Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 4 - 0 Elazığspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• jaja nın hayaatı takip edenler

maluda nın neler yaptığını biliyormusunuz.

aylardır formsuz ve güçsüz

bu formuyla

alanzinyo maludadan daha yararlı olur kanısındayım

Yorum

• elazığ çok kötü bence bu maç ölçü olmaz futbolcular için kasımpaşa,akhisar gibi maçlarda takımın durumunu gördük.

kimse boşuna kendini hayal dünyasına sokmasın.
      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        trabzonsporumuzdan
        utanıyorum.
        oynadığı oyundan
        yönetimdem
        teknik heyetden
        bunlarda hiç utanma yok
        fb yi gs yi izliyorum

sonra bizi izliyorum
        bizimkiler kanı gibi oynuyor.

hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum
        kardeşim elazığ amatör takım
        siz onlarda amatörsünüz.
        Trabzonspordan utanıyorsan izlediğin kuşfamilyasına ait takımları tutabilirsin.
        Bu takımı herkes eleştirir ama kimse utanamaz.
        Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Kadir iyi gozuktu fakat hic hucum yapmayan bir rakiple oynadigimizi goz onunde bulundurmak lazim.

Yorum

• İlk olarak Turan AKYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu takımın bütün pas trafiğini bozan adam olcandır...bu kadar gereksiz bu kadar saçma hareketler yapan bir futbolcu görmedim daha önce..adamda yetenek var ama illa kahraman ben olayım derdinde bu derdi takımı mahvediyor..yahu azcık akıllı ve paslı oyna..futbol basit bir oyun..o kadar zorluyor ki kendini bazı pozisyonlarda gereksiz gereksiz...sonra olmadık yerde top kaptırıyor hopp takım darmaduman halde yakalanıyor...
            ksinlikle kesinlikle kesinlikle
            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Sonerde güzel paslar verdi,sizin abarttiginizi düsünüyorum.Sonere güvenmeliyiz ve oynamali.
              Adriana bakin siz süperstariniza.Ikili mücadelesi,sutlari,"hizi" .......
              Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• kadir olayında da fikrim, sabredilmeli ve kesinlikle önünde oynayan adam ona yardıma gelmeli yoksa Trabzonspordaki futbol hayatı bir kaç maça biter. ama tutarsa o kanat, aykut ait olduğu yere döner, o kanat için yabancı aramayız. ne sol bekmiş değilmi? halbuki solda oynayacak adamımız vardı da ingiltereye göndermiştik.
                En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 03.11.2013, 16:26.

Yorum

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  trabzonsporumuzdan
                  utanıyorum.
                  oynadığı oyundan
                  yönetimdem
                  teknik heyetden
                  bunlarda hiç utanma yok
                  fb yi gs yi izliyorum

sonra bizi izliyorum
                  bizimkiler kanı gibi oynuyor.

hakaret etmemek için kendimi zor tutuyorum
                  kardeşim elazığ amatör takım
                  siz onlarda amatörsünüz.
                  Arkadaslar okadar berbat bir oyun. Bence tam tersi güzel bir futbol sergiledik ama sadece goller eksik
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 1 - 0 Elazığspor | Canlı! (İlk Yarı Sonucu)

İlk olarak Tuğrul TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspordan utanıyorsan izlediğin kuşfamilyasına ait takımları tutabilirsin.
                    Bu takımı herkes eleştirir ama kimse utanamaz.
                    Katılıyorum
                    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• sonerden bi yol olmaz malouda gerçek mevkisi olan kanatta çok daha etkili

Yorum

• oyuncuların kafaları bu maçta değil belliki. çok basit top kayıpları var. bu maçı kaybedeceğimizi hiç sanmıyorum. puan kaybetmeyiz bu maçta ama oynanan futbol kötü.

emre'nin oyuna girmesi lazım. emre atar bu takıma rahat rahat. kendisine de özgüven gelir.

Yusuf'un önemli bir şeyi yokmuş bu arada.

Yorum

• Malouda bu Mac icin nasil elestirilir golü kacirdi tamam onun haricinde süper paslar.
                          Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• yusuf hakkinda mac icinde bilgi verildi mi acaba?
                            son durumu nedir?
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• hucum yapmayı bilmeyen adamlar yüzünden ilk yarı en az 3-0 dan olduk.olcan cidden takımı bozuyor.adrian yine sefilleri oynuyor.bu takım nasıl gol atar bilmiyorum
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sonerde güzel paslar verdi,sizin abarttiginizi düsünüyorum.Sonere güvenmeliyiz ve oynamali.
                                Adriana bakin siz süperstariniza.Ikili mücadelesi,sutlari,"hizi" .......
                                Bende begendim, tek paslarla oyunu hizlandirip takimi hizli bir sekilde ataga kaldirmaya calisiyor.
                                Nefsin icin sevme

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X