Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Penalti yanlis karardi..

İlk yari Yusuf'un pozisyonu penaltiydi..
    Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
    Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• valla onura söyleyhecek bişiy yok. her maçın yıldızı. geçen hafta kötü oynama hakın nkullandı bi nevi nazar bocuğu oldu. malouda berbat oynarken resmen iki gole adını yazdırdı. ama bence maçın ytıldızı kadir di .yeni solbekimizi bulduk maceraya gerek yok

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kusura bakma ama ben adaletin yanindayim ve bir yanlis gördügüm anda söylerim!

Simdi Volkan veya Emre sana durup dururken skora bak dese sende galyana gelirsin.

Saygilar
        yahu durup dururken olduğunu ne biliyorsun

bilica bu bir hayli çirkef ve karaktersiz sapık bir adam bu

nickin HD maçıda HD izlede bari gör neler yaptığını sadece olcana yapmadı

Olcanı beğenmeyebilirz ama Trabzonspor adına sahip çıkıyoruz nefret ediyorum sizin gibi taraftar profilinden
        sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bilica direk kırmızı yemedimi? Yoksa 2.sarıdan mı kırmızı yedi ?!?
          2. sarıdan verdi, tek maç ceza verirler...elazığ kadar lobimizin olmaması çok düşündürücü.
          Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• bugünki elazığa kasımpaşa,fenerbahçe,beşiktaş,galatasaray veya eskişehir 5'ten aşağı atmazdı herhalde.üstelik futbol oynayarak...
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sikeci hayvan..en az 10 maç ceza verilmeli

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bizim forumda taraftar kadar anti taraftar var maalesef, olcanı seversin sevmezsin, eleştirirsin ayrı konudur.Fakat itin biri kendi sahanda senin oyuncunun ağzını yırtıyor, gözüne parmağını sokmaya çalışıyor diye mutlu olanlar var.

Ayıptır yazıkdır !!!
                Onlar Fenerli...

Yorum

• Perşembe Kadir'i keserse MRA art niyet ararım..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak ibilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bizim forumda taraftar kadar anti taraftar var maalesef, olcanı seversin sevmezsin, eleştirirsin ayrı konudur.Fakat itin biri kendi sahanda senin oyuncunun ağzını yırtıyor, gözüne parmağını sokmaya çalışıyor diye mutlu olanlar var.

Ayıptır yazıkdır !!!
                    Bizim taraftar insana akıl tutulması yaşatır...
                    Tribünler boş, maça giden yok ama konuşan çok...
                    Takım kötü ise kötü gün dostu olsana...İyi gideni herkes destekler...
                    Sanki bu Trabzonspor başarısız olup gidince başka bir Trabzonspor hemen gelecek...
                    Yapmayın takımımızın değerini bilin....
                    Bursaspor'da çok kötü futbol oynuyor kimse beğenmiyor ama tribünler takımı anormal derecede itiliyor...
                    Bizim taraftar kadar özeleştiri yapıp kendi değerlerini yeren başka bir taraftar grubu yoktur...
                    ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• Alemdar başlar şimdi skor sizi yanıltmasın küme düşcez diye
                      sakin olun...

Yorum

• İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Penalti yanlis karardi..

bizden bile kimse itiraz etmedi o kadar penaltıydı yani

Yorum

• Yuh be hakem şerefsizi direk kırmızı vermemiş. 2 maç verirler bu şerefsiz bilicaya kesin.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bizden bile kimse itiraz etmedi o kadar penaltıydı yani
                            Ben dokunmadan kendini birakti gördüm..temas olmadan düşmeye başladi gibi geldi..tekrar izleyeceğim..

Bizim pozisyon?
                            Efsaneler asla ölmez,sadece şekil değiştirir...Fırtına döndü!!
                            Yönetim,futbolcu,taraftar elele hep beraber 8.şampiyonluğa...

Yorum

• İlk olarak Berk Eren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Penalti yanlis karardi..

Penaltı kararı doğruydu .Giray topa değil adama gitti
                              Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• Olcan şu durumda sallayanlar ya forumdan ihraç edilsin ya ceza yesin

adamın futolunu sevmeyebilirsin başka birşey

Bağnazlık cahillik, gerizekalılık, ne diyeyim size
                                sakin olun...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X