• İlk olarak KralMemocan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu Bilica itinin görüntülerini Disipline yollamamiz lagzim...
                Tamamda it iti isirmaz bunlar ancak bize en agir cezayi verir
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Durup dururken olduğunu nerden biliyorsunuz ?
                  Görüntüde provokeye etmeye baslayan Olcan.Gerisi spekülasyon..

Yorum

• Şu Takıma çok yönlü bir orta saha forvet ve Sol defansa adam alınsaydı çok iyi olabirdik ama bu takımla anca bu kadar ligin en zayıf takımlarından biriyiz ne yazık ki..
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• yab eyler halk malk blici vs bunlar gelip gider biz nası top oynadık ilerisi içn nekadar umutlanabiliriz bunları konuşsanız

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bir şerefsiz yüzünden koca Elazığa yüklenmektir asıl şerefsizlik.. Elazığ halkının ne kabahati var? Bir çok Elazığlı tanıyorum TSlu olan. Yazık değilmi onlara?

Ha sonra dersinizki anadolu takımlar bize zıt. Kardeşim niye zıt onu bi sorsana..
                        Gerçek anadoku taraftarı bize zıt değil..ama anadolu takımları içlerinden 3 ezikleri tutanları ayırmadıkça bizle düsman gibi görünecekler..

Yorum

• İlk olarak arakli1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir şerefsiz yüzünden koca Elazığa yüklenmektir asıl şerefsizlik.. Elazığ halkının ne kabahati var? Bir çok Elazığlı tanıyorum TSlu olan. Yazık değilmi onlara?

Gecen sezon $enol Hoca'nin istifa ettigi Elazig deplasmanini hatirliyor musun?
                          Durduk yere tüm tribün "Trabzon kümeye!" "Koyduk mu!?" diye bagrirken de savundun mu?
                          Tüm Elazig'nin ne alakasi var onu cözemedim...
                          Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Bence bizden kimsenin o şerefsize saldırmadığı iyi oldu hatta taraftarlar.TFF ceza vermek için tetikte çünkü bize.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• * Penaltı kurtarıldıktan sonra henrique çok sevindi. henrique'yu bu maç beğendim.
                              * Emre'nin neden oynamadığını çok daha iyi anladım bu maç. Pozisyon almakta zorluk çekiyor, tekniği zayıf kalıyor, ofsayt pozisyonlarında çok dikkatsiz.
                              * Onur'a nazar değmesin.
                              * Olcan'ı maçtan önce savunuyordum ama bu maç çok kötü oynadı. Adrian'da aynı şekilde.
                              * Kadir, Bosingwa'nın sol kanat versiyonu. Bir pozisyon dışında kusursuz oynadı. Helal olsun.
                              * Malouda çok koşuyor ama icraat yok. Penaltı kurtarıldıktan sonra en ufak bir tepki yok. Hadi devam edelim der gibi. Ben hocanın yerinde olsam keserdim Malouda'yı.
                              * Giray'a ne oldu bilmiyorum. Takımın en iyi defans oyuncusuydu. Şimdi Bamba bile oynasın o oynamasın diyorum. Bamba'nın yaptığı hatayı aynen tekrarladı.
                              * Soner, genç yetenek denildi ama topla buluştuğu yok, oyunda yok adam.

Her şeye rağmen kazanılan bir maç. Önce Legia engelini aşmamız gerekiyor. Ardından Gençlerbirliği maçı var sanırım, orada olmak ya da olmamak maçına çıkacağız bana göre.

Yorum

• Gözü çıksa adamın nası ödeyeceksin hesabını ahlak yoksunu.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X